Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

neata!!!
ce de vesti bunee!!!
Virgi e superb micutul vostru! Imi pare atat de bine ca tu si Ioana intrati pe forum si ne impartasiti din experienta voastra! Asa cum spune si Elena..tb sa ma apuc de citit.
Diana, felicitari pt inimos!! Ma bucur nespus ca totul e ok si mai ales ca greutatea lui e fff buna si pulsul de asemenea.

Am pregatit si noi prima tura de hainute, montat patut, comoda, cumparaturi terminate! Maine mergem la control si stabilim si data pt ceza.

Ylari si Enona..o fi fost ieri ziua mamelor ca si eu m-am cam luat cu a mea, care s-a oferit singurica sa vina sa calce..si apoi s-a razgandit..ca azi are flori de pus in gradina si rufe de spalat.. pai..de ce te mai oferi si facem un plan daca te razgandesti?? Lasa k o sa calc si azi o tura si nu mai am nevoie de serviciile ei...

Anitta, te-am visat azi-noapte..nasteai o fetita superbaaaa! Nu stiu de ce am ramas cu gandul la tine..poate din cauza ca asteptam sa ne aduci vesti de la Diana..

Ma bag la o serie de calcat..si ne citim dupa..

35+ cu Rares-Iustin
AMR 3 saptamani !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimi!
Astero, eu m-am mai oferit odata, oricine vrea sa anunt aici, sa-mi trimita un mesaj privat ca sa dau nr de telefon. Singura rugaminte ar fi sa-l pastrati doar pentru voi, sa nu-l dati si altcuiva.
Diana a scris mai mult in mesaj, dar o las pe ea sa povesteasca atat cat ca considera. Oricum, a durat mult daca la 5.30 dimineata i se fisurau membranele, iar sms-ul l-am primit la 10 seara. Si eu am fost uimita de diferenta de greutate intre cea calculata intrauterin si cea reala, dar bine ca n-a fost asa de mare Mirciulica.
Deea zicea alaltaieri ca vrea sa nasca undeva la 37-38 de saptamani. De ce nu mai vrei sa-l mai lasi sa creasca? Natura stie mai bine care e cel mai optim moment pentru a iesi astfel incat sa se adapteze imediat si perfect la noul mediu. Eu as vrea s-o intind cat mai mult, o sa am timp sa o admir si sa o iubesc o viata intreaga.
Virgi, cat ma bucur ca ai lapte suficient si ca Lucas ia bine in greutate! Si mai ales ca il alaptezi la cerere. N-ai facut ragade? Te ungi cu ceva pe sani? Cum ati trecut peste noaptea asta, tot zombi sunteti?
Ylari, draga mea, si eu am fost ieri dupa-amiaza cam nervoasa, m-am certat cu M, am bocit, m-am infuriat si m-am apucat de curatenie de furie (v-am spus ca am oleaca de masochism in mine, cand ma apuca nervii ma apuc de urcat Everestul). Sper ca te simti mai bine, pe mine ma ajuta sa plang putin, ca un norisor si apoi apare si curcubeul.
Ziceati ieri de sonde... Mie mi-au pus-o inainte de a ma anestezia, am simtit disconfort destul de mare pana cand a intrat in actiune anestezia. Dupa, la fel a fost, aveam senzatia permanenta ca vreau sa urinez, desi obiectiv stiam ca e acolo si ca e doar o senzatie. A fost neplacut, dar util, pentru ca abia a doua zi am putut cobora din pat. Eu prefer de o mie de ori rahi decat generala. Intepatura nu e asa oribila cum s-ar crede si prefer sa am picioarele amortite, dar sa fiu constienta, decat sa fiu inconstienta, cu un tub in gat si sa nuam macar impresia ca pot controla situatia. Apoi, tre sa scriu sms-uri imediat dupa, nu sa dorm. si nici nu vreau sa ratez primul oracait de bebe, sa pierd senzatia aroape orgasmica (daca nu mai mult) de implinire maxima. Eh, astea-s trairile mele, pana la urma fiecare simte altfel, unic, irepetabil. De aceea alegerea e personala sau impreuna cu medicul.
Miha, la mine operatia a durat cu totul maxim o ora. Pe bebe l-a scos in primele 10 minute, apoi a scos placenta si a cusut. Te simt tematoare si n-as vrea. Sa fie cum e cel mai bine pentru voi!
Enona, curaj! Si fa ceea ce simti, nu ce te indeamna altii! Si mie imi spuneau la fel, sa ma odihnesc, ca dupa aia n-o sa mai apuc. Dar eu, care il asteptasem asa de mult in viata mea, cum era sa-l parasesc intr-un patut, departe de mine?... L-am avut cu mine, l-am alaptat cand a cerut, statea mititelul si sugea si cate jumatate de ora pana s-au desfundat binisor canalele.
Titi, esti inca pe baricade? Azi parca trebuia sa mergi la medic, nu? Si Onutza la fel. Asteptam vesti, fetelor.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Albinuta, . Si eu m-am visat noaptea celalalta, pe fetita o chema Ema. Dar nu i-am vazut fata, pentru ca uimirea numelui m-a facut sa ma trezesc. Pe cand ma trezeam, ma intrebam cum o sa potrivim numele Ana si Ema.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineatza fetilii!!

