Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

HAI,DIANA!!!!!
HAI ,MIRCIULICA!!!!!

ANDRA eu de vreo 2 luni ma tot ingrozesc la gandul ca voi fi zombi dupa ce apare bebe...din cauza faptului ca nu voi reusi sa ma odihnesc deloc,avand-o si pe asta mica ,Asteropi, acasa ..care nu prea mai sta locului in ultimul timp si numa nazbatii face:))..

off,ce usor era cu ea..cu primul bebe:)))..cand dormea ea,mai furam si eu macar o ora-doua de somn...mai ales dimineata,pe la 11 cand o culcam iar si dormeam si eu cu ea 2 ore..eram super fresh dupa aceea toata ziua...acum...deja ma apuca plansul....mai ales ca VIRGIL are dreptate...o sa obosim si mai mult in spital, nu e de ajuns ca suntem deja din cauza faptului ca nu mai putem dormi bine:(((

IONELU f bine ai facut iubita ca nu le-ai dat fata asistentelor si ai tinut-o cu tine...,bine,aici la spital nu au sectie de neonato sa ii tina si ii lasa cu mamicile in salon si in timpul vizitelor...dar pe mine nu ma deranjat deloc..ba, eu nu puteam dormi ca eram asa mandra de ea si de nu o priveam nonstop..cred ca daca o aveam in salonul de nou-nascuti..eram in permanenta pe hol,uitandu-ma la ea:)))...si ca sa nu mai amintim ce s-a intamplat la Giulesti cu sarmanii ingerasi...offf,Doamne...mai bine sa ma tarasc pe jos de oboseala si sa am puiul langa mine non stop decat....:(((Doamne fereste..

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

dupa cum v-am scris ieri, am fost la dr ca nu ma simteam excelent cu edemele, cu multe contractii dureroase dar neregulate,etc...vroiam intradevar sa vad daca s-a intors pitica cu capul n jos ca maine intram in sapt 37 si de maine....ciu-ciu sa se mai poata intoarce...
si am plecat ,vb aia..vaca si m-am intors bou:((((...dezamagita, nelinistita,etc

pitica nu a binevoit sa se intoarca ,ba din contra s-a lasat mai jos cu funduletul si e cam gata de iesit..m-a controlat pe masa si a simtit-o f jos...l-am intrebat in ce pozitie e cu picioarele si mi-a zis ca e cu ele flectate spre abdomen...dupa cate am citit aseara pe net asta ar fi pozitie pelviana completa care e cam riscanta la o nastere nat....
dr a insistat sa nastem nat ca el are o groaza de experienta si ca a mai nascut bebei in poz pelviana....ca nu o sa imi fie tare greu ca na e aa doua nastere, ca daca imi e teama de dureri vom face epidurala(pai mai frica imi e de epidurala ,decat de dureri:))))..in fine...cand a vz ca eu nu si nu...si ca ma cam ingrijorasem, a zis ca daca eu ma simt mai in siguranta sa facem ceza..o sa imi faca cezariana

asa ca am hotarat sa programam cezariana pe 14 MAI ..eu as fi vrut un pic mai devreme, cam pe 10 mai ,dar e bine si atunci...cu toate ca nu cred sa stea pitica pana atunci si parca vad ca il pun pe fuga sa vina la spital in toiul noptii
de ieri,de la control am niste dureri ca la ciclu,de imi e teama ca incepe travaliul in urm momente..plus scurgerea rosiatica ,normala,dupa control...

am hotarat sa facem anestezie generala la cezariana,pt ca imi e o frica de rahi si de epidurala de nu mai pot...chestia asta sa nu iti mai simti picioarele,ma scoate din minti..nu as putea,cum nici asa stau nemiscata cateva ore pana trece,nici asta nu as putea...
asa ca a zis dr ca vb cu anestezistul sa imi faca gen ..si cand l-am intrebat cand ma voi trezi ...a zis ca o sa imi faca putina ca vor fi multi acolo sa ajute si in 30 min o sa cam termine cu tot,scoatere bebe,placenta,aspirat si cusut..si ca o sa ma trezesc f repede dupa operatie..offf,acum om vedea...cu Dumnezeu inainte si sper sa fie totul ok...
dar sunt asa dezamagita ca nu pot nasste normal si ca pitica inca nu s-a intors,...nu as fi vrut sa ajung la cutit...mai ales ca la prima nasteree totul a decurs normal si repede...adica in 4 ore am nascut,imediat m-am dat jos din pat..a fost super..si na,ma asteptam ca acum la a 2a nastere sa fie totul macar la fel daca nu mai usor,dupa cum se zice...dar asta e..important e sa fie pitica bine,chiar daca ma taie pe mine:(...si de fapt nu taiatul ma ingrijoreaza cat refacerea dupa ...

ELLY incearca sa te mulgi cu pompita ..la mine numai asta a functionat ...si bea f multe lichide,inclusiv ceaiurile de fenicul si chimen care ajuta enorm la lactatie..

mai, am stat aseara pana la 4 dimineta sa ma uit pe youtube la cezariene si rahianestezii...am innebunit de tot...dar mie imi e mai bine sa stiu din inainte ce ma asteapta..altfel as fi f stresata:(
incep incet-incet sa ma obisnuiesc cu gandul la cezariana,ce sa fac..

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

gata. am reusit si eu sa citesc tot ce-am pierdut (aproape 2 capitole...)
felicitari noilor mamici, Virgi si Ionelu ingerasi vostri sunt foarte frumosi sa va traiasca !!! mi-e asa drag cand vad pozele de la avarar si tot odata ma cuprinde o teama ca sunt asa micuti si par neajutorati... de asta ma si rog sa creasca si puiul meu mai mare ca sa nu-mi fie frica sa-l tin in brate cum spune sotul...
ma inspaimanta uneori gandul ca de acuma o sa fiu mamica pt tot restul vietii si ca puiul o sa aiba nevoie de mine mereu sau cel putin pana la adolescenta (cu siguranta...) dar nici nu s-a nascut si deja vad tot viitorul.. hehehe
mi-e frica si de spital.. nu am stat niciodata in spital ( nu mai mult de cateva ore), nu am fost niciodata operata si nici nu am mai nascut pana acuma... parca prea s-au adunat toate
va admir cu cat curaj ati trecut prin spital
sa nu uit: nastere usoara Diana!!!!

Anca 33+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 6+
burtica la 32s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/BurticaLa32Saptamani#
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

am vazut ca era un mesaj foarte mare, asa ca l-am impartit putin
acum ceva despre puiul meu, e bine, e jucaus, a reusit sa-l sperie pe taticu care intr-o seara stand cu mana pe burtica si atent la un film... a fost parca curentat de o lovitura puterina a bebelusului am ras de el pana azi cand a venit randul meu sa ma sperii... am papat jumatate de ciocolata amara si apoi furtuna in butica mea.. bebe nu se mai oprea am spus ca nu mai pap ciocolata toata sarcina
si ne-am hotarat si la numele final (sper eu) ca dupa ce alesesem Mihai primul nume (acum cateva luni)... dupa cateva saptamani inca ne puneam intrebari daca sa ramana sau nu... a ramas si al doilea nume ar fi Iulian
in rest am facut multe plimbari, de papa zilnic... si mai nou de cateva zile mutat mobila prin casa (sotul, ca eu dadeam ordine ) si cum am reusit noi sa mutam ca sa fie loc pt patut... nu mai aveam unde sa pun calculatorul... si uite asa nu am mai intrat pe net pana nu am cumparat un prelungitor (ehh mi-a fost mie lene sa cumpar imediat )
am experimentat si eu dureri foarte puternice undeva sub burtica si uite asa am ajuns sa iau si eu no-spa (prima data in toata sarcina) si dureri din ce in ce mai dureroase inghinale (pe linia slipului) + burtica intarita...
altceva.. am gasit pana la urma si eu chiloti de unica folosinta de la auchan, o cutie cu 5 perechi vro 10 ron

burtica la 32s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/BurticaLa32Saptamani#
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

tot eu
Alma dupa cum vezi, eu intru rar pe forum, asa ca stai linistita ca mereu o sa fii primita cu bucurie ori de cateori poti intra, important e sa fii tu si floricelele tale sanatoase ( faina semnatura ta ) si multumesc frumos de complimet
Alina multumesc frumos si tie ai dreptate, sanatoase sa fim noi si pruncii, ca o sa scapam de kg!!! doar ca eu nu am fost niciodata asa mare si pe caldura asta ma misc greu... cel mai mult ma supara ca pulpele sunt grase tare si aproape ca ma oparesc intre picioare
nu mai stiu cine ma intreba (diana parca) de ce iau eu pastile cu 30 min inainte de masa... fiindca asa mi s-a spus de la farmacie ca tardyferonul sa-l iau cu 30 min inainte de masa sau 2 ore dupa masa ... si ca sa nu uit elevitul, il le iau impreuna, de asta ajung sa mi se faca greata mereu ( e de la elevit pe stomacul gol)
m-am uimit si eu cand am citit ca trebuie asa multe scutece la bebei pe zi (6,7,10) dar pe de alta parte m-am bucurat ca eu deja am cumparat multe vro 250 pt 3-6kg, era promotie la targ 3+1 gratis
inca odata felicitari proaspetelor mamici!!! sa fie bebeii sanatosi si mancaciosi!!!
va pup si noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Mesaj de la Diana: "S-a nascut inimosul! E superb si f capos, 3.600 si Apgar 9-10, nastere naturala." Pulsul e deocamdata ok, la prematuri pentru monitorizare.

Felicitari din tot sufletul, Diana, esti o puternica si o curajoasa! Iar inimosul odiseei noastre e un adevarat invingator!
Am pandit azi toata ziua telefonul, l-am luat cu mine la dus, la baie, la bucatarie, in asteptarea vestii.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Urlatzelu meu vad ca doarme neintors de pe la 20.30 si n-a inceput inca ,concertul..Asa ca am dat fugutza sa vad daca mai sunt noutati despre Diana....Sper s-o ajute Dumnezeu sa se termine totul cu bine pt ea si inimosul nostru drag.Si mai sper ca nu o lase astia sa se chinuie prea mult in cine stie ce travaliu lung si chinuitor,sa-mi streseze inimioara lui Mirciulica
2LINIUTZE,mamica si burtik frumoasa!Multumim de urari!Toate cele bune si tie!Nu te emotiona ca s-au adunat atat de multi ”pt prima data” in viata ta....vei avea o experienta mai de neuitat(de frumoasa evident)
ELENA,eu alaptez la cerere,adik ori de cate ori scartzaie puiu mic,nu inainte de a verifica daca fomitza e sursa disconfortului(ma asigur ca-i curat la fundulet,sa nu-i fie frig,sa nu-l jeneze vreo hainutza)apoi tzitzi la guritza.Nu ma storc,nu masor,el imi va fi cel mai bun indicator.Il voi cantari la o saptamana in primele 2 sapatamani,apoi la alte 2 saptamani(la o luna) si apoi lunar.
Mi-am mai adus aminte din maternitate ca toti bebeii de pe nou nascuti care primeau completare,erau toti murdari la guritza de cum regurgitau(clar nu-i tinea nimeni dupa papa sa scoata aerul afara,ei sug hapsan cand le e foame si din biberon curge repede si trag si mult aer...Doamne, cum zicea si ASTEROPIPAN,mai bine ma tarai de oboseala decat sa-l las singurel ,boracios si neingrijit.Apropos,ASTERO,nu ne faci vo surpriza cu vreo nastere in direct?.Sanatate si nastere usoara iti doresc!.Si ZEN,ca vad ca nici tu nu te simti grozav!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Felicitari Diana!!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca Mirciulica! Ma bucur ca ai reusit sa nasti natural!
Pupici !

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Mesaj de la Diana: "S-a nascut inimosul! E superb si f capos, 3.600 si Apgar 9-10, nastere naturala." Pulsul e deocamdata ok, la prematuri pentru monitorizare.

Felicitari din tot sufletul, Diana, esti o puternica si o curajoasa! Iar inimosul odiseei noastre e un adevarat invingator!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Pupa mama ciocu' lui de inimos! Bine ai venit pe lume, ingerasule! Sa fii sanatos si norocos!

Bravo, Di!!!

E, uite ca nu a fost asa mare cum ziceau ei, exact ca Amana mea, au zis ca are 4,5 si ea a avut 3,7. Ce ma bucur, pot sa dorm linistita acum!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 34s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Virginescule, mor dupa poza aia cu voi 4! Sunteti atat de frumosi!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 34s+

Mergi la inceput