Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Va ca iar se vorbeste de kilograme... chiar cat ati dat jos dupa nastere? Voi purtati burtiera? Credeti ca ajuta la ceva? Eu dupa nasterea normala nu am purtat. Oare la cezariana e mai indicata?
Mai fetelor in legatura cu mamele...eu de abia abia dupa ce am nascut-o pe Bianca mi-a parut rau ca ne-am mutat de la mama. Am stat aprox un an la ei dupa nunta si de abia asteptam sa ma mut. Eu in special pentru ca eram cam geloasa ca sotul isi petrece prea mult timp cu tata! Conteaza foarte mult sa fie mama langa tine... Bine ca noi avem si casa destul de mare si ar avea camera ei.
Mirelusa bafta la selectia nationala! Si noi stam cu sufletul la gura... Auzi apropo vrem sa ii schimbam profesoarul de canto al Biancai. Ea face acum pian si canto cu Gabriela Cristea (o fosta soprana de la Opera, care s-a maritat la Buzau si acum face muzica cu copilasii), dar ne-am dori pe cineva la Bucuresti. Eu nu ma pricep deloc la muzica dar tipa asta nu face deloc vocalize cu ea. Ni s-a recomandat domnul Adrian Daminescu. voi ce parere aveti? Nu e prea micuta? (5 ani si 4 luni)

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 35 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Joana ma bucur ca esti bien! Bine ai revenit acasa! Tu ce fel de anestezie ai facut?

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 35 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neataaaa!

Vad ca proaspetele mamici nu ne-au parasit asa cum sincer ma asteptam, bravo lor! Pup fostele burtici si bebeii dulcici!

Eu sunt la al doilea mic dejun , plina de energie si de ZEN,cu aceeasi durere insuportabila de ficat..dar numar din ora-n ora zilele de serviciu ramase si parca tot mai zenoasa ma fac!

Am asamblat ieri mare parte din bagaj, dar de fiecare data cand cred ca l-am terminat imi mai amintesc cate ceva ..Azi merg la farmacie sa-mi iau uleiul de vitamina A si vitamina D pt bebe si apoi doar ceva hainuta mai deosebita cu care s-o aduc acasa pe pitica si gata..asta pana mi s emai nazare ceva, desigur!

Fetelor, modificati careva prima pagina?pls,pls..s-o felicitam si pe Diana, ca se termina capitolul si trece faza...si fata asta chiar merita! Abia astept sa vina cu vesti, sa ne zica ce si cum, cum a decurs totul, sunt super curioasa!

Fug sa mai muncesc cate ceva..asa, incetuc si cu voie buna!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Multumesc dragelor, chiar ma bucur ca putem tine iar legatura, mi a lipsit sa va scriu desi va citeam de pe tel constant

Miha eu am facut rahi, nu a fost naspa, adica a ca opresiune in coloana la prima intepatura iar pe a doua nici nu am simtit o.

La un moment dat intreba cineva cum decurge o cezariana. E proaspat la mine asa ca sa va zic.
Sooo, intri in sala intr un halat prin care se vede tot, fara lenjerie si sutien. Iti face anestezia in coloana, pe punepe masa se te mufeaza la fel si fel de branule si iti monitorizeaza tensiunea si bataile inimii apoi iti pune sonda dar deja esti anesteziata asa ca nu simti, si nici cand o scoate nu e cine stie ce. Bunnn, dupa pregatirile astea iti une un paravan in fata, si incepe. Te taie la linia slipului, fac ce fac pe acolo vreo 5-7 min apoi te pasa pe stern sa iasa bebele. Eh, de aici incepi sa plangi mult pt ca ii auzi glasul puternic si speriat. Il spala , coafeaza si toate cele si ti l dau pret de 2 sec. Dupa se continua cu operatia, si la sfarst te duc pe targa in ATI. Acolo mai stai cam 12-24 ore.

Operantia in sine nu e rea insa recuperarea nu e simpla, mie nu mi s a parut chiar floare la ureche. Pt mine nu mai conteaza sunt fericita ca este bine, si in siguranta in bratele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Alina o sa revin catre tine special cu un post despre SUUB. Nu prea mia am timp acum, insa e scurt sa stii ca nu e rau. Nu e nici vis, insa cdt sunt decente, unele asistente chiar dragute iar cela care erau afurisite nu le bagam in seama, ceream ce aveam nevoie celor simpatice:D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Alina o sa revin catre tine special cu un post despre SUUB. Nu prea mia am timp acum, insa e scurt sa stii ca nu e rau. Nu e nici vis, insa cdt sunt decente, unele asistente chiar dragute iar cela care erau afurisite nu le bagam in seama, ceream ce aveam nevoie celor simpatice:D.

Ioana, mamica fericita de Cristian Daniel, minunea care ne-a luminat viata!!!!!

Ioana, chiar ma gandeam sa te intreb, dar nu am indraznit pt ca imi imaginez ca esti f ocupata cu Cristian. Poate imi pui pe PM si sumele pe care le-ai dat tu la nastere. Mersi mult.

Alina cu bebelusa 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Avem capitol nou, dedicat in special inimosului nostru drag, Mirciu de Diana, dar si urmatorilor bebei ce vor scoate nasucul la aer in acest capitol.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172139

Doamne ajuta sa avem un capitol numai cu vesti bune!

Deea!

Mergi la inceput