LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***
Raspunsuri - Pagina 8
Anaan spune:
Buna dimineata!
Dodo, bravo tie pentru eforturile pe care le faci si lui Bogdi pentru progrese, pana la urma acestea sunt cele mai importante!
Ina, pacat ca nu v-a iesit iesirea. Nu puteti merge doar voi - adica familia extinsa: voi trei + tatal tau +sora ta + Mark? La multi ani tatalui tau! Sa stii ca intr-adevar nu-si arata varsta!( Stii ca te-am intrebat eu mai demult cine este domnul ala bine din pozele tale)
Andrei nu mai are atati muci, insa i s-a accentuat tusea, o tuse seaca, urata. Trebuie sa-i verific si temperatura, ca mi se pare si un pic cam caldut.
Ilinca_M. spune:
Iaca, am pus pozele la gramada aci: http://community.webshots.com/slideshow/582693550HfuhiQ?mediaPosition=42 Mi-a fost lene sa fac o selectie
Si Sophiphi tusheste iar, deja m-am obisnuit cu episoadele astea, dintr-o luna macar 3 zile tre sa fie cu tuse
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Dodo-pui spune:
Novus in mod normal trebuie sa faca la cateva ore 3-4 ore(teoretic).Dar...de ex Isabella la inceput cand am dat scutecele jos facea f des pentru ca se oprea in timpul operatiuni caci i se parea ciudat dar in momentul cand a realizat ca nu-i nik deosebit face de cateva ori /zi.Daca suntem acasa face decate ori are nevoie...daca suntem plecati face cand ajunge acasa ,nu face in alta parte,inca...La fel ca si la kk la inceput a fost constipata ,nu putea face daca n-avea scutec.Apoi i-am pus supozitor si o parte a facut in chilot si o parte in olita...cateva zilu in chilotei.Apoi a incercat singura olita,imi amintesc si acum fata ei cand a auzit kk in oala,iar dupa aceea a scapat definitiv de mirarea a ceea ce se auzea in timp ce facea.
Insanatosire grabnica tuturor ghioceilor!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui tufete distractie maxima celor ce au minivacanta...noi in casa si acasa...Ma bucur ca se termina parcul de langa noi si pot iesi cu ei fara nici o problema...chiar si dupa scoala pot sa raman in parc...pana acum ii tineam in fata blocului caci nu aveau unde sa se miste decat la distanta de casa. Sunt fericita pentru ce am reusit pana acum cu Bogdi si anume ca problemele lui au ramas pe partea motorie si limbaj ...din punct de vedere intelectual ,dupa aplicarea unui/unor teste ,unul sigur fiind non -verbal are QI 100 ceea ce inseamna normal inteligent. In rest ma lupt cu invatatoarea caci inca are zile cand nu-l vrea in clasa ;chiar daca-i mai bun decat unii dintre colegii lui(vreo 3).Din punctul ei de vedere care de maxim 5 ori a vorbit;habar nu are ce poate ...si probabil iar o sa-i puna note/calificative dupa sufletul ei ... De fapt nu ma mir am mai intalnit astfel de persoane care din gura fac/ dreg iar in realitate fug ca necuratul de tamaie. Sunt bucuroasa ca d-ra de sprijin si psihoterapeuta ,cu ele a vorbit d-na inv sa scrie caracterizarile la fel...deci ma bucur ca ele au fost corecte si au scris exact deficientele ce \le are Bogdi dar si realizarile si progresele. Am ramasa iar socata si cu gura cascata De ce un parinte sa-si doreasca ca puiul sa ramana un anume grad de dizabilitati...De unde vine intrebarea mea?E cand am fost la dr neuropsihiatru era f necajit caci nu ma intelege de ce insist pe progresele lui Bogdan,caci o sa pierd gradulI-am spus ca telul meu a fost sa nu aibe nici un grad ...reactia lui a fost ca nu ma intelege si ca toti parinti doresc mentinerea aceleui grad.... Pe 2 intru in comisie ,am hartiile gata ...abia astept sa scap si de aceasta data. Apoi trebuie sa ma pregatesc de orientarea scolara In alta ordine de idei joi voi avea costumul popular dobrogeansi deja s-a apucat si de costumul pentru rockand roll,am vorbit cu d-na sa le achit dupa comisii. Isabella e pe zi ce trece mai frumoasa si mai inteligenta.Acum are o mare problema ... si anume nu vrea la gradinita de copii mici vrea la scoala...pana in toamna sper sa o conving ca-i mai frumos la gradi ...si amandoi asteapta plaja...anul trecut am fost de 4 ori cred...;anul acesta habar n-am de cate ori vor ajunge la balaceala ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo-Pui, daca ai sti cat te admir pentru puterea si perseverenta de care dai dovada, lupti ca o adevarat leoaica pentru piuiul tau Felicitari pentru progrese si cu ajutorul lui D-zeu va scapa Bogdi si de barierele de vorbit
Vad ca discutati despre moda, ceea ce-mi place tare
Ieri au fost 30 grade aici, bineinteles ca toata ziua am petrecut-o afara Intai la shopping, mi-am cumparat o tona de tzoale dar inca nu le-am despachetat/probat, si dupa aceea am fost in parcul Olympia, ca tot erau o gramada de evenimente.
Azi aveam in plan sa merg in Gradina Engleza si dupa aceea la film, dar vad ca e cam innorat...
Novus, sa-ti fie de bine innoirea, pantalonii galbeni iti stau foarte bine, am avut si eu in tineretele mele o pereche galben canar.E foarte adevarat ca la silueta ta trasnet poti imbraca orice ca te prinde foarte bine Eu la statura mea "mic+indesat" trebuie sa fiu mai atenta ce cumpar
Unde ati vazut pozele Olishkai de la ziua lui David? Pentru ca eu m-am benoclat si aici pe forum in capitolele trecute, si pe FB, si in mailul comun, dar in afara de o poza cu ea foarte foarte frumoasa la fata n-am vazut sandale...
Anaan, vreau si eu sa ma uleiez, de unde se procura uleiul de argan, de la farmacie? Sanatate multa lui Andrei sa va bucurati de vremea superba!
Ela78 spune:
Foarte misto pozele Ilincai de la petrecere!
Nici Ianis nu e genul sa se lase desenat pe fata.
I-am sunat acum si erau la zoo (pentru a nu stiu cata oara anul asta), mi-a zis ca a vazut leul care foace "Wow!" si acum mananca cartofi (prajiti, cred eu)
novus spune:
Inapreda, Dodo, multumesc pt informatii
Ada face oriunde vad ca n-are treaba, vineri a produs in premiera si primul kk la tufis
Ilinca, faine pozele cu Sophihi insetata !!Imi place cu ii vine noua freza
Ma bucur ca s-a simtit bine la locul de joaca !
Noi am ajuns acasa, am fost in parc, acum ne intindem putin si apoi diseara iesim la o terasa cu niste prieteni
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inapreda, pai de ce nu mergeti doar in familie daca toata lumea serbeaza prin munca 1 mai ?!
Ela, sa-ti fie de bine plimbarelile si cumparaturile, te invidiez din punctul asta de vedere, ai de unde alege
Eu abia astept sa ajung la Bucuresti sa dau o tura prin magazine, trebuie sa-mi reinnoiesc garderoba de vara, ieri am facut curatenie masiva in haine, tineam aiurea tot felul de lucrusoare nepurtate de cativa ani,in ideea ca poate le mai port , dar ieri le-am pus in saci si cand merg la bunica le duc unei familii care are multi copii si se bucura de fiecare data de tot ce primesc, ultima oare le-am dus vreo 20 de camasi de la Pisi plus 3 costume, nu mai stiau cum sa ne multumeasca , macar ei chiar au nevoie de ele
anamariame spune:
Si eu am dat majoritatea hainelor mele de vara, iar acum mai am putin si intru in depresie. In primul rand ca trebuie sa slabesc si a venit caldura peste mine, si in al doilea rand ca nu am nimic fain de vara de purtat si nici bani sa imi iau momentan Astazi m-am topit in niste balerini, dar macar Evei i-am gasit sandalute. Caldura a luat prin surprindere pe multi, iar ce am gasit prin magazine a fost marfa de anul trecut.Gina, acum citesc cartea de la tine, iar de maine gata cu distractia, dieta va scrie pe fruntea mea. Tu cum stai?
novus spune:
Anamariame, succes la dieta !!
Si la noi sunt 25 de grade lejer, ieri am scos si hainele Adei de vara, ea spre deosebire de mine sta nu bine ci fff bine datorita obsesiei mele de a cumpara din timp haine asa ca are deja garderoba gata, 2 perechi de sandalute + 6 de pantofi , niste palarioare mai trebuie sa caut, ceva culori mai deosebite si gata ! o sa ma potolesc cu cumparaturile pt ea deoarece nu apuca sa le poarte,am depozitat aseara hainele de toamna- primavara si unele nu le-a purtat deloc
Dodo-pui spune:
Novusmi-am amintit ca discutai de tutu-ri...de ce comanzi tocmai in SUA?!Ale Isabellei- aici sunt facute in jud Ct de o prietena...dar super aratoase , ce combinatii doresti si f corect lucrate.Cat costa din state un tutu? te intreb caci cred ca ies mai scump decat cele de aici....sau asa cred eu
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!