Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicole1980 spune:
Avem si noi cateva poze de la botez...Cele profi le vom avea peste o luna. POZE BOTEZ
belleane spune:
Nicole: super distractia cu ursitoare , frumoase pozele, Antonia a fost ca un star. Mi-a placut mult cea in care e in brate la David.
Adriana_78 spune:
Nicole, sa fie fericita micuta crestina! foarte frumoase pozele
Si ursitoarele ce de costumatii au avut - s-au distrat sigur si taticii
Si ce cadita smechera aveti! e cu dulapioare jos, nu?
Luminel spune:
Nicole, superbe pozele (chiar si asa neprofesionale:)
Antonia e un ingeras! David un mare frumos! o familie extraordinara!
Nicole1980 spune:
Multumim de aprecieri...
Adriana - suportul caditei este de fapt comoda din camera Antoniei...
Nicole1980 spune:
Am uitat sa va povestesc.....
La botez am avut un copilas car a doua zi , duminica i-a aparut varicela...
M-a anuntat mama, iar luni am stat numai pe telefoane cu invitatii sa le comunic....
Mi-a parut asa de rau, dar nu mai aveam ce sa fac....
Acum asteptam sa facem si noi....
Voi ati facut varicela ?
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Avem si noi cateva poze de la botez...Cele profi le vom avea peste o luna. POZE BOTEZ Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012) David Adrian Garagarita Antonia |
Foarte frumoase pozele!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Am uitat sa va povestesc..... La botez am avut un copilas car a doua zi , duminica i-a aparut varicela... M-a anuntat mama, iar luni am stat numai pe telefoane cu invitatii sa le comunic.... Mi-a parut asa de rau, dar nu mai aveam ce sa fac.... Acum asteptam sa facem si noi.... Voi ati facut varicela ? Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012) David Adrian Garagarita Antonia |
noi da, anul trecut
belleane spune:
cu varicela probabil ca am avut, Ana a avut, Elena nu. vreo 3 saptamani e perioada de incubatie.
Lorich spune:
La multi ani printese dragi
MARA SI SARA!!
Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase!!!
Nicole sunteti o familie frumoasa!!
Ce ursitoare, ce show!!!
Varicela-deja ma bate gandul sa le fac vaccin, eu una sunt speriata, daca m-as descurca cu 2 x varicela.
Sunt o zona cu ochio pe voi!