Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Virgi,vad ca bebele tau e f cuminte,esti la fel de activa aici ca si inainte.Tot sa ai asa Ca pina acum toata lumea m-a speriat ca nu mai ai timp de nimic,nici sa mergi la baie,de dormit nu mai zic... Mie tot mi-a ramas gindul la filmuletul tau,cit de activ era in burta si tot urmaresc sa vad si eu ceva miscari ca alea dar slabe sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor am ajuns acasa din plimbare, pfff ce zi de kko, am batut 120 km si era un vant rece de-ti trecea prin oase, plus ca iubi a trebuit sa raspunda la zeci de mailuri...tocmai azi, ca deh nu la toti e liber de 1 mai si i-a lovit harnicia.
Ylari si eu sunt cu nervii la maxim si antisociabila, cred ca s-a vazut ca nici pe forum nu prea am mai scris, nu am tragere de inima sa fac nimic.
Elly, Virgi si Ionelu va admir fetelor ca va gestionati timpul si starea de spirit de reusiti sa ne mai scrieti si noua cate ceva.
Intrebarea mea pentru voi e cum stiti cati ml de laptic sug bebelusii, extrageti cu pompa si le dati din bibe gradat?
Va !

Elena 34+ cu Bebster AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Hai inimosule!!!!Da-ne vesti!!!!!!!!!!!

Voi dormiti odata cu bebeii, eu ce ma fac ca Amana e inca mica si tre sa stau dupa ea non-stop? Pfiu, pana acum nu m-am gandit la asta, dar parca deja ma ia oboseala Mor de ras, cred ca o sa am o fatza!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 34s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Intru si eu un pic cat ma lasa pitica sa ma aproprii de calculator .
Bravo fetelor care deja stati acasa cu puii in brate, sa creasca mari si sanatosi.Sunt toti unul mai frumos ca altul.
Hai Diana, sa vina inimosul sanats si frumos ca mami care a luptat din greu pt.el si nu a disperat.
Elly incearca sa il pui mai des la san nu doar la 3-4 ore, tin pumnii ca babyboom sa reuseasca sa manance doar de la mamai. Daca nu nu-i bai, fetita mea a mancat mixt si am avut laptic pana a facut un an.
Noi suntem bine, crestem, insa tare ocupata.
Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Andra si eu ma gandeam la acelasi lucru, ca tare mi-e teama ca nu vor dormi la ac. ora piticii la pranz, ca sa ma pot odihni si eu. Eu vreau sa o duc din toamana pe cea mica la gradi dar sa o iau la pranz acasa. Nu stiu cand o sa mai pot dormi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Intru rapid sa scot motzatele pentru inimosul nostru drag!!
HAI DIANA
HAI MIRCIULICA
Pup burtoasele, micii puiuti si proaspetele mamici!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +

AMR 3 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Am revenit de la iarba verde si am intrat putin sa vedem ce mai faceti.

Hai Diana!!! Natere usoara. Hai Mirciulica!!!

La noi inca nimic nou si sincera sa fiu imi este tot mai frica. Imi este frica sa nu cumva sa se intample ceva cu el sau ca nu cumva sa trebuiasca sa ajung la cezariana. Tot mai stresata sunt. Stiu ca nu este bine , dar nu ma pot abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Voi dormiti odata cu bebeii, eu ce ma fac ca Amana e inca mica si tre sa stau dupa ea non-stop? Pfiu, pana acum nu m-am gandit la asta, dar parca deja ma ia oboseala Mor de ras, cred ca o sa am o fatza!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 34s+

Delia mea e mai mare dar tot degeaba.....cum ma vede ca inchid ochii incepe si trage de mine: "Mami, nu vreau sa dormi!" Ce ne facem, ce ne facem?

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Delia mea e mai mare dar tot degeaba.....cum ma vede ca inchid ochii incepe si trage de mine: "Mami, nu vreau sa dormi!" Ce ne facem, ce ne facem?

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Greu, domne, greu! Hahahaha!
Dar si ce frumos va fi

Ana, m-am gandit si m-am razgandit cu gradinita, am hotarat sa nu o sa o dau de anul asta, ci dupa ce face 3 ani, un motiv fiind si faptul ca o sa vina acasa cu tot felul de balauri (vad in jur) si va fi si bebe prea mic in caz de vreun antibiotic, Doamne fereste!

Titisor, tin pumnii sa iasa totul bine!

Iepurasu, tu ce mai faci? Ne mai citesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Gata,executat pisicu mic,tzitzi cu laptic si cina pt cei mari(pe care ne-a servit-o sotzul)
GYAN,da e f cuminte bebu,ziua nu-i auzi guritza,iar noaptea zici ca nu-i copilu tau.De exemplu aseara am avut o seara de cosmar...a fost mai rau ca-n spital,a urlat non stop de la 11 pan la 4(cu mici pauze de dres glasul).Daca ne-ati fi vazut ce mutre aveam toti dimineata.
IONELU,tata parca vorbesti de mine cand povestesti experienta cu spitalu...doar ca eu am solicitat si scoaterea sondei in dupa amiaza zilei cu operatia si am facut atunci si prima plimbare de circa 4 metri spre baie care m-a terminat psihic.Oricum tu esti mai zuzi decat mine cu iesitul din casa si condusul atat de curand...scorkii nebune
Mai TITI,stai linistita,daca mai sta mult bebelu tau la crescut ,il dai direct la gradinita!MULT CURAJ Si SANATATE!
Mai eu de cand cu alaptatul am o seteeeeeee continua....nu mai zic si de foame...!Ma inarmez cu ZEN si ma pregatesc pt tura cu urlatzelu de noapte!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput