Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Vaaaaaai, nu mai retin cine a zis de sarea de baie Topfer dar m-am uitat acum la ei pe pagina si o mamica face baie bebelusului tinandu-l cu urechile sub apa!!!!!!!!!!!!!
Mie mi-e frica de mor de apa si de otita si incerc cand ii fac baita sa nu-i ating urechiusele, i le curat delicatla final.
Voi cum faceti cu urechile la baie?

Mamica de grasunel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

la multe lunite Toma!!!
noi azi am fost la cumparaturi,ca nu mai avem hainitze...
fetelor ce temperaturi sunt in romania de ii imbracati asa pe bebei?
eu inca nu am renuntat la bluzita subtire si pantalonasi subtiri...azi i-am cumparat cateva seturi de pantaloni scurti cu tricouri.aici sunt la umbra ziua 26 de grade si spre seara doar 20.prin soare nu prea stam,dar si eu il dau cu cremutza cu factor de protectie 50.
eu apa ce o folosesc la lp,la ceai si la spalat sticlutzele e de la robinet,dar o fierb.bebe meu bea ceai destul de bine si vad ca de cand e au inceput caldurile vrea si el tzitzi mai des,aproape la fiecare ora ziua.noaptea nu.
maine plecam la soacra-mea la munchen pt 4 zile si ma bucur enorm pt vom avea si alte activitati,vine si cumnata mea cu bebe si prietena mea,va fi super...
eu nu am deloc probleme cu ochisorii,in schimb cu nasucul,se fornaie si nu reusesc sa ii scot nimic,ii bag tot timpul ser,ca ma gandesc ca e prea uscat aerul din camera,afara nu il aud sa fornaie.
ne laudam,ieri a dormit 4 ore la gradina la unchiul meu,acum am vb cu el sa ne dea si noua o cheie,ca sa mergem mai des...si bineinteles ca azi noapte baiatul meu a fost fit si a vb cu ursuletzi zburatori de la ora 3 si pana la 5,a dormit o ora si a continuat distractia.
al meu nu se intoarce deloc,nici capul nu si-l tine bine sus,adica il tine,dar dupa un timp oboseste si se sprijina de mine.
si eu imi doresc parca sa ramana asa puiutzul meu,sau macar sa imi amintesc tot ce face el,il filmez mai toata ziua.
deja eu una m-am hotarat:vreau bb nr.2,mai tre sa il conving pe sotul.

mamica de bebeloi Eduard...
Edy

Asa e si la noi! Si nici nu o deranjeaza la supt, dar ma fornaie pe mine pe creieri si o scobesc prin nas cu metoda descrisa nu mai imi amintesc de cine (un colt de servetel rasucit), dar reusesc sa "agat" doar ce e la suprafata

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Bulinuptza , Mihaela si Matzaila_81 va multumesc ca sunteti aici ! si multumesc pt ganduri si incurajari.
Mi-a trecut supararea , din fericire nu tin asa mult la suparare si imi revin mai repede MAI ALES acum ca o am pe Bianca , stiu ca trebuie sa fiu vesela si tare pt ea ca are nevoie de mine asa ca incerc sa fac sa imi treaca supararile, si pt ea reusesc sa fac asta.

am terminat cu baita si i-am dat s apape dar o supara burtica si nu face kk , saptamana asta mergem la doctor . Ca nu face kk decat dc ii bag supozitor si nu e ok.

VA .

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Seara buna.Noi ii facem baitza cu apa direct de la robinet iar pt Lp ii pun apa plata acum .Nasucul e si la noi fornait..i-am tot scos cu batista bebelusului dar acum cum a crescut ii pun ser si ii inghite sau stranuta si ii scoate.Care sunt de suprafata ii scot cu betisoare de urechi.
Noi vorbim toata ziua in legea noastra agu,acu si tot felul de sunete.Azi am fost prin oras si nu mai vrea sa doarma decat putin si daca ma opresc undeva tb sa iasa si ea din carucior sa vada lumea si in magazin a tras la zambete de a omorat pe toata lumea plus ca toata lumea s-a mirat de cat par are Mie nu mi se pare asa mult dar poate ca din cauza ca m-am invatat eu cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Bubbles, si noi avem par mult si radem la toate babele de pe strada

Anne, cand am citit prima data chestia cu prostul am inghetat, am crezut ca am sarit peste ceva postari si iarasi incepe ciondaneala pe forum. Ma bucur ca era vorba de ceva din lumea reala, dar mai ales ca nu e grav

Sunetele pe care le scoate Cristi sunt ouu, auu, euu, ng si un th englezesc cu bulbuci de saliva.

Fetelor, am vrut sa va intreb mai demult si am uitat, in luna in care e nascut bebe nu avem dreptul la alocatie? Cu mare intarziere - respectiv in aprilie - am primit o singura alocatie si ma asteptam la doua, pt lunile februarie si martie. Suzie, imi amintesc oare bine, ai scrie o data ceva de alocatie, la tine cum e? Au intrat doua deodata sau nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adc

Bubbles, si noi avem par mult si radem la toate babele de pe strada

Anne, cand am citit prima data chestia cu prostul am inghetat, am crezut ca am sarit peste ceva postari si iarasi incepe ciondaneala pe forum. Ma bucur ca era vorba de ceva din lumea reala, dar mai ales ca nu e grav

Sunetele pe care le scoate Cristi sunt ouu, auu, euu, ng si un th englezesc cu bulbuci de saliva.

Fetelor, am vrut sa va intreb mai demult si am uitat, in luna in care e nascut bebe nu avem dreptul la alocatie? Cu mare intarziere - respectiv in aprilie - am primit o singura alocatie si ma asteptam la doua, pt lunile februarie si martie. Suzie, imi amintesc oare bine, ai scrie o data ceva de alocatie, la tine cum e? Au intrat doua deodata sau nu?

Where there is a will there is a way.

Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012)
Adc eu stiu ca tb sa se nage de cand ai nascut alocatiaAdica eu cum am nascut in feb la mijloc si o sa iau abia in iunie ca atunci se termina de rez dosarul ,o sa iau pe jumatate de feb,martie,apr,mai,iunie cei 200 si plus aia 75% care ink nu stiu cat e pt 2 luniAdica asa sper si asa stiu de la altcineva care a primit de cand s-a nascut fata toti banii dupa cateva luni(dupa terminarea pre/post natalului si dupa inca 2 luni durata analizei dosarului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Teoria sune ca cei nascuti in 1 ale lunii primesc alocatie si pe luna nasterii, dar in practica nu am primit bani pentru luna februarie 2012, asta inseamna ca ultima luna de alocatie va fi februarie 2014, trebuie sa fie 24 de luni. Alocatia bebelusului se plateste luna intrega, nu in procente.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Teoria sune ca cei nascuti in 1 ale lunii primesc alocatie si pe luna nasterii, dar in practica nu am primit bani pentru luna februarie 2012, asta inseamna ca ultima luna de alocatie va fi februarie 2014, trebuie sa fie 24 de luni. Alocatia bebelusului se plateste luna intrega, nu in procente.

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

Aha deci voi primi pe martie,apr... si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Matza, husa am luat-o din Cora de la raionul de bebei. Petrecere frumoasa la botez!
Amelia, treaba cu th -ul pare interesanta...Grupurile ghe si ghi nu le abordeaza?
Georgia, acum am inteles si cred ca este extrem de posibil sa fie precum spui. Prea e abundenta secretia...
Ligia, nu am apucat sa vorbim deloc...Nu ai avut surprize la restaurant, nu? Am trecut si noi pe acolo si am vazut intrarea cu arcada lila, apoi am recunoscut salonul in poze...Se pare ca v-ati distrat tare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

hehe,ce tari sunt bebei ...
miha eu mi-am luat de la chico chestia aia unde poti sa tragi cu gura si cat a fost racit a functionat foarte bine,dar acum nu reusesc sa ii scot nimic cu ea...dar m-am mai linistit,inseamna ca nu e racit din nou,ca ma speriasem deja.
matza,chestia cu apa in urechi eu nu o cred si in plus am intrebat medicii si profesorul de inot...noi mergem la curs de inot,de fapt am fost o singura data,dar urmeaza sa mergem din nou luni si acolo ne pune sa intram sub apa cu ei,deci clar ii intra apa in urechi.si mie mi-au explicat clar ca daca ii intra apa in urechi si il sterg foarte bine,plus ca eu il usuc peste tot cu feonul,inclusiv la putza ,si ii pun o calciulita in cap in cazul in care e rece afara sau in camera unde doarme,nu se intampla absolut nimic.si nepotelul meu a facut inot de la 3 luni si are deja un an si mai face,o data pe saptamana si nu a patit nimic pana acum.acum decizia e de partea ta,clar.
fetelor piuitzul meu doamre lesinat,l-am tinut treaz pana la 9 si i-am facut baita,sper ca nu il apuca iar discutiile la noapte .
la multe lunite Sara!!!pentru maine ,ca eu o sa fiu mai ocupata si nu vrea sa te ratez.

Mergi la inceput