Intru si eu in grupul celor ciufutici..am avut un 1 mai nu pree reusit..v-am zis ca mergem la padure, eram 3 familii dinte care una cu gemeni de 1 an si ceva iar cealalta cu baitelul mai mic cu 2 luni decat Luca si un baiat de 6 ani..astia mici parca erau bagati in priza doamne dar nu era linste, urlau pe rand din diverse motive
Sotul meu de vreo 2 ori spunea, gata mergem acasa da ce ai crezut omule ca venim la padure si stam linistiti?? si parca era o soacra, ieri m-a inebunit, ca de ce am luat numai 2 pampersi, ca de ce asa ca de ce invers iar punctul culminant a fost la urma cand strangeam pe acolo si Luca a resut performanta sa faca baie complet in paraul rece care curgea acolo s-a speriat saracul, l-am dezbracat repede si i-am dat haine uscate dupa care se ducea iar spre apa

asa ca azi sunt complet cu fundu in sus, desi vreau sa merg sa cumpar lavabil sa zugravim

Felicitari Diana!!! pup inimosul , bine ai venit pe lume Mirciulica

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Acum sa raspund si eu pe acolo pe unde ma pricep..

Elly te rog ia legatura cu grupul sprijin in alaptare, ca daca tu ii dai completare sanul va produce atat cat suge bebe..si cu cat ii dai mai mult timpo alaptare va scadea productia ta de lapte..

Mai fetelor cu copilasi mici acasa, nu stiu zau cum new vom odihni noi si ne vom ocupa de amandoi copii..am asa niste emotii fetelor de reactia lui Luca de nu va pot descrie..plus ca sunt asa stresata cand ma gandesc ca ramane acasa fara mine de parca ar ramane in padure si nu cu tati

Sa stiti ca la fel am fost si eu sfatuita, lasa-l la sectioa de nou nascuti si odihneste-te ei na, acum imi pare asa de rau ca eu seara il duceam inapoi si il aduceau dimineata..doamne cum l-am lasateu acolo in loc sa il tin langa mine cand are nevoie de toata caldura mea..nu stiu daca a contat faptul ca mi-a provocat nasterea dar Luca a dormit foarte mult in primeele zile, cat am stat acolo..

Nu stiu de ce dar eu eram sigura ca nu e reala greutatea care o etimau pt Mirciulica, chiar o intrebasem pe Diana intr-un posyt anterior, dar ma bucur ca sunt bine..

Virgi, Ionelu ma bucur ca sunteti pline de zen..auzi la ea sa conduca deja

Titi nimic nimic??? lasa ca vine cand e pregatit nu iti fa probleme..ce e drept si eu astept sa iasa odata ca nu mai pot si mi s-a lasat si burta dar vorba Aniteti e bine sa stea acolo la copt ca apoi avem o viata intreaga sa ii iubim..foarte frumos

Gata nu mai stiu si oricum nu vreau nici sa lungesc pre mult mesajul

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza burtici si mamici!
Se pare ca astazi m-am trezit in toane mai bune, dar nu sunt f sigura de asta.
Bebster s-a trezit de la 3 si pana acum jumatate de ora nu s-a linistit, asa ca sunt cam somnoroasa. Astazi am in plan sa ma apuc serios de lista de cumparaturi, ca sincer cred ca sunt singura care nu are patut si restul pentru cand vine bebe acasa, , dar ma innebuneste toata lumea cu superstitiile, si nu lua inainte bla bla, si daca inainte faceam numai ce ma taia capul, de cand sunt insarcinata si e vorba de bebs am cam inceput sa plec urechea si sa fiu mai usor influentabila.
Aaaa si tre sa ma probez si eu cu chilotii de unica folosinta, ca am luat si 38 si 40 sa vad care imi sunt mai comozi. Sutiene de alaptat am doua, momentan imi vin, dar tare mi se par incomode, dar oare o sa-mi mai vina cand o sa fie sanii plini de laptic? Eu de la inceputul sarcinii port numai bustiere sport din microfibra, parca as continua tot cu ele si dupa nastere ca mi se par cele mai comode.
Bafta burtici astazi la control!
Va doresc o zi frumoasa!

Elena 34+ cu Bebster AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Bine ai venit Mirciulica!!! Sa fii sanatos, norocos si sa aduci numai bucurie parintilor tai!Felicitari mami Diana pentru curajul si puterea de care ai dat dovada, refacere rapida, sa ajungeti cat mai curand acasa si sa ne povestesti despre nastere. Eu sper si la poze cu vedeta noastra cat mai curand!

Ieri au terminat cu zugravitul, a calcat saraca mama toate hainutele pentru bebe, hainute de la nou nascut pana la cele de 3-6 luni, iar in dimineata a venit iar la mine sa faca si curatenie in toata casa. Ma simt asa de prost ca nu ma lasa sa fac nimic. Ieri am avut iar multe contractii(majoritatea dureroase) si dureri ca la ciclu, cu tot nospa-ul meu. Mai bine nu-i spuneam, ca asa puteam sa mai fac si eu cate ceva... Nu ma fac pe mine niste contractii

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta nu ma certa te rog , eram invidioasa pe voi, d'aia va certam sa stati cuminti

Onutza ce faci mama draga? Nici pe facebook nu esti, vrei sa ne dai vreo veste mai tacit asa?

Titi rabdare si ... rabdare Sper sa ramai la spital azi si sa primesc sms-ul de la tine cu vesti bune!

Mama Virgi, sunteti frumosi rau, iar Ioana m-a topit cu cata mandrie si drag tine puiul urlaret in brate.

Anitta mea draga, mi-e al dracu de frica de nastere , in orice mod s-ar produce ea, iar daca piticania asta o sa fie mare, jar mananc. Deja-l simt greu si burta e mare si mi-e teama de rupturi, chinuri si dureri mari, pentru ca nu sunt rezistenta la durere deloc deloc, iar dr meu nu face cezariana decat daca trebuie.

Scot motatele pentru Titi (prima), Anxy si pentru oricare bebe vrea sa scoata nasucul pe neanuntate

Deea 34+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

BUNA DIMI!
Cine doreste o cafelutza?Eu cu siguranta am nevoie de una mare(dar nu tare)
Noi raportam o noapte muuuuult mai linistita,doar cu vreo 3 treziri in scop precis:schimbat,papat!.Fara alte chestii colicoase sau nervoase...ne acomodam usor unii cu altii...
ANITTA,multumim de grija si de ganduri!Suntem muuult mai bine de la o zi la alta.Pe tzitzi ma dau cu Garmastan de vreo 2-3 saptamani,n-am facut ragade,dar am ceva dureri ,mai ales in prima parte a suptului si mai mult la unul din sani.Dar cum spuneam,e pe zi ce trece mai bine.Si am asaaaa un draaaaag sa-l alapteeeezzz!Nu-mi aduc aminte sa fi fost asa intens sentimentul la Ioana,adik imi era draga,Doamneeee,dar parca o faceam asa,mai mult din datorie,de frica sa nu-i periclitez cresterea si dezvoltarea,eram mai riguroasa,doream sa-i pastrez un program de somn,de supt...acum am o liniste interioara si parca abia astept mieunatul de pisic care cere laptic.I-as da lapte toata ziua numa sa-i vad mufitza satisfacuta dupa papa,toropit,anesteziat si mereu cu un zambet intr-un colt de guritza...a si face si gropitza in obrajorul drept.imi vine sa-l mananc!TOT!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Felicitari Diana si bebe Mirciulica!!! Ma bucur sa aud ca sunteti bine si de abia asteptam sa te mobilizezi si tu si sa ne povestesti!
Virgi ca de obicei ma uimesti! Felicitari pentru familia ta frumoasa si pentru puterea pe care o ai!Auzi tot tu sa dai cafeaua...Ioana ce face? Cum crezi ca resimte aceasta schimbare?
Anitta ai mare dreptatea! Chiar ma tem de nasterea asta! La Bianca nu am avut nici un stres dar acum...iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!
Deea eu zic ca iti prinde tare bine ajutorul mamei, si cred ca ar trebui sa-l accepti impacata. Si eu de abia astept sa vima mama la noi mi-a promois ca o luna isi va lua concediu!!!

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 35 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ELENA,chiar nu-i cazul sa te agiti cu patutzul,la noi momentan e pe post de depozit de hainutze,pampersi,si div chestii necesare lu beb peste noapte.Lucas e langa tzitzi in permanenta,caci mi-ar fi greu sa ma ridic si sa ma foiesc dupa el prin casa noaptea.
MIHA,.si multumim!Si mie mi-a fost mai frica la nasterea asta(doar ce ziceam...cred ca din cauza varstei mi-a disparut curajul...sau din cauza ca a fost totul programat si aveam asa un feeling de ”curaj gaina ,ca maine te tai”?...sau poate din cauza ca stiam ce ma asteapta?Cert e ca emotiile au existat,mai mari ca data trecuta,dar nu a fost nimic de nesuportat!Curaj mami!
DEEA,,mi se pare mie sau n-am citit nik de poza ta de buletin?Constiinta ta ”is back”!Fii cuminte si nu mai muta tu muntii din loc!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput