Scolari de iulie-august 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
kim222 spune:
imi dau si eu cu parerea..nu ar trebui implicat copilul,ar trebui sa discuti tu sau prin intermediul justitiei..zic si eu..
cristalina spune:
Daria, toata admiratia si din partea mea ...nici eu nu cred ca m-as descurca singura.
Andries, Mircea e tare!
Asta cu motorul imi da fiori...si nu din cauza banilor.
Marina, tobe?! Au mama!
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Daria, toata admiratia si din partea mea ...nici eu nu cred ca m-as descurca singura. Andries, Mircea e tare! Asta cu motorul imi da fiori...si nu din cauza banilor. Marina, tobe?! Au mama! "Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.” (Mark Twain) Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007) poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi |
iti dai seama, mie imi tremura sufletul ca se urca pe motor si-si rupe gatul si ma gandesc ca mai poate sa mai ia o fata in spate si e la dublu, Doamne fereste!! Sper ca in inca 10 ani sa se mai obisnuiasca soferii cu motociclistii si sa fie mai sigur. In general, dac aau un accident astia sunt donatori de organe.
Marina spune:
Pai nu ii iau stai linistita, de la o vreme am suspendat si lego-urile, am cutii intregi, am investit o avere. i -am spus ca daca se plictiseste de ele sa le vanda si cu banii castigati isi ia altele. Sincer nu cred ca e chiar rau saspui nu copilului chiar daca ca si parinte iti vine sa-i faci toate poftele, si unele din ele sunt total inocente ca optionalele Giuliei. Dar daca nu poti zau ca nu e un capat de tara.
Dorsilia spune:
La multi ani Mitzule!
si numai bine tuturor, sper sa gasim cu totii solutii favorabile la toate problemele cotidiene
o zi buna pentru mine e o zi linistita, cred ca si pt voi!
roxanaz spune:
neata doamnelor
la multi ani fericiti Mitzu!!! sa fii sanatoasa, fericita, iubita!!!
Daria, tu stii ca am mai discutat asta... la naiba, as investi intr-un avocat bun! NU se poate asa!!!
o zi frumoasa va doresc!
kim222 spune:
deci io ma potrivesc cu Rox la sfaturi
vreti niste poze cu zmei si copii zmei??:
https://picasaweb.google.com/117406357849620183005/FestivalulZmeelor?authkey=Gv1sRgCLiF_dfCz8yW4QE#slideshow/5736845519818846450
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani Mitzu,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Dariasi io-s de acord cu Kim si Roxi mai ales daca te gandesti ca asta este abia inceputul "investirii" financiare in copil...pe masura ce creste,cresc si costurile...si l-as trimite odata sa o ia pe Giulik de la o activitate extrascolara exact in ziua in care trebuie sa platesti
Marina in ce anotimp mai sunteti?...mai povesteste-ne ceva de pe la voi
Mandra mea de ieri a trecut pe caietul de tip II si era impresionata tare ca din clasa a doua va scrie pe dictando...azi are o zi grea,5 ore plus smartul la romana,plus dictare cu grupul de litere che/chi...la care se mai incurca
Kim mi-au placut pozele cu zmeiin special cu cei trei zmei pe nisip...mamaaa ce dor mi s-a facut de mare...
Am pus si eu niste poze de la munte
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/Facebook/1%20mai%20muncitoresc/?albumview=slideshow
hai sa avem o zi faina
cristalina spune:
Neata,
La multi ani Adela!
Sa fii sanatoasa si voioasa alaturi de cei dragi!
Din pacate cred ca tatal Giuliei nu este cooperant...ceea ce povestim noi aici s-ar intampla intr-o lume ideala, dar daca el zice "nu pot" sau, si mai rau, "nu vreau" ce-i faci?!
Din cate stiu eu nu e prea mare sprijinul obligatoriu din partea celuilalt parinte...asa ca aia 300 de lei sunt probabil tot ce e obligat sa dea. Restul tine de bun simt.
Ca iti tranteste prin avocat ca "sunt facultative, nu trebuie sa se duca la ele!" ...voila de vezi...
Daria, imi cer scuze ca disec problemele tale
Mi-am delectat ochiul cu pozele Oliviei si Ioanei!
Noi avem doua zmeie, inutil sa spun ca atunci cand au auzit la itsy bitsy de concurs de zmeie voiau sa mergem la mare!
Poza cu cei trei zmei pe iarba e de revista!
Ioana, poza cu sotul tau si Maria in caruta e beton!
De aia cu laptopul in brate langa gratar nu mai zic...
O zi frumoasa sa avem!
szivarvany spune:
Mitzura
Vazut poze frumoase cu zmei si gorodeii la tara, frumosi cu totii
Cristal, ca bine le zici, iar :-)
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1