Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 16
Adriana_78 spune:
Noi n-am avut inca varicela si Nicole, sa stii ca Lara a fost de 3 ori in contact direct cu copilasi care erau contagiosi si niciodata nu a luat. Mereu m-am mirat
La noi la gradi s-a anuntat acum un caz de scarlatina
Ati vazut ce zapaceala e prin oras cu toti fanii spanioli veniti? eu azi am anulat toate drumurile spre zona Stadionului.
Merg doar aici la noi sa fac comanda de tort printesa
Azi sarbatorim ziua nuntii. Sotul e plecat la Munchen, sper sa ajunga fara intarzieri, ca cica pe aeroport e nebunie, vin o gramada de suporteri
Adriana
Luminel spune:
Happy Wedding Anniversary, Adriana! Multi ani fericiti impreuna!
Si tu tot tort printesa!?
Nicole1980 spune:
La multi ani Adriana ! Sunteti o familie minunata si foarte frumoasa!
Sa va iubiti si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Victoria_mami spune:
Esme, am pus crema de unt pe tort sa nu atinga fondantul. Dar nu-mi place gustul, ca sa umplu si tortul cu aceeasi crema. Si crema de branza cu fructe... crema cum o fac? Da-mi reteta, te rog.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Nicole, ce copilasi superbi! Iar botezul, ursitoarele... wow!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Adriana_78 spune:
Fetelor, multumesc!
9 ani sarbatorim - ma rog, mult spus sarbatorim. Nu sarbatorim, ca sotul e plecat, poate o sa iesim la restaurant intr-o alta zi. Vroiam sa-i fac un mic cadou, sa aranjez niste poze cu noi proaspat casatorit, cu bebeii, cu noi acum ... da nu m-am descurcat cu Adobe Photoshopul, asa ca am lasat-o balta
Poate la anul, ca e o cifra rotunda
Lumi, da si noi tot tort printesa
am zis deja, ca eu nu ma incumet sa-l fac, desi fetele insista ca e usor.
Eu am facut azi unul simplu, cu o crema de caise si cu cioco pe deasupra. Il ornez cu bombonele colorate si scriu "la multi ani2 cu creioane colorate speciale
Lorich, cam rarut pe la noi, te-a acaparat Fb e clar
Ieri nu intelegeam despre ce "cont" imi vorbesti
Parca au un "strange feeling" cu Fb asta, asa ca aman
Adriana
Victoria_mami spune:
Adriana, multi ani fericiti inainte. Sa va bucurati de fetele voastre frumoase, de nepoti.
Si noi tot 9 ani facem, in 18.
_
VICTORIA
belleane spune:
Adriana:creioane colorate speciale??? n-am vazut pana acum, bine nici tort n-am mai facut asa festiv, prefer sa fiu odihnita de ziua copiilor, sa ma bucur de un tort facut de altcineva.