Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Adriana:creioane colorate speciale??? n-am vazut pana acum, bine nici tort n-am mai facut asa festiv, prefer sa fiu odihnita de ziua copiilor, sa ma bucur de un tort facut de altcineva.

Te iubim, printesa Victoria!!!

cred ca-s alea de la dr. oetker, cu o crema colorata asa, in forma de pix sau ma rog, creion, ceva de scris :)

Adriana la multi ani fericiti impreuna!!
Nu, nu m-a acaparat de tot, dar azi am umblat dimi dupa pasapoarte, apoi..cu amandoi acasa, gatit, harnit, culcat, jucat...de astea :)
(e dubios Fb, creeaza o dependenta crunta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Adriana, La multi ani si casnicie fericita iti doresc!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Sara si Mara, sa fiti fericite si sa-i bucurati pe parinti!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Adriana, la mai multi ani fericiti impreuna! Sunteti o familie minunata!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Esme, am pus crema de unt pe tort sa nu atinga fondantul. Dar nu-mi place gustul, ca sa umplu si tortul cu aceeasi crema. Si crema de branza cu fructe... crema cum o fac? Da-mi reteta, te rog.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Interesant. ce fel de crema de unt ai folosit? Crema de unt facuta dupa o reteta de crema de unt (adevarata) are gust de care vrei tu si consistenta foarte aerata. Dar da, nici eu nu am fost mare fan crema de unt, insa stiu sa fac crema de unt dupa care sa se topeasca lumea...sunt unele care au gustat niste macarons cu crema de unt ...lamaie si vanilie...facuta de mine si dupa cate am vazut eu atunci...le-a placut.

Crema de branza cu fructe e usor mai dificil de explicat din cauza ca nu stiu ce branza aveti voi acolo si eu nu folosesc sub nici o forma philadelphia sau alte paste de genul asta din cauza ca majoritatea contin din start sare si asta nu poate decat sa ma oripileze in orice alt fel de crema in afara de cele caramel.

Daca imi spui cam ce branze ai acolo te rezolv

Luminel ii zicem defapt eronat fondant la pasta de zahar din cauza ca in engleza ii spune rollfondant. Fondantul din bomboanele fondante, de care aminteste aici Adriana, si vai ce bune erau dar si dulci rau, era facut cu fondant adevarat de zahar amestecat cu lapte praf. Fondatul adevarat de zahar + lapte praf face un alt fel de pasta de zahar mult mai buna la gust dar mai greu prelucrabila. Fondantul adevarat de zahar este facut dintr-o solutie saturata de zahar 2:1, zahar, apa, care este fiarta pana la o anumita constistenta si anumite grade 124, iar zaharul e pretentios la grade!, dupa care solutia se lasa la racit si cand este racita se malaxeaza (acasa se invarte cu lingura de lemn cu riscul ca lingura sa moara in proces, eu am rupt vreo 3 asa si am omorat si un mixer de mana), insa rezultatul este exceptional. De o vreme cel putin aici se gaseste fondant de zahra de cumparat (adica asta pur) dar e la galeti de 5 l si nu foarte ieftin. Fondatul asta se mai foloseste si la facut galzuri pentru eclere de exemplu...sunt mult mai luciase si isi pastreaza luciul daca sunt facute cu fondant.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Esme, imi dai tu o reteta de crema de unt, te rog? In asta pot pune fructe?

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

La Multi Ani!!! Mara...Marrra cum iti zice Iasmina! Sa fi sanatoasa si sa cresti mare si voioasa!...parca ieri iti anuntam pe forum venirea pe lume...si vorbeam cu mami a ta la telefon!

La Multi Ani Sara-Scortzisoara!! Sanatate multa si o viata presarata cu bucurii, alaturi de familia ta!

Cleo, Alina, sa va creasca mari floricelele...cand a trecut timpul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani ANNIKA!
Sa ai o zi frumoasa ca si tine si plina de zambete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

La multi ani si de la noi, Annika scumpa!!! Sa fii fericita si sanatoasa printesa mica!!!
Adriana numai bine va doresc!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

LA multi ani ANNIKA!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai o zi minunata astazi plina de cadouri!!!

Mergi la inceput