Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna fetelor!
Felicitari Dana, Ioana, Daria! Aveti niste bebici superbi! Ieri mi-a trimis Dana mesaj ca a nascut, insa nu mi-a mers netul... am vz ca oricum a anuntat cineva!
Elly, ce seamana bebe cu tine!
Virgi Ma bucur ca sunteti bine!
Ylary, eu sunt bine... bebe sta bine acolo, colul e inchis, mi-a zis dr ca dc sunt cuminte ca pana acum il duc pe bebe la termen!
V-am tot citit, insa nu m-am simtit excelent si de aceea n-am mai scris! Am o stare de rau... molesala, dureri de cap, un pic de greata, parca as fi mahmura! Nici sarea de spirit nu e ok, ma apuca bocitul zilnic, sunt nervoasa, vreau afara, vreau sa ma plimb... si nu prea am voie.
Mi-a dat dr dezlegare cand nu mai pot, o data la cateva zile sa ies 5 min in parc... pe o banca!
Va pup pe toate!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetele care va confruntati cu edeme rebele am auzit ca ar exista un ceai special care ajuta la eliminarea lichidului in exces, intrebati pe la Plafar sau farmacie.

Elena 34+ cu Bebster AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha81
Vad ca toate ati facut cezariana...mie imi este groaza de asa ceva!!!!Stiu ca este extrem de greu cu bebele acasa in primele zile dar cand va mai mobilizati poate reusiti sa imi explicati si mie ce implica mai exact aceasta operatie: cat dureaza, ce simti la anestezie, ce simti in timpul operatiei, cum este cu sonda (eu nu inteleg unde se monteaza si pace), cate ore stai la terapie, daca e mai bine cu anstezie generala sau rahi.....

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 35 saptamani cu PAUL FILIP

Hai ca am gasit postarea de acum 4 ani
Deci:

bal bla bla... Pai hai ca iti spun cum a fost la mine, ca am avut rahi si tavanul din oglinda (am vazut tot): deci intri in sala, dezbracata, o sa fie forfota pe acolo. te suie pe masa, iti pune tot felul de electrozi ptr monitorizare pe tine, apoi mi-au facut anestezia. apoi m-au intins, m-au dezinfectat, m-au sondat (slava Domnului ca incepuse sa isi faca efectul anestezia) apoi m-au legat de picioare si maini (in forma de cruce), au intins pe mine campurile sterile, apoi cand au fost siguri ca anestezia este in toi au inceput sa opereze. in timpul acesta am avut pe fata si masca de oxigen. totul s-a desfasurat foarte repede, cand au scos pe bb mi-au pus mana la oki, ca eu ma benoclam acolo ceva de speriat, apoi bb a inceput sa planga, dupa care a mai durat ceva sa scoata placenta si sa ma coasa. mie mi s- parut ca in 15 minute maxim a trecut totul.

Mai caut sa vad daca am completat cu ceva postarea la momentul respectiv.

Intrebai cate ore stai la ATI. Eu am nascut la 22.40 si am stat noaptea aia, a doua zi si inca o noapte. Apoi in cealalta zi m-am ridicat si m-au dus in rezerva unde am zacut de una singura Din cand in cand imi aduceau pe bb, ptr alaptat sau pur si simplu ca sa stam impreuna.
Partea nasoala a fost ca eu fara sa imi dau seama am ridicat capul si m-am potcovit cu niste dureri infioratoare de cap Sper sa nu ma pricopsesc iar cu ele de data asta

Pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

La noi nimic nou. Nici macar o contractie. Daca pana miercuri nu vine iar ma duc la control.

Fetelor si eu la Edi pana am descoperit ca datorita faptului ca aveam foarte mult lapte, trebuia sa ma mulg dupa ce il hraneam pe edi, am facut de 2 ori febra laptelui. E foarte dureros si periculos, deoarece poti sa iti pierzi laptele. Eu am reusit sa mi le desfund cu masaj si masaj dureros de plangeam si imi venea sa ma sui pe pereti(masajul mi-l facea sotulsau cumnata , ea mi-a arata cum se procedeaza) si daca nici asa nu se desfunda toate canalele atunci trebuie supt de cineva cu multe putere, un copil mai mare(de 2 ani sau asa ceva) sau sotul. Stiu ca e putin ciudat dar a doua oara doar sotul a reusit sa imi desfunda canalul care nici cum nu a vrut sa se desfunde prin masaj. Dar se simte care canal e cu probleme, e mai tare si dureros. Vi-am povestit ca poate ajuta pe cineva daca o sa treceti prin asa ceva.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 40+ Robert Aaron

AMR PUTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Fetele, a reusit sotul de mi-a facut in sfarsit poze cu burtica (el e fotograf profesionist). Le puteti viziona la semnatura, la Bianca.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 38+Bianca

AMR...7 ZILE!

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui asparagus

Fetele, a reusit sotul de mi-a facut in sfarsit poze cu burtica (el e fotograf profesionist). Le puteti viziona la semnatura, la Bianca.

Ioana

AMR...7 ZILE!

POZE BIANCA

Ce frumoase suuuuuunt!!!!

Ce mi-ar fi placut si mie...

Cred ca Bianca va fi foarte mandra de ele cand va creste mare

Pup burtica frumoasa!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Elena, dupa ce ai postat tu cat au costat hainutele lui bebe , am dat o fuga la dulap sa vad cat m-au costat pe mine pentru ca le-am luat acum vreo doua luni si inca mai au eticheta ( mi-am propus sa le spal/calc maine sau miercuri cel tarziu!)
Eu am cumparat numai din Kiabi( un magazin cu produse frantuzesti ff faine si super calitativ ) sau H&M, din bumbac bio iar preturile au fost cam pe jumatate din ce spui tu! Adica un set de 3 body-uri cu maneca scurta a fost 44 ron, 2 body-uri cu maneca lunga 24 ron, salopeta(pijamaluta) cu picior si maneca lunga 34 ron sau 44 ron din bumbacel mai grosut, 2 perechi sosete 8 ron, 2 caciulite 24 ron( astea mi s-au parut cam scumpute)! In schimb, tocmai ce am cumparat azi de la Plafar ceai de fenicul,chimion,anason pentru lactatie si m-a costat 17 lei cutia de 20 pliculete( mi s-a parut ff scump )
Asparagus, ce poze reusiteeeeee , iar tu ai o burtica superba, superba de zici ca ai pudrat-o, ferchezuit-o special pentru sedinta foto !!!
Ylari, si eu tot cu Infacol UK ( nu cel din Olanda care se gaseste in farmacii) m-am dotat pentru piciul meu , iar dupa cum sta treaba la fetele care tocmai au nascut , mai mult ca sigur ca il voi pune in bagajul de spital! Si eu la fel credeam ca apar colicii la ceva timp, nu chiar din prima zi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +

AMR 3 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Fetelor, eu am cam avut intepaturi in col astazi!
Ar trebui sa ma panichez? Credeti ca sunt semne ca se deschide colul?? Urmatorul control il am de abia joi, 3 mai si altceva in afara de no-spa nu am prescris pentru ca eu nu am stiut ce sunt alea contractii, intepaturi in col sarcina asta ..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +

AMR 3 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Wowe, Ioana, cat de faine sunt fotografiile!!!!! Mi-ar placea si mie o asa sedinta foto! Si la Lucas ati facut la fel?

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

multumesc fetelor!
Da, si la Lucas am facut, dar mai putine...sunt pe Piccasa cateva, la sfarsitul albumului meu.

Ioana

AMR...7 ZILE!

POZE BIANCA

Mergi la inceput