Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sunt la servici

ma rog sunt cu pregatirle pe ultima suta ptr botezul de sambata...nasu a facut varicela ...au fost la noi duminica si deja ii era rau...imi e groaza sa nu ia si bb sau rares...sunt cu nervii la pamant...

aerelian mergi cu toata increderea la dr ciubotaru...este cea mai buna pentru copilasi si nu numai

georgia dap...azi si asta e in plan sa caut remediul ala ...in legatura cu imbracatul in costumas cu maneca scurta si pantalon scurt sau numa in body cu maneci scurte

le-am luat aseara si cadou nasilor: un set de pahare de cristal si un set de farfurii de luminarc. sper sa le placa

suzieq eu ii dau dorna acum si nu o fierb iar pentru baita mi-ar fi foarte greu sa o fierb si sa ma car cu ea sus asa ca ii pun direct de la dus

va pup ca nu imi vad capul de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La Multe lunite Toma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia, scuza-ma dar as vrea sa reformulezi, ca nu am inteles.... Cum as putea sa stiu eu daca e conjunctivita pana nu il vede medicul?
Si eu il imbrac in body cu maneca scurta, pantaloni scurti si...descult. Am inceput sa-i dau cu crema de la Avene cu protectie 50 si i-am luat si husa anti ganganii pt carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Hop si eu dupa gramada de timp.
CristinaGoji, am avut si noi probleme cu ochisorul, nu stiam de masaj. Doctorita ne-a prescris intai Ciplox si dupa Tibrex sau Tobrex. Acum vad ca e mai ok desi tot curge dar putin. O sa incerc insa cu masaj.
Ane_marie, nu stiam ca fontanela se adanceste daca sunt deshidratati.
Bulinuta, amandoua avem botezul sambata. Te astept pe luni cu poze.
Mihaelaradu, eu am luat cadou la nasi un asprator de mana pentru frimituri. E frati-mu nasul si stiam ca sigur de asta are nevoie cumnata-mea ca mananca ca un purcel. Sa pupi pisicuta Iris.
Georgia_c si Anahadasha, de cand nu am mai citit postari d-ale voastre sau de cand nu am mai vorbit cu voi.... Vina mea, stiu dar mi-ati lipsit.
Lady, nu stiu ce s-a intamplat dar te astept inapoi.
Am vrut sa citesc dar 1. nu ma lasa bebe si 2. nu ma intereseaza decat rezultatul.
Este firesc sa nu ne intelegem uneori, ca intr-o casnicie, dar cum zice parintele la biserica, cu un capitan bun la carma corabiei casnciei se depaseste orice furtuna. Aici suntem mai multe dar cu un capitan bun depasim orice cearta.

Mamica de grasunel Alexandru

Mergi la inceput

Aerlilian, de unde husa?
Mie mi-a luat sotul o crema de la Bioderma pentru bebelusi dar nu-mi place. Crema pentru soare. Se intinde foarte foarte greu si nu e uleioasa deloc si arata copilul alb asa, ca o gheisa care se pregateste de spectacol.

Am uitat sa va spun de noi.
Nu prea avem vesti asa. Am fost plecati la munte si bebe a fost tare cumintel. A inceput sa gangureasca des.
Am fost ieri in Bucuresti in parc cu el si m-am intalnit cu niste foste colege din generala si am realizat ca-mi lipseste socializarea si ca asta ii va lipsi probabil si lui bebe. Da, e grozav ca avem casa si ca-l pot tine cat e ziua de lunga pe terasa dar una e sa fim doar noi doi si alta e si pentru el si pentru mine sa fim mai multe mamici in parc cu mai multi bebelusi si sa socializam. A fost mana cereasca pentru mine seara trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Carina, anne, georgia multumesc fetelor pt link-urile si parerile legate de apa la bebelusii alaptati, asa stiam si eu, ca nu e nevoie.

O fi o coincidenta, Cristi a crescut 400g in 10 zile, cu toata caldura si transpiratia. Stiu ca se mai spune ca un bebe alaptat exclusiv nu poate fi supraalimentat, dar mi se pare f mult, o fi un puseu de crestere, de fapt azi l-am cantarit cam la o jumatate de ora dupa ce mancase bine, poate conteaza si asta.

Noi abia poimaine avem 3 luni, facem mari eforturi sa ne intoarcem pe burtica, deocamdata a ajuns doar sa stea pe o parte, destul cat sa nu-l mai pot lasa nesupravegheat.

Cristina, precum am spus la noi nu a fost canalul infundat, sper sa ne fi scapat de tot de secretie, e o saptamana de cand am oprit picaturile. Probabil ca pana nu se desfunda acel canal tratamentul nu are efect. Ma bucur ca tratamentul homeopat a functionat si a tratat cauza nu efectul. Un bun medic homeopat din TM a afirmat intr-un articol ca nici lui nu ii e clar cum functioneaza homeopatia, dar e fericit ca functioneaza Asa ca nu cred ca a fost coincidenta.

