Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Tina bravo pentru ajutorul dat cumnatei! Asta este ajutor si mai ales cand ai nevoie Sa aiba o nastere usoara

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Tot pt Puiut e pusa gresit "masuratoarea" la dr.
Si, nu glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Tot pt Puiut e pusa gresit "masuratoarea" la dr.
Si, nu glumesc.

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

Doamne, mi-a mai venit sufletul la loc! Ma gandeam cu groaza ca de la 15 luni nu a crescut decat 2 cm

Si care e marja de eroare, matusa, ai idee?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Am ajuns si noi acasa. N-am apucat sa citesc prea mult din urma.
Sunt super obbosita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

s-a racorit, bate vantul, s-a innorat...cred ca vine furtuna...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Intrebare de actualitate : ce faceti impotriva capuselor? Ca ne-au intoxicat astia cu stiri despre capusele astea nenorocite...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

De fiecare data ne spune cu 2 cm mai putin decat ne ies noua acasa, eu am tras lini pe usa cu markerul apoi masor cu metrul, deci stiam cat are. Nu am indrazint sa-i spun ca e gresita masuratoarea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Asa o masor si eu pe mara, la tocul usii, si doc doar ma intreaba cat mai are si isi noteaza in fisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Fete dragi,

Nici nu stiu de cand nu am mai scris. De citit va citesc da sunt asa obosita de nu ma pot aduna sa scriu. Cred ca sunt eu defecta, ca doar un singur copil am, insa ma simt epuizata seara. Si nu neaparat fizic, ci psihic, ca avem parte de crize fara numar...nici nu mai stiu cate pe zi, dar tot mai multe parca si incep dimineata in primele minute de la trezire Chiar daca fac tot ce pot sa ma mentin calma, inautru "clocotesc"
Am ales si bona in cele din urma - tanti de 65 de ani de care va ziceam - acum am alte emotii cat casa, ma gandesc in primul rand cum o sa faca fata piciului meu temperamental.

Tina, of bietul Raducu, bine ca n-a fost grava muscatura. Bravo tie ca ai dat o mana de ajutor cumnatei. Sa ii dea Dumnezeu un bb sanatos! Dar de ce ii face cezariana?

Puiutz sper sa fi avut dreptate d-rita si sa fie diareea primilor pasi, si nu altceva. Tinem pumnii sa tolereze bine Raducu noile alimente! Eu cand gatesc, Victor sta in fund pe blatul de bucatarie sa nu-i scape nicio miscare

Denisa oaaaau Mateo Sunt asa de frumosi soriceii, i-am vazut pe fb

Nu mai retin ce am citit, ma duc sa strang de prin casa

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca, din iulie mergi la serviciu?

in seara asta au mancat baietii mei pastea cu branza (vreo 3 soiuri..de vaca cu smantana- niste resturi, un pit de telemea, un pic de cascaval) cu unt si marar. si ue pe langa ei.

am zile din ce in ce mai pline la serviciu..pana la concediu mai e muuult (in august).

de saptamana viitoare vom incepe cresa, daca ne da dr de fam avizul (mergem maine dim sa il vada).am niste emotii..daca se va imbolnavi..iar imi dau lucrul peste cap..raman in urma, trebuie sa lucrez in wk..sper sa trecem cu bine peste aceste prime luni, mai ales ca sunt de vara.

Stefan merge la fotbal cu tati, deocamdata pare tare entuziasmat. eu regret ca are antrenament doar o data pe saptamana :) - ca e prea micut.

Mergi la inceput