Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ANITTA,pup sincronul!Sa traiesti ca ne aduci asemenea vesti minunate!
DIANA,FELICITARIIIIIIII!SUPERMAMI!SUPERPUI!
MIRCIULICA,BUN VENIT PUIULE!SA AI O VIATA LINA,FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII!SA-I FACI MANDRI PE PARINTZII TAI,DAR MAI ALES PE MAMI A TA,CARE E UN MODEL PT NOI TOTI!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ANDRA,ne simtim cu adevarat binecuvantati si impliniti!Iti doresc si tie intalnire magica cu noul pui!Si mooor dupa cum imi spui tu,Virginescu

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Felicitari,Diana si Mirciulica! Ce bine ca nu s-au adeverit prognosticurile legate de greutate si ca s-a nascut natural;in plus a obtinut si nota excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Bravoooooooooooooooo, Diana, bun venit Mirciulicului!Yeee, ce bine ca totul a decurs perfect si mai ales...natural. Felicitari Diana pentru taria ta de pe tot parcursul sarcinii si pentru vointa de a naste natural in ciuda tuturor obstacolelor! Te pupacesc cu maaare maaare drag, multa sanatate inimosului nostru iubit!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Mamaaaa ce veste superba!!!
Felicitari Diana, ai fost o curajoasa. Mirciulica sa fii sanatos si norocos!
Virgi multumesc de lamuriri, frate acum constat ca-s complet pe langa cu ingrijirea nou-nascutului. Tre sa ma apuc de citit.

Elena 34+ cu Bebster AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari Diana! Bine ai venit Mirciulica. Sa cresti mare si sanatos.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 40+ Robert Aaron

AMR PUTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

BRAVOOOO,DIANA!!!!!!mamica curajoasa
FELICITARI si BUN VENIT,MIRCIULICA,pui drag,mare mare inimos si luptator
ma bucur tare ca a reusit sa nasca natural,asa cum si-a dorit si ca totul e ok cu Mirciulica
tare nerabdatoare sunt sa ne spuna mai multe...cate ore a stat in travaliu si cum i s-a parut experienta ...

VIRGI ..sper sa nu va fac vreo surpriza in direct...zau ca de asta imi e cel mai teama..sa nu mi se rupa apa in toiul noptii, ca sigur m-as panica rau de tot..avand in vedere ca pitica e cu funduletul in jos si sa nu cumva sa se grabeasca sa iasa si sa nu mai avem timp de cezariana....eee,ma vezi ce zen sunt,da?:))imi produc singura scenarii de cosmar

mai, la Asteropi a fost asa cool totul..m-am dus dimi cu zambetul pe buze la spital, mi-au rupt membranele ,au inceput contractiile...si in 4 ore pitica a fost la mine in brate....de vis a fost....

am tot intrat pe fb zilele astea ,nici o poza cu strumfu lu' Virgi...vad ca Andra ii zice de poze..ma gandesc nu m-am uitat bine..ca sa imi dau seama ca sunt puse pe picassa...dar nu am parola, cont ,nimic....
fetele,dati-mi si mie un PM va rog cu parola+numele contului

aaa si inca o chestie,,,m-am tot uitat in listuta cu nr de tel,,,pe al cui sa il iau sa anunt daca ne face vreo surpriza mandra si vrea sa iasa inainte de cezariana programata...si nu stiu ..nu as vrea sa deranjez..mai ales fetele care au nascut deja si au super sexy program, sa le mai stresez si eu cu mesaj in miez de noapte(am eu o "pasarica",sau un stol:)))) ca o sa vina in miez de noapte fata mea:)))
asa ca ...va intreb scurt...care,cum, va oferiti calul de bataie?????

gata,fug la nani ca azi nu ne-am facut somnul de pranz..am tot fost la plimbare pe afara cu pitica si niste prieteni si sunt lesinata de somn:)

dar nu inainte sa las o motzata

HAI,TITI!!!

cred ca ea va fi urmatoarea...ANXY vad ca mai sta..ii place lui Sophie la ea in burtica:)))

pupici

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

neata
ce veste frumoasa!! Diana felicitari!!! sa-ti traiasca baietelul!!! sa fie sanatos, viata lunga sa aiba frumoasa si norocoasa!!!!
virginia multumesc frumos de incurajari o sa incerc sa nu fac odiseea de rusine si o sa alung frica
asteropipan eu o sa nasc undeva in iunie, asa ca poti sa imi trimiti mie mesaj cand vei naste si tu alegi anestezie generala? eu nu stiu cum o sa fie, oare dureaza mult pana iti revii din cea rahi? nu stiu cum e sa nu-mi simt picioarele, dar daca e pt un timp scurt poate nu o sa ma panichez.... off am din ce in ce mai multe emotii
aever felicitari pt mutat in casa noua si am vazut ca si tu ai ales numele Mihai, asa-i ca-i minunt sa-l strigi Mihaita? , sotul spune ca o sa-l strige Mike
asparagus foarte frumoase fotografiile, bianca o sa aiba amintiri de neuitat si eu incerc sa fac cat mai multe poze, acum cat ma mai pot misca cele mai noi foto sunt aici si se vede mai bine cat de mare m-am facut
https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
sa aveti o zi frumoasa

Anca 33+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 6+
burtica la 32s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/BurticaLa32Saptamani#
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

am uitat de motate pt urmatoarele mamici
hai titi
hai anxy
hai enona

Anca 33+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 6+
burtica la 32s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/BurticaLa32Saptamani#
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

FELICITARI, DIANA, BRAVO MIRCIULICA!!! Bun venit pe lume, inimosul nostru!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput