Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Intrebare de actualitate : ce faceti impotriva capuselor? Ca ne-au intoxicat astia cu stiri despre capusele astea nenorocite...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Eu, pentru capuse, nu fac ceva special,doar ca nu-i las prin iarba. Anul trecut cand am fost la munte la un gratar le-am dat pantaloni lungi si le-am dat cu spray luat din DM, pe incaltaminte si partea de jos a pantalonului.

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Victo bafta cu cresa!Tin pumnii sa fie bine.

Tot legat de capuse,ca-mi amintesc asa in reprize...daca au scapat prin iarba e bine sa fie luati la verificat.Capusele stau mult timp,chiar si zile, iar primele 24 ore nu sunt periculoase pentru ca abia dupa pot infesta.

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Ilinca, cumnata mea( sora geamana a sotului meu) are 36 ani, de 4 ani s au chinuit sa ramana insarcinata.
Acum 6 ani a fost operata din cauza unui chist si i au scos un ovar si o trompa deci a ramas cu un ovar si o trompa si asa a ramas insarcinata. Unii dr i au spus ca ovuleaza la 2 luni altii au spus ca ovuleaza n fiecare luna, ca singurul ovar care il are cica a preluat si functia celuilat lipsa.
Vroia sa faca fertilizare, n a mai fost cazul, deci a fost o sarcina mult dorita si in acelasi timp f usoara fara complicatii. S a simtit excelent pe tot parcusul sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Victo, multa bafta la cresa!

Ilinca, si R are multe crizutze dar il mai potolesc cu ip adul....stiu ca nu e bine sa l las prea mult la el dar n am incotro.
Maine imi vine femeia la curatenie si stabilim de cand incepe sa fie bona....cel mai probabil de Luni, am mari emotii, nu stiu ce sa i cer. Vom sta ireuna cu R 2 sapt sau 3 vo ce spuneti? Cred ca. E mai bine sa nu lungesc agonia si dupa plec de acasa, ma duc la ferma, prin oras. Sper sa am ce face, sa fie de treba ca sa nu ma fure gandul la R si sa vin acasa.

Referitor la subiectul capuse, cand mergem in parc si o ia prin iarba, trag o privire pe picioarele lui si gata

Maine dimineata sunt programata la un tratament facial. Abia astept sa ma rasfat
Iar maine dupa amiaza ma vad cu colega mea de banca din liceu in parc cu copii, nu ne am mai vazut de 12 ani, de cand am terminat liceul. Traiasca FB!

Nb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata, dau o mare, as mai fi dormit, dar s-a trezit andrei nu stiu de ce, l-am lasat langa tati si eu nu am mai putut sa adorm la loc...

Denisa l-am vazut si eu pe Mateo dar si pentru Carla frumusica!!!

Ilinca

Tina poti sa stai 3 saptamani, dar sa incepi sa pleci usor usor...bine Raducu e mare, e mai intelegator, cand l-am lasat eu pe andrei cu bona era micut...dar poti incepe sa o lasi mai intai sa ii dea papa, apoi sa iasa dimineata cu el afara, apoi sa il culce, apoi sa nu mai fii acolo cand se trezeste...

si eu zilele astea cu bunica la noi m-am vopsit, m-am epilat, maine ma duc la spa (aveam un voucher de la 8 martie ) si mi-am facut si eu programare la cosmetica, ca am tenul extrem de uscat nu beau apa, in fiecare zi imi propun dar uit....

aseara am iesit afara toti, cu ina (masina) si am plecat la 9,30 din parc, eram ultimii

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata, mamici!

Racusor, ce matinala esti! Multu' de cafea

L-am vazut si eu pe Mateo. Bravo! Un si pentru Carla ca se straduieste satina pasul cu fratiorul ei.
Denisa, ce program incarcat... ai grija de tine, sa nu ajungi ca Rodika, la epuizare.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
strumf mamos.

denisa, esti super mami.

strumf vb o chineza perfecta, de fapt cred ca aduce mai mult spre limbi altaice.

ieri a fost asa,ca nici nu indraznesc sa sper,decat sa ma rog pana duminica la pranz.
sper sa fie bine.
daca nu, oricum ar fi, tot voi merge mai departe cu viata mea.

Mergi la inceput

Tina, uff, ce sperietura! Ma bucur ca nu a fost mai rau.
Nastere usoara cumnatei! Ce frumos din partea ta ca ai ajutat-o.

Crispro, cum ati dormit azi? Sper ca mai bine.

Despre capuse... SN daca mai intra prin iarba in parc, o verific si eu pe corp seara.
Finutul unei cunostinte (o fata de la biroul sotului) s-a ales cu o capusa de la Ferma animalelor. Am inteles ca e destul de rau.

Mergi la inceput

Histamina, mult noroc cu medicamentele!

Laurik, Doamne-ajuta sa fie bine pana la capat. Ma bucur de vestile bune.

Adriana, ti-am vazut minunile. Ce bine seamana.

Victo, tinem pumnii pt Mihaita! sa nu se lipeasca de el nici o raceala!

Ilinca, succes cu bona, poate te mai relaxezi si tu.

Mergi la inceput

Bumblebee, multa sanatate lui Victor, sa dea DD sa-si faca efect tratamentele. Tot vroiam sa te intreb, ati repetat analizele pt giardia, poate a fost proba contaminata la laborator, cine stie...
Cum mai e la munca?

Crissy, pe Bea cea isteata din partea mea. Elise ce mai face? Mai merge la karate?

Laurica, imi par erau pentru pisicuta.

Saddie, te-ai hotarat, accepti oferta?
Cum mai este Medeea cu nasucul?

Mergi la inceput