Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 3
belleane spune:
Hai mai Aly, Lumi va spun ca toate problemele astea sunt perfect rezolvabile, cand esti optimist gasesti solutii. Noi am mai ajuns la gradi si dupa ora 18 si era copilul acolo, mai erau vreo 2.
Asta e, doar nu era sa calcam oameni pe strada, sa ne luam la bataie cu altii sa ajungem mai repede. Important mai Lumi sa-ti pastrezi locul de munca care-ti da stabilitate si stima.
Luminel spune:
Belle, tu ai "mai" ajuns...eu ar trebui sa ajung mereu dupa 18
in fine, om trai si om vedea
Lorich spune:
Da, LUMI, la stat e 7-18, dar tine-te bine, ca o s ase aranjeze, o sa vezi; adica, daca nu veti pleca, insemna ca vine tati incoace, nu? Poate va putea si el s apuna umarul fizic O sa se aranjeze, sanatosi sa fiti.
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Da, LUMI, la stat e 7-18, dar tine-te bine, ca o s ase aranjeze, o sa vezi; adica, daca nu veti pleca, insemna ca vine tati incoace, nu? Poate va putea si el s apuna umarul fizic O sa se aranjeze, sanatosi sa fiti. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Lori, nu neaparat, desi luam in calcul si asta...
daca vine si daca o sa poata, o sa puna umarul, bineinteles!
ideea e daca nu plecam si el ramane inca acolo, ce ma fac eu!
deh, drobul de sare
belleane spune:
Lumi: eu am incetat de cativa ani sa ma gandesc ca ma voi bucura in viitor de ceva, sau sa astept cu nerabdare ceva, incerc sa fac totul cum imi place acum, traiesc clipa cat pot, fac numai lucruri importante pentru mine, dau pas la cele inutile, evit confruntarile sau situatiile care m-ar pune in fata unei confruntari. Eu nu mai pun multe la suflet, m-am detasat oarecum de ele, nu iau lucrurile personal ci le consider ca un complex de imprejurari, ma pun deseori in locul unora ca sa judec ca ei, asa reusesc sa ma stapanesc si in relatiile cu altii, cu familia extinsa unde deseori apar situatii conflictuale. Ma gandeam la relatia cu soacra si cumnata ta. Pai eu n-as pune piciorul pe acolo niciodata. Si la mine n-ar avea ce cauta. Si daca sotul s-ar duce nici nu l-as intreba ce a facut, ce a discutat. Eu l-am lasat pe al meu sa se descurce cu familia lui, si sper ca el sa ma lase sa ma descurc cu a mea. Adica daca eu ma cert cu sora-mea ma impac peste 2 minute, ne trece, dar pe el n-o sa-l ierte, deci el va cadea prost.
belleane spune:
Lumi: pai sa nu te plictisesti citeste si tu pe aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172125&nm=TRAIAN-de-la-muzeu
sau aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172103&nm=Imi-plac-foarte-mult-sanii-lasati-problema
iti ridica moralul imediat
YLARI spune:
citat din mesajul lui Luminel m-ati abandonat aici?! Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Ooof scumpa mea te imbratisez si eu pe tine, nu stiu cum sa te incurajez, stii ca io sunt depresiva zilele astea
te pup, si sigur o sa ai o revelatie la un moment dat legat de cum sa le rezolvi pe toate, asa sunt mamicile!
fug sa arunc un oki la linkurile de la Belle, precis o sa mor de ras. ceva de genul "calutzelii"? cum gasiti bre topicurile astea ca eu calaresc iphonele toata ziua si tot la ale mele ma opresc :) lol adica voi + odiseea noua + trombofilie
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
citat din mesajul lui belleane Lumi: pai sa nu te plictisesti citeste si tu pe aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172125&nm=TRAIAN-de-la-muzeu sau aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172103&nm=Imi-plac-foarte-mult-sanii-lasati-problema iti ridica moralul imediat Te iubim, printesa Victoria!!! |
Aia cu Traian este dementiala, am ras in hohote!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot