Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)
Raspunsuri - Pagina 18
Anitta_O spune:
Oricum veti face cum veti considera ca e cel mai bine pentru voi si bebe, dar vreau sa infirm faptul ca patutul cu plasa ar fi improvizatie. E un pat absolut obisnuit, bebele nu e in pericol de a se lovi cum se poate intampla la cel din lemn si poti sa-l iei cu tine in concedii.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 34+
Anitta_O spune:
Vad ca am ramas doar noi pe=aici, eu stau in pat cu picioarele in sus sa mi se topeasca edemele si sa am burtoaca cat mai linistita. Deja am avut in jur de 10 contractii dureroase pana acum, cu tot tratamentul.
onutza83 spune:
Neatza!!
Felicitari Mirciulica,Bravooo Dianaaaa!!!
Is linistita....m-am programat la cezariana luni 7 mai ma duc la spital sa ma internez si sa il aduc pe Tudorica:).La 39 sapt si 5 zile
Deci AMR 4 zileee.
Am avut aseara niste dureri ciudate de spate dar dr a zis ca is normale ca bebe coboara.Stau cuminte pana luni!! Doamne ajuta!!
Oana cu Bebe Tudor 38 +AMR UN PICCCCC
ionelu spune:
Dragelor, am intrat si eu la raport
Am avut o noapte mai linistita, am reusit cat de cat sa pacalim colicii, adica dupa masa de la 22.30 am bagat Gripe si s-a lininstit in 10 min. Am reusit sa dormim pana la 2.20, cand am cerut iar papa. Pe la 3.30 cand am terminat (suntem fomiste si vrem ambele titi la o masa, chiar daca uneori ii dau una, mai doarme 30 min si o vrea si pe cealalta). Incepuse iar sa ii faca urat stomacelul si era miorlaita, asa ca am luat-o la mine pe piept si m-am bagat in pat, cu gandul ca se linisteste si o pun in patutul ei, dar ne-am linistit amandoua si am dormit bustean pana la 7.45 cand am inceput sa ne intindem . Ne-am schimbat, am papat iar in 2 reprize si acum dormim de vreo 3 ore, timp in care am reusit sa mai sterg putin praful prin casa, am mancat, am facut dush si m-am spalat pe cap, uscat, dat cu ulei pentru vergeturi etc... nu vreau sa imi deochi copilul, dar tare cuminte mai e papusa lu' mama .... stiti ca va spuneam acum ceva timp ca nu o prea simt in burtica si ca sper sa fie asa cuminte si cand iese... uite ca m-a ajutat Dumnezeu si mi-a dat un copil super cuminte. Acum sper sa o tina tot asa
Va pupam cu drag si mai intram pe seara
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
elena_gd spune:
Anitta eu stiu exact cum e patutul pliabil din plasa, ca de fiecare data dupa ce a nascut cumnata mea, am fost cu fratele meu la cumparaturi, dar sotul meu e cu idei fixe.
Eu tocmai ce mi-am dizolvat in pahar un magneziu, ca am si eu contractii, dar nedureroase, ca m-a apucat harnicia si am bagat la masina hainele groase, pregatesc rocada de primavara.
Se pare ca bebe protesteaza, burta e pietroi, asa ca iau o mica pauza.
Aaaa de vreo saptamana al meu sot la plimbarea de seara cand ma vede ca ma opresc sau mai oftez ca misca bebe sau se contracta burta, ma intreaba cu o oarecare teama: nasti acum?
Elena 34+ cu Bebster AMR 5+
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui albinuta83 Ylari si Enona..o fi fost ieri ziua mamelor ca si eu m-am cam luat cu a mea, care s-a oferit singurica sa vina sa calce..si apoi s-a razgandit..ca azi are flori de pus in gradina si rufe de spalat.. pai..de ce te mai oferi si facem un plan daca te razgandesti?? Lasa k o sa calc si azi o tura si nu mai am nevoie de serviciile ei... 35+ cu Rares-Iustin AMR 3 saptamani ! Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise. |
Eu am rugat-o sa vina in primele zile sa imi faca si mie o supa, ceva de mancare si m-a intrebat cat o platesc Dupa care cand i-am facut morala a zis ca a glumit Ceea ce nu cred ptr ca o cunosc foarte bine si mereu imi cere bani si niciodata nu mi-i da inapoi (nici nu am nevoie, nu i-i cer niciodata, dar asa, ca chestie) si de toate ma intreaba cat au costat, chiar si de jucariile Evei ma intreaba cat de scumpe sunt, cand mergem la ea duc iaurturi, biscuiti, rontzanele, branza, oua, carne, etc etc, si niciodata nu iau nimic inapoi... Ce sa mai zic... niciodata nu ma invit la ea, mereu o intreb daca pot veni sa stau cateva zile (si numai cand am eu nevoie de ex sa merg la Fundeni sau sa fac analize, sau sa merg la sv, si asta ptr ca nu mai e Eva la gradi ca daca era ma descurcam) Ce sa mai spun de calcat sau de altceva? Singura nenica, nu imi spala nimeni o cana. Noroc cu sotul ca daca ii spun ce sa faca face. Dar daca nu ii spun, poate sa cada chiuveta de vase ca nu se atinge de ele, gunoiul la fel. Dar asta e, am zis ca nu ma doare gura, i spun mereu ce sa faca si mai scap de treaba...
Albinutza o sa iti dau PM
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Anitta_O spune:
Virgi, acum am vazut raspunsul tau, multumesc. O sa-mi iau si eu garmastan, daca si tu zici ca-i bun tare.
Onutza, rezistenta, pace si cadenta!... Ai bagajul la usa? Cum mai stai cu ZEN-ul? s-a transformat oleaca in morcov?
Eu recunosc ca am emotii si eu mai mari decat la nasterea anterioara. Voi fi intr-un alt oras, cu un medic pe care nu-l cunosc indeajuns, intr-un mediu cu totul nou, strain. Cand l-am nascut pe M, eu lucram in spital, toata lumea ma cunostea, cardioloaga care i-a devenit nasa a asistat, a fost langa mine permanent, mediu prietenos (daca nu punem la socoteala unele besteleli din partea unor medici de pe-acolo si faptul ca m-a cusut cu ata neresorbabila).
Anitta_O spune:
Ylari, e tare frustrant ca propria mama sa aiba asemenea atitudine, imi pare tare rau. Si mama le are pe ale ei, dar acum vad ca e intr-o pasa buna, sa o tina Dumnezeu asa.
Elena, o faza ca asta am patit si eu ieri: ma plimbam cu baiatul si la un moment dat i-am spus ca nu mai pot, ma doare burta. La care el: ce pacat ca n-ai luat hainutele bebelinei cu tine, daca nasti acum?
Ionelu, minunat!
mirela77a spune:
Draga Tigrutza
eu nu mai reusesc sa fac nimic concret
momentan sunt intr-o faza de confuzie totala in viata mea si in gandurile mele si in familie, nu fac nimic dar tot nu am timp de nimic
nu situ cum sa ma explic, dar nu conteaza, important e ca merg mai departe si ii dau inainte cu afacerea asta pe care o dezvolt impreuna cu sotul
astazi mi-au intrat niste banuti si vreau sa mergem sa imi aleg un laptop, ca am mult timp 'mort' atunci cand sotul e in inregistrari, sedinte, eu nu am pe ce lucra si raman in urma cu toate
saptamana trecuta mi-au intrat alti banuti dar a trebuit sa ii iau lui un desktop pentru ca nu mai avea pe ce sa lucreze compozitie, intrucat programele pe care lucreaza solicita resurse mari iar un laptop nu face fata. e bun pentru inregistrari mobile si prelucrari, dar nu si pentru compozitie
stam si cu sufletul la gura, un pic, pentru ca are o piesa la creatie, la mamaia copiilor, si nu stim daca vom trece de preselectie sau nu.
in schimb avem o mare realizare, piesa de acum 3 ani de la eurovizionul copiilor, unde eu am scris textul si el a compus piesa, a fost recunoscuta pe plan international
sotul e un pic nemultumit, pentru ca daca acum s-a bucurat de recunoasterea a 15 tari din europa, concursul a fost in italia, cu siguranta cand a fost la eurovizionul copiilor ar fi scos romania pe un loc mai bun decat atunci cand s-a dus o persoana ce a cumparat concursul in romania si la competitia europeana ne-a clasat pe ultimul loc. drept consecinta romania nu mai organizeaza de atunci acest concurs
chiar as vrea sa fac un sondaj si printre voi, daca aveti timp si chef sa ascultati piesa
se gaseste pe youtube - georgiana blagescu, eurovizionul copiilor, legenda sanzienelor
avem si clip la piesa - www.cbmedia.ro - georgiana blagescu - legenda sanzienelor
anul asta, in italia, a cantat o alta fetita piesa, pentru ca georgiana e deja dra, nu mai e de piese de genul acesta, deja canta piese de intindere mare, de linie, de dragoste
mda, cred ca m-am intins cam mult si nu vreau sa plictisesc
va imbratisez si mai citesc sa vad ce s-a mai scris
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
onutza83 spune:
Anitta spre suprinderea mea is tare calma:)) nu am nik..mai agitata eram cand nu stiam ce o sa se intample..acuma cand stiu ca mai sunt 4 zile sunt calma.Bagajul e gata de acu 2 sapt.nu e la usa e sub pat:))) in geamantan.dar cred ca dumnik voi fi un pic agitata! cine stie,,,:)
Oana cu Bebe Tudor 38 +AMR UN PICCCCC