Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)
Raspunsuri - Pagina 10
miha81 spune:
Virgi la Multi ani sotului si bine ati venit acasa!
Elena, Ylari multumesc pentru explicatii! Ylari indraznesc sau revin cum este exact cu sonda si ce senzatii te incerca in timpul operatiei...asta ma streseaza cel mai tare!!
Ellyshor nu dispera! Imi amintec ca assa patisem si eu la Bianca si ca stimulez productia de lapte dupa ce o puneam pe ea la san ma mulgeam cu pompa si tot asa. e drept ca primele 2 saptamani acasa au fost foarte grele dar acum parca a trecut un secol de atunci!
Asparagus ai o burtica foate sexy!
Ionelu eu am scuipat monitorul ca sa nu deochi puiul! e o frumusete! Poate tu ai timp si imi povestesti despre operatia de cezariana...
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 35 saptamani cu PAUL FILIP
YLARI spune:
Miha deci sonda mi-au pus-o dupa ce incepuse anestezia sa isi faca efectul, deci nu am simtit nimic.
Nici cu senzatiile nu a fost cine stie ce, veneam dupa 18 ore de travaliu, vroiam doar sa vad printesa ca e bine si sa dorm ca eram epuizata efectiv.
Pup, nu te mai gandi atat, atunci te intareste Dumnezeu, te trece pe pilot automat.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Mmamita spune:
Salutare burticute!
Am citit azi, am citit ieri, de scris n-am avut vreme ca am fost tot pe fuga weekendul asta...ne-am tot intalnit ba cu unul, ba cu altul incat nici macar n-am apucat sa gatim sau sa facem cumparaturile pt noua saptamana. Asta este, macar ne-am simtit bine!
Tzuky, felicitari pt bebe, sa fie sanatos, abia astept pozele!
Virgiii, bine ai revenit acasa..chiar, ce frumos cadou de ziua sotului. Sa-ti traiasca, LA MULTI ANI, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Bebele mic e un dulce, super scumpic! Cred insa ca din toti bebeii de pana acum doar la Elly se vede asemanarea izbitoare cu mamica!
Asparagus, foarte faine pozele..si personajele, desigur!
Tigruta, cum mai esti? Nu uita sa ne dai de vesteeeeeeeee!
Elly, imi pare rau pt ingrijorarea ta, dar asa cum au zis si fetele, nu e neaparat un semn rau..incearca oricum sa consumi cat mai multe alimente care stimuleaza lactatia - fructe, legume, fructe seci, nuci, carne, branza..de toate, dar mai ales pune-l pe bebe cat de des la san!
Eu raportez incheierea cumparaturilor pt bagajul de spital, mai lipseste doar asamblarea si plasarea in masina! In rest suntem ok, cu ficatul praf dar cu spiritul super incantat de cele doar 8 zile de munca ramaseeeeeeeeeeeeee!
Pupicei zenosi! Oana pe unde umbla oare?
Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (34+)
mirela77a spune:
Buna seara,
nu am reusit sa mai citesc din urma, mi-am propus sa citesc la zi, adica am citit capitolul nou si ma bucur pentru noii ingerasi veniti pe lume si pentru mamicutele lor care sunt fericite si topite dupa ei, iar toate durerile si chinurile din timpul nasterii si cele din perioada sarcinii, cred ca au ramas in cele din urma o amintire frumoasa.
anitta, sper sa reusesti sa treci cu bine peste ultimile incercari din sarcina.
ma bucur ca M este alaturi de tine si te ajuta atat cat poate el.
va pupicesc si va doresc tot binele din lume si va trimtit toata energia si gandurile mele pozitive
Domnul sa vegheze asupra voastra si a ingerasilor
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
Deea_Deeutza spune:
Neata!
Dau eu cafeaua in dimineata asta, ca tot sunt prima p'ici
Mamicilor, frumoaselor, am vazut pozele cu voi si bebicii, niste dulci toti, adevarat ca doar puiul lui Elly este vizibil de pe acum ca ii seamana, doar toti sunt niste frumosi si niste scumpi.
Onutza, Diana, Titi, Anxy... tot 2 in 1?
Eu am avut niste zile... de-mi venea sa plec de acasa. Ne-am apucat de zugravit, pus tapet, am alergat dupa covoare ptr 2 camere de mi-au sarit fulgii si inca nu am terminat. Am spalat hainutele lui bebe, a venit patutul de la cumnata.
Azi sper sa terminam cu zugravitul peste tot, sa facem curatenie si sa aranjam toate la locul lor ca deja simt ca nu mai am loc pe aici.
Acum, nu am putut sa stau degeaba si sa ma uit si am ajutat si eu cu ce am putut, dar au aparut niste dureri de burta, d'alea ca la ciclu de am crezut ca gata, bebe vine mai devreme de termen.
Picioarele au inceput de cand a venit caldura asta sa mi se umfle, nu se mai dezumfla nici noaptea si ma dor ca naiba. Asta e.
Maine trebuie sa-l sun pe dr sa-mi spuna cand sa ma duc la control, sa-mi ia proba ptr streptococ si o sa discut si despre nastere. Vreau ca la 37 de sapt-38 maxim sa vina bebe, daca este ok ca si dezvoltare.
M-a apucat brusc si subit o frica de nastere, de nu stiu pe unde sa scot copilul asta
Scot cateva motate ptr bebeii ce vor sa scoata nasucul zilele astea
Deea 34+ cu fara nume
tigruta spune:
Neatza si multumesc de cafea Deea
Noi suntem pe aici, a ajuns sotul acasa in concediu asa ca bebe poata sa vina oricand..astazi mergem la padure
Deea mai usor cu treaba, stai cumintica si odihneste-te.
am admirat pozici, aveti niste bebei minunati
Virgi ce repede ati plecat acasa, super
Joi mergem si noi la control sa vedem cum mai stam
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 38+
tigruta spune:
Asparagus. sunt superbe pozele cu burtica..
Ylari ai fata mare, seamana cu tati
Mamitta am luat 2 nr de telefon, asa ca anunt in caz de ceva, chiar daca nu o sa pot pe net..
Mirela multumim pt optimism si ca ne mai vizitezi din cand in cand..ce mai faci?
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 38+
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Neata! Dau eu cafeaua in dimineata asta, ca tot sunt prima p'ici Mamicilor, frumoaselor, am vazut pozele cu voi si bebicii, niste dulci toti, adevarat ca doar puiul lui Elly este vizibil de pe acum ca ii seamana, doar toti sunt niste frumosi si niste scumpi. Onutza, Diana, Titi, Anxy... tot 2 in 1? Eu am avut niste zile... de-mi venea sa plec de acasa. Ne-am apucat de zugravit, pus tapet, am alergat dupa covoare ptr 2 camere de mi-au sarit fulgii si inca nu am terminat. Am spalat hainutele lui bebe, a venit patutul de la cumnata. Azi sper sa terminam cu zugravitul peste tot, sa facem curatenie si sa aranjam toate la locul lor ca deja simt ca nu mai am loc pe aici. Acum, nu am putut sa stau degeaba si sa ma uit si am ajutat si eu cu ce am putut, dar au aparut niste dureri de burta, d'alea ca la ciclu de am crezut ca gata, bebe vine mai devreme de termen. Picioarele au inceput de cand a venit caldura asta sa mi se umfle, nu se mai dezumfla nici noaptea si ma dor ca naiba. Asta e. Maine trebuie sa-l sun pe dr sa-mi spuna cand sa ma duc la control, sa-mi ia proba ptr streptococ si o sa discut si despre nastere. Vreau ca la 37 de sapt-38 maxim sa vina bebe, daca este ok ca si dezvoltare. M-a apucat brusc si subit o frica de nastere, de nu stiu pe unde sa scot copilul asta Scot cateva motate ptr bebeii ce vor sa scoata nasucul zilele astea Deea 34+ cu fara nume |
Mai Deeutza, acum sa te tragem noi de urechiuse.....mai tii minte cand ne certai inainte de Paste ca shmotruiam pana nu mai puteam si tu ne certai?Iaca a venit randul nostru.....potoleste-te fata draga, ajuta-l pe bebe sa mai stea la caldurica
Cat despre frica de nastere, parca si pe mine m-a apucat, desi am una la activ. Conteaza pana la urma finalul, ca-l tii pe bebe in brate...si uiti toata durerea si teama si tot.
Fug sa strang si eu putin prin casa, sotul a plecat cu mandra in parc si cica la ....agatat. Se mai intalneste cu un prieten care are doua fete....sper ca in final sa se intoarca din parc cu toate cele 3 fete cucuiete, mai ales ca una din ele are 1 an jumate' si nu-si da seama cand se indeparteaza.... Sa se descurce....aseara ma batea la cap ca niciodata nu l-am lasat sa merga singur in parc cu fiica-sa, ca mereu am mers cu ei.....sa vezi ce de ocazii i dau eu cand o fi cu 2 fete.....
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
onutza83 spune:
Neatza,
Is aici nu am nascut:))).Ma cam doare un pic spatele dar e normal.NU am contractii decat de alea Bh cand ma ridic din pat sau cand merg .Dar nu odata cu spatele ,diferit:) Cand ma doare spatele nu ma doare burta si tot asa:).Dar oricum astept ziua de maine fac 39 sapt sun dr si ma programez.Sper sapt asta sa scap de butoiul din fata ca deja e cald de nu mai pot:))Doamne ajuta!!
Si oricum va sun ,va dau sms-uri cand nasc stati linistite ca oricum aflati despre mine orice!!!
Virgii frumu puiullll doamne doamne!!!La multi ani sotului.
Elishor stai calma bea lichide nu te panica!!
Oana cu Bebe Tudor 38 +AMR UN PICCCCC
virgiL spune:
SALUT GAGICI CU COPII SI CU BURTICI,
intru scurt doar sa va anunt ca vedeta MIRCIULICA s-a hotarat sa ne cunoasca!
Am vb cu ANITTA,si DIANA e internata de la 5.30,cu membranele fisurate si contractii neregulate!Vor incerca nastere naturala in prima instanta.Deocamdata e tot ce stim,tinem legatura!
HAIIIII DIANA!
Virginia .mami de Ioana si de Lucas