Fluturasi de martie-aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

in caz ca va intrebati careva cum e sa lucrezi de acasa cu bebe, ei bine, ca dracu

apreciez fireste sansa si am de gand sa o exploatez la maximum; nu e de ici de colo o economie de minim 1000 ron pe care si asa nu stiu de unde i-as fi scos, plus sansa de a sta cu piticul.

in schimb totul e vraiste in casa iar eu trebuie sa prestez la randament maxim cand apuc, cand doarme alex sau cand e ta-su pe schimb de tura acasa, ca sa fiu la acelasi nivel cu taskurile si deadlineurile cu colegii mei. Luna asta cred ca o sa fie jale mare ca lucreaza noaptea deci teoretic macar vreo 6 ore tre sa mentinem liniste. si de unde atata liniste....

cand ajung pe la birou parca-s in concediu :)

gata, am terminat vaicaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Am pus si eu cateva poze ca se prafuisera alea vechi

Am admirat puiuti superbi: Rares, Eduard, Catalina, Sergiu si Sonia, Luiza, Anastasia, Ioana si Anda!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Somleac Cred ca asa voi face...imi vad mai bine de treaba ca e posibil sa ma insel desi sunt cam multe semne...La tine s-a dovedit ca tu aveai dreptate?!

Yvyana Merci de informatii in legatura cu capusele...Chiar nu stiam ca se poate de cu Autan si imi sunt utile informatiile.

Roxy_s Asa stiu si eu despre vaccin ...ca se poate face dupa 2 ani o singura doza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara mamici si pitici!!!

Andreea, mami nu pot sa cred ca ai sters vechiul album dupa ce m-am ”chinuit„ aproape 1 ora la micsorarea pozelor . Trebuia sa-l lasi ca ocupa doar 1 Mb fata de 66 Mb cat avea inainte de micsorare. Asta este acum...fuse si se duse!!! Eu v-am admirat aseara in poze pe Fb sotului si am lasat si 2 comentarii. Sunteti tare frumosi iar Dudha cel mic si grasunel este demential.Un copilas tare vesel si plin de viata, binenteles...are cu cine semana cu asa parinti tineri si frumosi foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

ALLY iarta-ma mami nu amstiut,daca stiam le lasam.Da multumim pt comentarii ti- am scris si eu pe forum ca l- ai facut fericit pe sotul meu cu like-uri si comentarii.
Sa nu te superi pe mine,mii de scuze.Trimitem multi pupici

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna seara! azi a fost iar caldura mare dar acum ploua si e racoare! Incerc sa tin ritmul si sa citesc desi doar seara am un pic de timp ca in rest sunt in gradina sau afara cu Anda!

IPARPALA ce patanie si cu capusele astea, sanatate si sa nu pateasca nimic diana!
merg sa vad poze cu fluturasi!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

AM VAZUT POZE SUPERBE!

Andrea ce frumoase poze, peisaje si personaje!
MADA Catalina e mortala in costumul de baie ce am mai ras! cand o sa mearga la plaja o sa cada baieti pe spate!
YVI Larisa e scumpa si nu se observa bubite!
ALEHIAM ce imi9 place de copii tai si cum se joaca impreuna la iarba verde!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor!
AM intrat sa va salut in casuta cea noua .
Multumim madutza, eu oricum nu m-am abtinut si am lasat un mesaj la casuta cea veche, ca tare draga mi-a fost si-am devenit putin melancolica atunci cand am vazut ca ne mutam...

Am citit cateva pagini din urma, sa vad daca toata lumea e bine.
Ma bucur sa vad ca toate-s bune in general.
Lparpala, ce patanie cu capusa, bine ca ati mers repede la medic si sunteti pe antibiotic. O sa fie in regula!
Yvy, multam pentru detaliile legate de capusele astea

Si noi suntem bine. Eu pe Luca nu il las pe iarba, nici nu prea avem pe unde, ca in curte abia acum am semanat gazonul, pe afara mergem cu caruciorul, iar cand se da jos, sta la asfalt , iar la iarba verde, la gratar nu prea mergem, ca facem acasa. De fapt, nu prea avem timp . Dar oricum am retinut totul, ca nu se stie niciodata.

Va pup pe toate, ma duc sa mai citesc din urma, pana imi termin fructele de seara
Pupici

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 24+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Tot eu!
Repde inainte de culcare: am vazut ca s-au pus pe treaba pentru bebe 2 cateva dintre fete . Va doresc din suflet sa vi se indeplineasca dorinta!
Si apropo, mi-am actualizat si eu semnatura . Asa, printre picaturi, ma mai pun si eu la punct, ca am ramas cam in urma. Sper ca zilele astea sa actualizez si albumul .
Va pup, noapte buna!

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 28+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!
Mai devreme am apucat sa pun o poza cu Cata si apoi a picat net-ul I-am luat costum de baie..cu 2 piese

lparpala, of si mie imi e frica de capusele astea. Nu-i las deloc, deloc pe ai mei in iarba, si nici la mama nu au iesit pe strada la joaca..ca si acolo e iarba crescuta mare. Oare cand se termina invazia asta?

ioanna, hai ca acum isi da drumul la mers si apoi nu o sa mai alergi cu ea, ci dupa ea

roxy, da are buba in genunchi si mai are inca una la cot...ce sa-i faci? daca nu au voie pe iarba, pe asfalt se julesc imediat cand cad ...
Asa e, de cand cu vremea frumoasa si statul afara prelungit obosesc rau piticii. Dar cred ca in curand o sa se adapteze si la iesitul asta intens si se vor obisnui si cu asta

mandreeac, super poze! Acum ca l-am vazut si pe tati iti spun ca Rares a luat egal de la amandoi. Seamana jumatate cu tine si jumatate cu tati

alehiam, frumoasa iesire ati avut

ina, cata papa lp cu cereale dimineata si seara, gustare de dimineata fructe bucatele, gustare de seara iaurt si la pranz in general ciorba cu pui/curcan/vita. Eu nu ma omor sa variez meniul..mananca f bine, e satisfacuta deci nu am motiv de ingrijorare. Pana la urma nici pentru noi nu fac fel de fel de mancaruri mereu. Si de vre-o 2-3 luni fac mancare pentru toata familia, nu mai fac separat la copii

strumph, cum adik crezi ca iei prost pastilele? cum le iei?

yvy, ce s-a schimbat Larisa ara asa mult par si asa des , super

alina, wow deja 24 de sapt? Ce trece timpul...merg sa citesc postul tau de la vechea casuta

sunt franta de oboseala, merg sa fac un dus si ma bag urgent in pat. Am alergat azi o gramada. Dimineata am fost in Kiabi sa schimb un slip al lui Cristi ca era mare, si m-am intors cu o sacosa de haine ...in general pt Cata si cu costumul de baie . Fata mi-a adormit in masina la intoarcere..era ora de masa...nu a vrut deloc sa se trezeasca..am mai last-o putin sa dorma si apoi am trezit-o ca am zis ca nu-si face bine somnul pe stomacul gol. Mare greseala..a mancat putin si apoi a mai dormit doar vre-o jum de ora. De la 3:30 am iesit afara si am intrat la 7 in casa ca eram rupta de picioare. I-am culcat pe la 9 si acum abia astept sa aterizez si eu in pat

Mergi la inceput