Zilele astea am iesit cu el in body cu maneca scurta si descult, iar seara cum zice Suzieq, cu maneca lunga/pantalon, sau salopetica usoara.
Cred ca e f important sa nu ii ajunga soarele nici chiar pe piciorute, la orele de varf (ma rog, daca iese cineva atunci cu bebe afara, desi nu cred)

Matzaila, ti-am simtit lipsa .

Mergi la inceput

Adc va duc si eu lipsa.
Al meu e mai lenes ca nu incearca sa se intoarca pe burtica, doar se agita mai mult dar cam atata. Si il pun intr-o parte a patului si-l gasesc mai pe la mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andieelen spune:

Buna mamici!
La multe lunite Toma!

Mihaela, ma bucur ca bebelinei i s-a desumflat piciorusul!

Suzie noi ii dam apa Dorna nefiarta cand mi se pare mie ca ii e sete, dar nu prea bea, tot mai bun e lapticul.

Ana_maria bebele meu face baitza in apa de la robinet in care ii pun sare de baie Topfer ca sa reduc duritatea.

In privinta imbracatului in casa purtam body cu maneca scurta si ciorapei (ca i se racesc pisorusele ca lui mami [:-)] ) iar afara mai luam o pereche de pantalonasi si punem o bluzita in bagaj.

Am fost la doctor si am constatat ca am luat doar 700 g in greutate (dar doctorul a zi ca e prea bine) dar si ca ne dau dintisorii (cam intr-o luna). Ma gandesc daca sa incep sau nu diversificarea. Nu prea as vrea ca imi place sa il privesc pe bebe cum suge laptic linistit, dar nu stiu cum e mai bine pentru el, deja ma musca micutul, ca il mananca gingia.

Luni a facut o cucerire . S-a indragostit o fetita de 6 luni de el. L-a luat in brate si l-a pupat mai intai pe obrajor apoi pe gurita. Nu i-a spus nimeni sa faca asa ceva si oricum nu cred ca ar fi inteles daca i se spunea. A fost foarte haios. Bine ca am prins momentul pe camera!

Mi se pare ca bebe creste prea repede. Eu vreau sa fie mereu bebele meu mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lili , poti afla facand cultura secretie oculara -uite link mai jos
http://www.synevo.ro/cultura-secretie-oculara-cu-antibiograma-dupa-caz/
din cate am citit eu canalul asta infundat e destul de pacatos caci ochiul tot colecteaza si colecteaza pana poate da o forma nu grava de onjunctivita (asta mi-a zis si pediatra);eu iti ziceam sa ii faci analiza in ideea ca tot ajungi la medic sa fii cu lectiile facute..dar poti astepta si poate nu te trimite la analiza ca nu e cazul
bulinut,sa ai grija la dilutii ca daca nu dai in alte cele
adc , conteaza ca l-ai cantarit dupa ce mancase ..cel mai bine , la pielicica goala inainte de masa
lexi , ori astia din ro sunt mai catolici decat papa ori nu's ce sa zic..ca mie mi-au zis din spital sa fierb apa plata daca vreau sa-i dau orice ..apa , ceai (asta clar) ..sau stiu ei cum e rumanu' si face apa plata din aia de la robinet si o vinde la butica
aa..si de aia de la fantana (ca ne-au intrebat daca stam la casa) ne-au zis sa nici nu gandim sa nu o fierbem .."noroc" ca stau la bloc

si pisco se suceste de numa numa..mai nou doarme pe o parte usor sprijinita ,picior peste picior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Hop si eu dupa gramada de timp.
CristinaGoji, am avut si noi probleme cu ochisorul, nu stiam de masaj. Doctorita ne-a prescris intai Ciplox si dupa Tibrex sau Tobrex. Acum vad ca e mai ok desi tot curge dar putin. O sa incerc insa cu masaj.
Ane_marie, nu stiam ca fontanela se adanceste daca sunt deshidratati.
Bulinuta, amandoua avem botezul sambata. Te astept pe luni cu poze.
Mihaelaradu, eu am luat cadou la nasi un asprator de mana pentru frimituri. E frati-mu nasul si stiam ca sigur de asta are nevoie cumnata-mea ca mananca ca un purcel. Sa pupi pisicuta Iris.
Georgia_c si Anahadasha, de cand nu am mai citit postari d-ale voastre sau de cand nu am mai vorbit cu voi.... Vina mea, stiu dar mi-ati lipsit.
Lady, nu stiu ce s-a intamplat dar te astept inapoi.
Am vrut sa citesc dar 1. nu ma lasa bebe si 2. nu ma intereseaza decat rezultatul.
Este firesc sa nu ne intelegem uneori, ca intr-o casnicie, dar cum zice parintele la biserica, cu un capitan bun la carma corabiei casnciei se depaseste orice furtuna. Aici suntem mai multe dar cu un capitan bun depasim orice cearta.

I missed you so much!!!!

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput