Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 M-apuc sa fac liste de cumparaturi pt SN, variante de meniuri pt 2 saptamani. S-aveti un sfarsit de saptamana fain!!! de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
poti sa ne zici si noua cand ai timp variantele?
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui anca_vlad Of of nu m-am facut inteleasa! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
ba da, al meu sot ma inebuneste de vreo 2 ani aproape ca el in aur ar investi.
de Larisa Ioana 24.06.2010
puiutz_mic spune:
Ziua buna!
Eu mi-s cam straina cu investitiile, dar asta pt. ca nu-mi bat capul...deocamdata nu avem ce investi
Histamina super pretul garsonierei! Mai ales ca ai muntele aproape!
Cris nici eu nu stiu cum as sta fara Raducu atata vreme! Cred ca maxim 2-3 zile, dar nici macar 1 zi nu am stat despartiti de cand s-a nascut asa ca nu stiu sigur nici de 2-3 zile
Michelle pai mare lucru nu i-am dat nou... i-am dat ieri si azi cas de vaca, speram sa-l mai stranga la burtica dar vad ca tot moale face... La pranz i-am facut un fel de ciorbita acrita cu lamaie, cu verdeata si dovlecel ca "noutati" (nu chiar noutati ca i-am mai dat si mai demult). O sa-mi fac curaj sa-i dau dimineata si putin unt, dr. Dumbrava zicea ca grasimile ar fi bune, ca incetinesc tranzitul, in acelasi timp daca totusi are colon iritabil stiu ca sunt de evitat grasimile . Deci tot in nebuloasa sunt...dar o sa incerc, daca ajungem la kk apos ma opresc...o perioada. Nu stiu cum vom continua
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui ochidut off Puiutz cand citesc ce va mai chinuiti Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
apoi daca treaba asta tine pana la 3-4 ani...deja dupa numai 5-6 luni simt ca nu mai pot. totusi, ma calmez, ma gandesc ca sunt alti copilasi cu probleme mult mai grave, care se chinuie mult mai rau ca noi...
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
histamina spune:
puiutz,sa stii ca gandul asta,ca sunt altii care se chinuie mult mai mult, a fost singurul care m-a facut sa strang din dinti si sa merg mai departe.
te inteleg perfect si imi dau seama cat de chinui.
strum a intrat in cas ala ai mei si pana sa vada tata ce face,deja consumase o jumatate de banana.o saptamana am tras atunci cu constipatia.urla de nu mai putea de durere.mai aveam putin si ii faceam tuseu rectal.
stiu cum e,ca te dai cu capul de pereti, ca iti vine sa urli ca,desi faci toate eforturile,simti,cateodata,ca nimic nu merge.
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui anca_vlad toate parerile si experientele sunt utile si de luat in considerare, mai ales cand te gandesti ca e vorba de bani. ma gandeam la ceva care sa imi fie util si de ajutor cand va merge Vlad la facultate. Nu am o suma ff mare la dispozitie in acest moment sa imi pot permite sa cumpar o casa si parca nu as pune toti banii intr-un singur cos! La faza cu aurul imi place ideea ca se poate rascumpara si in max 3 zile ai banutii in cont! Pe cand la un apartament daca ai nevoie de bani e intr-un timp scurt e cam greu.... Si in depozit din banii mei sa mai dau si 16% din dobanda la stat.... Am spus eu ca o sa imi stea ca o pata pe creier pana ma hotarasc ce o sa fac!!!!! Hai ca nu va mai plictisesc cu ale mele! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
joci la bursa...castiguri mari, dar tre sa te pricepi un pic... plus ceva noroc...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
ochidut crede-ma la noi in familie acest aspect e in curtea mea ce, cum, unde, cat... imi vine greu din prisma faptului ca nu vreau sa imi para rau...asa cum s-a mai intamplat!
Sincer imi place ce mi-au prezentat cei de la Arteus si ma tenteaza, dar vroiam sa mai cer ceva pareri!
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui histamina fi-miu ia cina; un ou intr-o mana, ceapa verde in alta si da-i si papa! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
si te mai plangi ca nu mananca...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
eladeea nu ma pricep sa joc la bursa....si nu vreau sa fac speculatie vreau ceva sigur pe termen mediu minim 10 ani!