Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

anca, acum se cumpara case, acum cand e criza, cand oamenii nu au.
sunt cei care au facut credite de ex, in 2008, au luat 100000 de la banca, dar casa lor nu mai face acum decat 70000 si ei nu mai pot plati rata.
stiu caz. banca o vinde la ce pret vrea ea, poate si cu 10 euro, ca la executare silita, pretul nu e tinut sa fie corect, cinstit.si pt restul sumei ramase,creditorul plateste cam toata viata,dar fara a mai avea casa.............
idee e ca si pt banci e f dificil acum sa mai vanda casele ipotecate si cu ratele neplatite....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

toate confera un risc pe care ti-l asumi!
imobiliarele, ce sa zic, avand in vedere ca acum 4 ani un apartament ca al nostru in zona noastra era undeva la 140000-160000 euro si acum nu cred ca depaseste 80000!

eu ma gandeam sa minimalizez cat se poate riscul!

Am gasit acest site!
http://www.arteus-international.com/ro/hirek.php

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Stiu Anca ca au scazut enorm preturile, dar pe langa investitia initiala mai poti scoate si profit, daca inchiriezi.

Eu nu stiu deloc cu ce se mananca piata aurului... in momentul in care vrei sa vinzi, unde vinzi aurul, la banci, pe piata libera???

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

M-apuc sa fac liste de cumparaturi pt SN, variante de meniuri pt 2 saptamani.

S-aveti un sfarsit de saptamana fain!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

cris2010, inteligenta intrebare!
cui vinzi aurul?
bancilor?
bijuitierilor?
o casa scoate profit prin inchirere,in timp amortizeaza investitia.
aurul se poate prabusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

toate parerile si experientele sunt utile si de luat in considerare, mai ales cand te gandesti ca e vorba de bani. ma gandeam la ceva care sa imi fie util si de ajutor cand va merge Vlad la facultate. Nu am o suma ff mare la dispozitie in acest moment sa imi pot permite sa cumpar o casa si parca nu as pune toti banii intr-un singur cos!

La faza cu aurul imi place ideea ca se poate rascumpara si in max 3 zile ai banutii in cont! Pe cand la un apartament daca ai nevoie de bani e intr-un timp scurt e cam greu....

Si in depozit din banii mei sa mai dau si 16% din dobanda la stat....

Am spus eu ca o sa imi stea ca o pata pe creier pana ma hotarasc ce o sa fac!!!!!

Hai ca nu va mai plictisesc cu ale mele!

Mergi la inceput

noi am avut o suma mica, dar am preferat sa luam o garsoniera la poalele partiei de schi din Straja.
am dat ff putin, 4000 de euro, are 31 mp si deschid fereastra si vad muntele.
noi suntem fericiti asa.

Mergi la inceput

De rascumparat ti-l rascumpara cei care ti l-au vandut si turnatoriile de aur acreditate din europa (eu vorbesc de aur de investitie 999.9 puritate) cu cerificat si atestat recunoscut pe piata aurului eliberat de london good delivery!

In Romania nici o banca nu rascumpara aur......iar la bijutier sau case de amanet nu cred ca e cazul!

Mergi la inceput

Of of nu m-am facut inteleasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ce ieftin ai gasit garsoniera, Nicole!

Tina - cum mai e Raducu? Mallul se deschide pe 31 mai parca. Te asteptam, poate cu ocazia asta organizam o intalnire

Puiutz - cum merge introducerea alimentelor?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu

Mergi la inceput

fi-miu ia cina;
un ou intr-o mana, ceapa verde in alta si da-i si papa!

Mergi la inceput