Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicole1980 spune:
Nu am avut timp sa va povestesc despre programul lui David.
Acum il duc doar pana la ora 2 PM la gradi si i-am facut dupa-amiaza program, astfel:
luni, miercuri - inot
marti- cursuri Fastra
joi,vineri- parc sau in curte, daca e rece
Imi este foarte greu cu 2 puiuti acasa , dar cred ca va fi asa ,doar pana ma acomodez....
Lorich spune:
La multi ani Annika!!! Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai parte de noroc, de bucurii si de tot ce e mai frumos pe lume!!
Nicole pleaseee..detalii despre inot! Unde? Cat?
Eu vreau sa-l duc pe Robert, macar sa maerga cu tati o data pe saptamana la o piscina, o balaceala ceva! DE cand am fost la Brasov si la paradisul ala acvatic, mi-am dat seama cat de lesinat e dupa asa ceva...
O zi frumoasa!
Luminel spune:
La multi ani Annika, zana mica si blonda! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si norocoasa!
Nicole, wow, ce program! bravo voua!
Esme, multumesc pentru explicatii; din cate-mi dau seama, fondantul nu e de mine; deci sa fac o pasta de zahar pentru rochita? crezi ca e mai usor?
Aly, ce mai faci? ce mai zici? ti-am simtit lipsa zilele astea!
Pupici!
gabitzam spune:
La multi ani Annika scumpa!! O zi minunata cu multe cadouri si bunatati iti doresc !!!
belleane spune:
Anika iti doresc ca toate dorintele sa ti se implineasca, sa fii cuminte si sa-ti faci parintii fericiti.
Adriana_78 spune:
Doloress, Ylari, Nicole, Lorich, Alysh, Lumi, Gabi, Belleanne multumim pt. urari!
Multumesc tuturor pt. toate urari.e si vorbele frumoase!
Azi am sarbatorit ca de obicei un pic dim., apoi eu am mers cu tortul la gradi mai tarziu.
O sa va pun poze, mai intai sa le selectez
Sa va zic ce s-a intamplat aseara.
Tocmai iesisem din baie si le dadeam fetelor niste painici, cand aud bataie puternica in usa. Nu vroiam sa raspund, insa iar bataie in usa. Zic " cine e?". Nici un raspuns, doar niste zgomote. Deschid si in usa sotul meu cu un buchet mare de flori.
Super uimita, nu-mi venea sa cred ca a ajuns asa devreme ... el zice trist " pacat ca nu putem sarbatori la un restaurant". " Da, zic eu, mama nu a venit azi, ca e meci si e nebunie in oras". Nu termin bine de zis asta, iar batai la usa. Si mai uimita deschid ....
... era mama si ea tot cu flori
Da, dragul meu sot si-a modificat zborul ( ca trebuia sa vina spre miezul noptii), a rugat pe cineva de la firma sa ia legatura cu mama si au complotat sa vina toti, ca sa putem sarbatori 9 ani la un restaurant.
Eu abia iesita din baie, pe jumatate imbracata in pijama( ca ne pregateam in curand de culcare), indopata pana la refuz cu ciocolata ramasa de la tort ... nu va zic, ce chef nebun aveam de restaurant?!
Nu putea sa stric frumusete de surpriza, asa ca am iesit aici la restaurant
Pana la 12 noaptea am decorat apoi cu baloane si ghirlande .... sunt cam zombi azi
Adriana
Luminel spune:
Adriana, ce frumos din partea sotului!!!! sa va fie de bine!!! lasa ca-ti revii tu
apropo de surprize, sa vedeti ce mi-a facut mie Felix acu 6 ani, de ziua mea: a complotat cu prietena mea cea mai buna din perioada aia si cu sefa mea de la fostul serviciu (cu care ma inteleg f bine) si, fara sa-mi dea nimic de banuit, m-a facut sa fac curatenie in casa, sa fac sarmale si prajituri, etc.; si seara m-am trezit prima data cu prietena mea si sotul ei (surpriza totala); nici nu-mi revenisem bine din soc, iar suna la usa....sefa cu sotul!!! surpriza maxima! deja ma podidisera lacrimile: ma gandeam ca nu sunt pregatita, ce le pun la masa....dar Felix, dragul de el, facuse toata cumparaturile necesare (bauturi, tort, aperitivul, etc.)
A fost cea mai frumoasa aniversare a mea
Alysh spune:
Lumi, merci. v-am citit dar n-am prea avut inspiratie la scris, chef....am altele pe cap...planuri, astept sa se mai concretizeze din ele, ca deocamdata sunt doar la stadiu de proiecte.
F frumoase surprizele, Adriana si Lumi, eu ador sa fac surprize....de facut nu prea mi s-au facut.
Va pup!