Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 6
Reallaura spune:
Gabitzule, Nicole, Lumi, Lorich, belleane, Adriana, sper ca nu uit pe nimeni, ms de vizionare si complimente. sunt frumosi toti, manca-i-ar mama!
Adriana daa, Mirci e inaltut, ar trebui ca taica-su are 1.93 si cu el seamana. Abia acum a inceput s aia avans, de mic nu a fost iesit din tipare.
Reallaura spune:
Ah, Belleane voiam sa te intreb, tu de ce cauti toaleta, in Herastrau mai ales, nu poti pune fata sa faca in iarba cumva??? eu asa fac cu Mirci si voi face si cu Ilinca acum, ca vrem sa renuntam la pampers. Doar n-o sa ma car cu oala si nici sa fug dupa WC, sunt copii!!
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
auuu, asta a fost sub centura Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Lumi, asa e, bine ca e sanatoasa ca eu o iubesc orice mi-ar face ca e mama mea...
Simonixule nu m-ai suparat bre, azi sunt intr-o good mood lol!
Noi am fost pe afara, iesim dimineata de tot si tot mi se pare super cald! Luam micul dejun in parc si dupaia hop cu noi la locul de joaca. Incredibil de cald si acolo, nici un pic de umbra, trebuie sa stau in picioare, groaznic groaznic. Azi se imprietenise cu cateva fetite si a plans cand am plecat dar am impacat-o cu un fresh de portocale la o terasa fitzoasa, eu am bagat si o portie de clatite dupa care am luat-o lipa lipa spre casa si ne-am cumparat si pe papa strumf. S-a mai jucat un pic, am papat, dupaia dus si am bagat-o in pat, e lata de oboseala.
Eu cu lucrul dar am terminat toate raportarile urgente, mai am doua dar alea nu ard.
Maine ai mei nu vin la ziua Evei sa nu ma deranjeze Eu le-am zis ca usa e deschisa, copilul e aici, cine vrea sa vina, dar eu nu o sa am decat un tort ca de restul nu am niciun chef. Ala bala portocala, cui nu-i convine sa nu vina. Oricum nu avem invitati dar ma gandeam ca macar ei vor veni sa o pupe de ziua ei. Dar nu ma supar, la copiii fratelui meu cred ca doar o data la fiecare au fost la ziua lor, asa ca de ce sa ma supar eu, au venit la 2 ani si la 3 ani, acum e timpul ptr o pauza, nu?
Laurita scumpa iti tin pumnii cu CV-urile
Ah fetelor ce as lua-o si eu din loc din tzara asta... Anul trecut am fost la un pas, daca nu pierdeam sarcina aceea dusi eram, dar iata ca bunul Dumnezeu ne-a rezervat altceva si stie El mai bine.
Va pupez.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
belleane spune:
Laura: pai Ana e mare nu prea mai merge dupa copac, si Elena face ce face si Ana. Acum depinde in padure sau in locuri neumblate e ok, dar
in parc mi-e frica ca se iau unii altii de noi.
Nu va spun cate chestii mi-am luat ca lasam fetele sa se joace la aparatele de adulti. Toate babele stiau ca doar cei peste 13 ani au voie.
Lumi: glumeam, desigur
Ma duc sa vad poze cu Robertel si echipa de ciocolata.
belleane spune:
Simonix: frumoase poze, frumosi copii, se vede ca se simt bine impreuna, sunt fericiti.
belleane spune:
sa va spun sa nu uit: ca sa nu mai folositi ibuprofen sau paracetamol am gasit ceva la fel de bun din plante pentru febra se numeste fevral si vad ca nu are contraindicatii.
Adriana_78 spune:
Simonix, f. frumoase pozele, v-ati distrat si frumos locul de joaca, e buna ideea
Noi ne-am hotarat, dupa ce am discutat si rasdiscutat cum si unde sa facem aniversarile, ca vom face tot acasa, insa doar pt. copiii.
Sotul era oricum pentru, ca in vest, asa cum a pomenit si Simonix, se poarta petrecerile unde vin numai copiii si parintii sarbatoritului fac fel de fel de jocuri amuzante cu ei.
M-am documentat si eu pe net si am gasit fel de fel de activitati si sper sa iasa frumos
Laura, 1,93? wow!
e bine sa fie inalt, mai ales daca e baiat
Si ale mele sunt inalte si slabute - ce mai, fotomodele
Alysh, ai fost tare haioasa cu "tatele lasate"
Deocamdata noi nu ne ascundem, la baie/dus ne mai vad dezbracati, nu pun intrebari ciudate, au intrebat odata, apoi le-am explicat si acum gata, nu sunt curioase.
Ylari, am acasa carticica de la statia de calcat. calca si vertical
uite daca intri pe pagina www.philips.com
si pui la cauta "double speed" apare
4239 000 58324
Manualul proprietarului > GC6103/03 - daca dai click poti citi tu cum fucntioneaza si vedea poze cu statia
Adriana
mi_bebelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
tu esti stresata ca nu l-ai terminat???? Eu nici nu l-am inceput!!! Si n-am niciun stress Mda, nu am pretentia (si cred ca nici tu) sa mi-i creasca, dar uite macar cand am nevoie sa ajung la analize, servici, cand e bolnavioara, cand imi e greu sau cand imi e foame si nu pot sa misc nimic de aici pana dincolo... pai... ce, sa fii om inseamna ca imi cresti copiii? Pe maica-mea nu a ajutat-o nimeni, dar eu cu atat mai mult sa stiu cat m-am chinuit o sa incerc sa imi ajut atat cat Dumnezeu imi va permite si imi va da putere voi incerca sa fiu de ajutor. Ellishor cum e tzitzi? se fabrica lapticul? Mamicilor ce dor de bebe imi faceti voi mie!!! Abia astept sa imi tin si eu puiul mic in bratzic. Bafta si nopti usoare va doresc. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Si Lucas Mathias Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Ellyshor e dincolo, la bebelaci.....aici nu mai avem tzitzi decat pe alocuri..Nicole, Alina...
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
YLARI spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mi_bebelina
Ellyshor e dincolo, la bebelaci.....aici nu mai avem tzitzi decat pe alocuri..Nicole, Alina... Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu |
Deci clar sunt cu capu'... dar de ce nu m-a tras nimeni de maneca???? Sau Simonix asta a vrut sa spuna cand a zis ca sunt stressata???
Oricum tu esti de vina ptr ca te-ai plans aici de bagajul de spital
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
mi_bebelina spune:
[/quote]
Deci clar sunt cu capu'... dar de ce nu m-a tras nimeni de maneca???? Sau Simonix asta a vrut sa spuna cand a zis ca sunt stressata???
Oricum tu esti de vina ptr ca te-ai plans aici de bagajul de spital
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
[/quote]
Gata, nu ma mai plang aici!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu