Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Seara buna, dragelor, va pup
Noi raportam o zi buna, mult nani si papa. Am facut si baita pe la 18.00, dupa care am mancat putin, dar am adormit destul de repede, asa ca acum asteptam sa ne trezim ceva mai devreme pentru papa de seara si sper sa nu ne mai doara burtica sau colici, sa putem dormi si noi linistite . Am mai incarcat 3 poze in albumul de pe facebook. Incerc sa intru si pe picasa sa le pun

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Ionelu lasa ca va faceti voi program, bine ca s-a linistit pana la urma. I-a cazut deja buricul, sau ii faci baie anyway? Eu i-am facut Evei baie in fiecare zi, chiar daca nu ii cazuse buricul si imi facea maicamea un cap mareeee

Mie toata lumea mi-a zis, inclusiv doctorii, ca pot sa ii fac baie cat inca are bont, doar sa nu stea foarte mult in apa cu el. Dupa baita il curat cu alcool alb de 70 grade si il tratez cu baneocin pudra.

Seara linistita va doresc tuturor

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Eva, intepaturi am tot avut si eu, dar se pare ca erau de la presiunea pe care o exercita bebelina asupra colului, cu capul, pentru ca la controlul de acum o luna colul era lung si inchis. Mai degraba contractiile au fost cele care l-a ingrijorat pe dr. acum la controlul de sambata.
Ionelu, asa-i ca-ti vine sa te tot uiti la printesa si nu te mai saturi si nu-ti vine sa crezi ca ai o minune de copil?

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ionelu, felicitari ptr ziua reusita! Ati iesit si la plimbare? Eu abia astept sa cutreieram parcul! Ii place la baita? Eva urla maxim cand o scoteam din apa. Da, si mie imi spusese sa facem baita in fiecare zi, cu sau fara buric si m-am conformat.

Fetelor ce e cu linistea asta aici? Of... Am dat refresh toata ziua...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara, scumpelor!

Am intrat un pic, doarme puiul.

Sunt fff suparata pt ca de azi mi-a scazut pieptul, la pranz l-am alaptat pe bb si a dormit bine vreo 3 ore, dar apoi nu am mai avut laptic.

Inca dedimineata am observat ca sanii nu mai erau asa plini si tari, dar am zis ca poate se regleaza lactatia dupa furia laptelui. Dar vad ca deja sunt moi si fff mici. Abia mai iese o picatura dc strang bine de ei.
Acum pe seara i-am dat puiului formula pt ca nu puteam sa ma uit la el cum moare de foame

Am baut azi 1,5l de ceai de fenicul, anason si chimen si am luat acum pe seara si o pastiluta de Galafor.
Doamneee, sper sa-mi revina lapticul.
Sunt socata, pt ca ieri imi curgeau sanii, m-am muls si am aruncat lapticul(nu voiam sa-i dau biberon deloc puiului) si azi....numar picaturile la sani. Chiar nu inteleg ce s-a intamplat.
Cred ca e de vina stresul, oboseala, etc.

Va pupacesc pe toate!

Felicitari Tzuky pt puiul tau!!! Sa fiti sanatosi amandoi!!!

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Ionelu, asa-i ca-ti vine sa te tot uiti la printesa si nu te mai saturi si nu-ti vine sa crezi ca ai o minune de copil?

sa nu mi-o deochiati

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Ionelu, felicitari ptr ziua reusita! Ati iesit si la plimbare? Eu abia astept sa cutreieram parcul! Ii place la baita? Eva urla maxim cand o scoteam din apa. Da, si mie imi spusese sa facem baita in fiecare zi, cu sau fara buric si m-am conformat.

Nu a urlat la baita, e ok , cat despre plimbare... asteptam sa implinim o saptamana si o sa incepem sa iesim in parc

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Elly, faptul ca sanii sunt moi nu e un indicator ca n-ai avea lapte. Chiar daca strangi tu cu mana si nu iese, bebe are un alt stil de a suge. Tu apesi pe canalele galactofore, dar bebele trage, e altceva. Plus ca e posibil sa se regleze lactatia, sa nu mai fie cazul de sani mari, doldora de lapte de sa-ti pateze tricourile. Eu n-am avut niciodata sanii mari, tensionati, plini de lapte. Erau destul de mititei si cu toate astea am alaptat pana la 8 luni. Asa, si mai e ceva: laptele se formeaza in functie de cerere. Cu cat il pui mai des la san, cu atat mai mult lapte se produce. Nu dezarma, pune copilul la san, stai cu el mereu daca vrea si laptele va veni in cantitate mai mare. Daca incepi cu lapte praf, laptele tau se duce si-i chiar pacat...
Odihneste-te cat de mult poti, odata cu el, ai grija sa nu te obosesti in exces, relaxeaza-te si va va fi mai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelu

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

sa nu mi-o deochiati

Ai vorbit serios?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Hello trupa!
SUNTEM ACASA!!!!!
Bebe a evoluat fain,n-a facut icter si azi la cantarire a luat=o in sus cu gramele.Si cum eu n-aveam nik de raportat ginecologic vorbind m-au dat drumul.In schimb pret de cateva ore,cat s-a produs schimbarea(bagajul de spital,vaccinarea pustiului,formele de externare,si emotiile inerente),s-a intamplat ceva cu sanii mei,care s-au transformat in doua pietroaie imense si dureroase(cred ca a participat si imbracarea sutienului dinainte de nastere,care evident ca acum ma strangea bine).am crezut si eu ca Ionelu ca scap de furii si alte bube si acum ma doare cand trage puiu mic de-mi ies ochii.Dar cum spunea Elly,sunt atat de mandra si de fericita!Si va doresc si voua sentimente minunate(dar cat mai fara dureri)
Am pus si cateva pozici pe picasa si m-am uitat si la comorile voastre.Nu pot sa zic decat ca incep sa se vada rezultatele „muncii”noastre de cateva luni bune,niste copii minunati si frumosi!Sa ne creasca sanatosi!Si sa apara cat mai multe minuni in aceasta odisee!
Vad ca din ce n ce mai multe dintre voi incep sa resimta neplacerile de final e sarcina...incercati sa nu va mai agitati cu muncile casnice sau serviciul, caci urmeaza o perioada intensa si supersolicitanta din toate punctele de vedere.Odihniti-va,relaxati-va ,vitaminizati-va,astfel incat sa va asigurati o recuperare usoara si rapida!Bebeii vostri au nevoie de voi 100% pt inceput.Va sustin si va incurajez maxim,caci experienta merita fiecare „contractie”
Sutiene pt alaptare cu burete sunt si la Triumph,dar nu am gasit numarul meu si ma bucur acum,caci aproape mi s-a dublat cupa la sutien .
Pt colicutzii puiului i-am dat Sab Simplex(10 picaturi inainte de papa)doar de doua ori si e deja alta treaba.Si eu tot asa stiam ca si voi ca nu apar colicile atat de repde,dar digestiv a fost ceva,caci se strangea cu piciorutzele pe burtik si se auzeau zgomote in abdomen si evident partzurile de rigoare.De azi nu a mai avut scaun inchis la culoare si cred ca nici dureri.Pare ca savureaza noua lui locatie!Si noi de asemenea!.Am reusit si am livrat la data stabilita cel mai frumos cadou cu ocazia zilei sotzului,adik azi!
TZUKY,FELICITARI MAMI!BEBE STEFAN, BUN VENIT SI VIATA LUNGA SI FRUMOASA!
IOANA,superba burtik si mamik!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Ellyshor nu te necaji ca nu o sa pierzi lapticul. Am tot citit pe un alt forum unde se vorbea despre probleme de alaptare si imi aduc aminte ca era un consilier in alaptare care spunea de ceaiurile care le bei si tu si exact ce ti-a spus si Anitta si faptul ca productia de lapte este mai mare noaptea decat ziua. Conteaza mult ca tu sa fii odihnita si cat mai putin stresata si sa pui pe bebe la san.

Pupam pui fortos in falcute si mami puternica si rabdatoare!

Deea 34+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elly subscriu la ceea ce a spus Anitta, nu dispera, persevereaza, pune pe bb la san ca nicio mana si nicio pompa nu scoate laptele precum gurita lui bb, pastreaza-ti calmul, odihneste-te de cate ori poti, da cu ceaiuri de lactatie si o sa fie bine. Citeste topicul de alaptare de aici de pe DC, sunt milte fete care ajuta cu sfaturi bune si pertinente. Toate ne speriem cand nu ni se mai intaresc sanii ca la inceput dar e normal ptr ca incepe sa se regleze lactatia. Repet ce a spus Anitta, cu cat bb e pus la san mai des sau de cate ori cere, cu atat organismul va vedea ca este nevoie de ceva mai mult laptic si il va produce.
Pup, tin pumnii, fii zen!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput