Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)
Raspunsuri - Pagina 19
joana2672001 spune:
Dragelor dupa absenta bine meritata de a l aduce pe lume pe comoara nostra revenim si noi la raportul zilnic.
Va multumim din suflet pt toate urarile voastre de bine si vreau sa va spun ca intram de pe telefon si asa ma incurajam singura si imi spuneam ca o sa treaca si durerile si totul o sa fie bine.
Bun , nu am reusit sa citesc din urma insa am bazut ca draga noastra Diana a nascut natural. Asta e o veste minutata si o apreciez din suflet Bine ai venit inimosul nostru drag.
Onuta hai gaina ca te tai, inca 4 zile si o sa l auzi prima data cum plange, este un sentiment de vis
Ioana, mamica lui Cristian 37 / 38 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
elena_gd spune:
Onutza te duci cu troller-ul la spital? Cam ce dimensiuni are?
Elena 34+ cu Bebster AMR 5+
onutza83 spune:
Elena da cu trolerul,dar e mic..adik mai am de pus 1 prospo,papucii si camasa si halatul si nu mai am unde:)) e mic tare..si nu am pus nik deosebit,decat 3 schimburi ptr bebe,baxu de pampers,3 pachete de vata ,crema ptr fundulet si atata..deci e mic.Nu stiu ce dimensiuni are concret:)
Oana cu Bebe Tudor 39 +AMR 4 zileeeeeee
joana2672001 spune:
Gata, am updadat si semnatura
Bun, noi suntem bine, de ieri am ajuns acasa si incercam sa ne facem o rutina. Eu ma simt mai bine dupa cezariana , operatia nu ma mai deranjeaza asa tare, insa am dureri de spate destul de puternice.
Prima noapte acasa a fost...grea...A plans mult , cred ca de la colici, insa am prins 3 ore de somn de la 11-2 am. Dupa, ne am distrat ce mai :)))
Acum doarme asa ac am si eu putin timp pt voi, ca tare imi era dor.
Gasmastan folosesc si eu pentru sani si chiar sunt multumita. Am si laptic din ce in ce mai mult, beau si ceai special de la Hipp, si iau si fier si calciu lactic. Cam atat.
Cred ca am scris cam haotic, insa lipsa de somn este acuta, dar ne mobilizam noi.
Va pup dragelor si ma pun pe citit din urma:D
alina_gabi spune:
Buna fetelor
In primul rand felicitari Diana pentru Mirciulica. Sa fiti sanatosi amandoi si sa te bucuri de el! Eu in locul tau nu as fi avut curajul sa nasc natural in conditiile date.
Imi e asa drag de proaspetele mamici care intra sa ne povesteasca de primele experiente cu puiutii lor!
Despre mine tot asa. De vineri stau numai in pat. Cand ma ridic ma doare efectiv intre picioare si pe linia slipului. Dr mi-a spus sa iau Utrogestan in continuare si sa stau linistita. Ma simt asa obosita de la ele si lipsita de putere si totusi le iau ca vreau ca bebita mea sa stea cat mai aproape de termen in casuta ei. Ylari, numai vaginal am pus Utrogestanul, dar tot asa m-am simtit. Acum ma rog sa stea cuminte mititica mea pana miercuri(inca o saptamana).
Alina cu bebelusa 37+
alina_gabi spune:
Referitor la parinti si la mame in special, greu rau. Eu am fost f rasfatata in copilarie si chiar am simtit ca sunt pe primul loc pt parintii mei. Toate bune si frumoase pana m-am maritat. De atunci au cam schimbat foaia pt ca vroiau sa locuim cu ei si nu le convine ca stam la 30 km distanta. De cand ne-am casatorit ne descurcam singurei cu totul. De atunci nu ne-a ajutat nimeni cu absolut nimic la treburile casnice si nici nu am simtit nevoia pana acum. Acum degeaba am simtit eu nevoia ca mama se vaita mereu cu treburile pe care le are la curte, iar soacra-mea nu are nici un stres. Asa ca nu ma bazez decat pe sotul meu si atat. Si cum nu m-a ajutat niciuna in sarcina, de-abia astept sa le aud cu sfaturi nesolicitate ca nu le merge cu mine. Mama ar vrea sa stau la ea cu bebe pana la botez, iar soacra-mea sa se infiinteze la noi in culcare si-n sculare pe langa bebe cu sfaturi, dar la curatenie si mancare nu se inghesoaie niciuna. Hai ca m-am enervat rau...
Alina cu bebelusa 37+
enona3006 spune:
Buna fetelor
Bine ai venit Mirciulica cel inimos, recuperare rapida Diana!!!
Joana bine ai venit acasa cu noul membru al familiei, te asteptam si pe tine cu relatari optimiste despre zilele de acomodare.
Va multumesc frumos pentru sfaturi , sunt hotarata sa imi ascult cat mai mult instictele si sa incerc sa filtrez cat mai mult posibil sfaturile mai mult sau mai putin avizate.
Aproape am definitivat bagajul pentru spital, astazi luam si patutul (nush cum reusim sa lasam totul pe ultimul moment :)) ) si il montam (din cel pliabil asa ca mai mult de 60 de secunde n-ar trebui sa ne ia...asa se lauda ei ). Semnele s-au inmultit si la mine: dureri de spate, ma apasa de am inceput sa merg ca o ratusca, din cand in cand contractii unele dureroase, scaune moi (desi am tot avut pofta de orez si ceai de menta zilele astea) si altele de gen, asa ca ma astept sa nu mai dureze foarte mult. Cu picioarele este cel mai neplacut, caci mi s-au umflat labutele foarte tare (in rest mainile sau pulpitele nu), si ma dor asa ca am mai suplimentat portia de lichide pe zi. M-am si cantarit astazi dupa mai multe saptamani de pauza si am cam 15 kg in plus, dintre care jumatate puse in ultimele doua luni. De acu nu ma mai cantaresc decat dupa ce ma intorc de la spital.
Teoretic in doua zile sunt la termen, sa vedem cat trecem peste. Daca acu cateva zile, la primele contractii dureroase ma apucasera emotiile, acuma sunt chiar linistita si nerabdatoare. Mi-am dorit un tauras de mai, asa ca acuma poate veni in orice moment.
Ma binedispune sa va "aud" asa energice cu bebele acasa, mai fur si eu din energia voastra.
Cu bebe de 39+ in burtica
2liniute spune:
ce frumos vorbiti despre bebelusii mancaciosi sa dea domnul sa aveti mult laptic in continuare!!!
deci garmastanul e bun, foarte bine ca si eu mi-am luat si o sa incep sa ma dau de saptamana viitoare
vorbiti de mame si eu o sa o am langa mine cateva saptamani, eu am nevoie de ea mai mult ca un sprijin moral fiinda doar noi 2.. nestiind nici unu cum e cu un bebe ma simt ... cum sa spun.. descoperita nesigura... ceva de genul
prea multe nu poate maica-mea sa faca ca nu-i tocmai foarte sanatoasa, dar e saritoare si chiar si atunci cand venea in vizita tot vroia sa ne faca de mancare si curat cu toate ca are pb cu spatele din cauza hernii de disc, mi-e draga desi ma sufoca cu sfaturi si unele ideii sunt invechite ... dar nu ma supar fiindca sunt cu buna intentie
problema e ca si la noi e garsoniera mica si prea mult nu poate sa stea
elena si anita spor la cumparaturi
alina si eu am dureri exact ca si tine doar ca nu mereu,cred ca fiindca e sarcina mai putin avansata (a mea).... iti doresc ca micuta ta sa aiba rambare inca putin
onuta ce putin mai ai si tu
Anca 33+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 6+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html
elena_gd spune:
Ioana felicitari inca o data... e superb bebe Cristian, ma napadira lacrimile si tremuraturile cand m-am uitat la primele lui fotografii.
Elena 34+ cu Bebster AMR 5+
alina_gabi spune:
Ma tot uit pe Picasa si pe Fb la pozele bebelusilor si imi sunt asa de dragi. Of, cata fericire se citeste in ochii mamicilor, desi se vede ca sunt epuizate.
Si eu folosesc Garmastan si e f bun. Am vazut chiar ca mi s-au mai curatat sfarcurile, ca erau asa negre si urate. acum au revenit mai aproape de normal. Eu ma dau dupa fiecare baie.
Nu stiu daca de la caldura,ca nu am fol AC de frica sa nu racesc, dar am niste calduri de nu mai pot. Zici ca sunt la menopauza. Asa ma simteam la ciclu.
Alina cu bebelusa 37+