Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
suzieq spune:
Bultinuta, eu nu fierb nimic, baie ii fac cu apa normala, are piele un pic cam scortoasa, dar avem cosmetice bune si rezolvam. Apa i-am dat numai de cateva ori cu seringa si nu am fiert-o, intrebam sa vad cum procedeaza si restul mamicilor.
Andi, e mult prea devreme pentru diversificare, org mondiala a sanatatii spune 6 luni, la 3-4 luni e inca micut.
eu i-am luat pentru protectie soalara spray de la la roche posay, e un pic cam scump, dar are si 200 ml, ne ajunge toata vara, mai ales ca aici la noi sunt niste temperaturi de numa numa. Pe fata il dau de fiecare data cand iesim din casa, si seara la 7, sotul zice ca sunt nebuna, dar mai bine eu nebuna decat sa avem probleme.
mihaelaradu spune:
Noi avem Mustela pt soare. Nu-mi place. Exact cum scria Matza: zici ca e gheisa asta mica dupa ce o tapetez cu Mustela. Sunt in cautare de ceva care sa nu-mi faca copila sa arate ca si scaldata in var.
Noi fierbeam apa plata , iar la baita punem direct de la dus si apa noastra e cam dura, calcaroasa.
Ziceati ca sarea de la Topfer e de treaba?
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
bulinuta27 spune:
suzieq
mihalea e super sarea de baie de la topfer...noi am scapat de bubitele de pe fata cu ea...
georgia am grija iau exact ce scria acolo ca sa nu imi explodeze sanii
matza nu stiu daca am poze luni caci abia dupa 10 zile mi le dua baietii aia
io is tot la servici
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelaradu Noi avem Mustela pt soare. Nu-mi place. Exact cum scria Matza: zici ca e gheisa asta mica dupa ce o tapetez cu Mustela. Sunt in cautare de ceva care sa nu-mi faca copila sa arate ca si scaldata in var. Noi fierbeam apa plata , iar la baita punem direct de la dus si apa noastra e cam dura, calcaroasa. Ziceati ca sarea de la Topfer e de treaba? Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place... http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
si cu aia de la roch posay tot zugraviti sunt puiutii dar cel putin nu se prajesc..al meu e deja negru
ane-maria spune:
pe buna dreptate e scoasa vorba aia "sa nu te pui cu mintea prostului ca e odihnita ";aveam si eu chef sa vorbesc cu cineva si n-am ales persoana potrivita.
oof tare rau face "neiesitul"asta din casa/curte , sunt in depresie
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012)
mar_ysa_28 spune:
Bia 25 anisori am...destui...ufff aveam 18 cand mi-am cunoscut jumatatea
Imbracaminte: body maieu sau cu maneca scurta iar dupa 8 seara afara o jachetica subtire si sosetute.
asta mica daca o pun pe mie pe burta isi baga mainile in gura si le suge la greu
tre sa fug ca am o gramada de treaba...
mihacor spune:
la multe lunite Toma!!!
noi azi am fost la cumparaturi,ca nu mai avem hainitze...
fetelor ce temperaturi sunt in romania de ii imbracati asa pe bebei?
eu inca nu am renuntat la bluzita subtire si pantalonasi subtiri...azi i-am cumparat cateva seturi de pantaloni scurti cu tricouri.aici sunt la umbra ziua 26 de grade si spre seara doar 20.prin soare nu prea stam,dar si eu il dau cu cremutza cu factor de protectie 50.
eu apa ce o folosesc la lp,la ceai si la spalat sticlutzele e de la robinet,dar o fierb.bebe meu bea ceai destul de bine si vad ca de cand e au inceput caldurile vrea si el tzitzi mai des,aproape la fiecare ora ziua.noaptea nu.
maine plecam la soacra-mea la munchen pt 4 zile si ma bucur enorm pt vom avea si alte activitati,vine si cumnata mea cu bebe si prietena mea,va fi super...
eu nu am deloc probleme cu ochisorii,in schimb cu nasucul,se fornaie si nu reusesc sa ii scot nimic,ii bag tot timpul ser,ca ma gandesc ca e prea uscat aerul din camera,afara nu il aud sa fornaie.
ne laudam,ieri a dormit 4 ore la gradina la unchiul meu,acum am vb cu el sa ne dea si noua o cheie,ca sa mergem mai des...si bineinteles ca azi noapte baiatul meu a fost fit si a vb cu ursuletzi zburatori de la ora 3 si pana la 5,a dormit o ora si a continuat distractia.
al meu nu se intoarce deloc,nici capul nu si-l tine bine sus,adica il tine,dar dupa un timp oboseste si se sprijina de mine.
si eu imi doresc parca sa ramana asa puiutzul meu,sau macar sa imi amintesc tot ce face el,il filmez mai toata ziua.
deja eu una m-am hotarat:vreau bb nr.2,mai tre sa il conving pe sotul.
mihaelaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ane-maria pe buna dreptate e scoasa vorba aia "sa nu te pui cu mintea prostului ca e odihnita ";aveam si eu chef sa vorbesc cu cineva si n-am ales persoana potrivita. oof tare rau face "neiesitul"asta din casa/curte , sunt in depresie ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012) |
Da ce s-a intamplat?! Da' proverbu' l-ai nimerit bine! E preferatul meu Ia o si un sa-ti treaca supararea.
Cristina ms de linkurile cu abandonarea copiilor in fata TV-ului
Da, vroiam sa intreb si eu de remediile alea homeopate pt marirea secretiei lactate. N-am priceput nimic Poate ma lamuriti si pe mine. Maine merg oricum sa-mi iau galactogil (daca aflu pe aici), preventiv, cel putin pana ajung iar la oala cu mancare a maica-mi. Azi, fata mea dadu semne de mare cumintenie. Bine am zis! SEMNE! Cum pusei mana pe oala sa fac si eu o zama, cum s-a gandit ea ca i-ar trebui tzatza. I-am dat tzatza, adormi ea si apucai si eu sa curat zarzavatul. Dar cam atat! Noroc cu salata de paste si ton, altfel muream toti de foame
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
Matzaila_81 spune:
Ane_maria, suntem doua care nu iesim din casa/curte...insa maine-mi fac de cap. Am programare la epilat si pensat...ca arat ca Albulescu acum Incearca sa-ti gasesti si tu din cand in cand o activitate sa te mai distraga.
Mamica de grasunel Alexandru