LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ne-am intors la vatra cu un gust amar: horror! In afara de faptul ca nu e deloc un loc potrivit pentru copii, nu m-as duce acolo nici daca as fi singura. Am mai fost la inca 3 pensiuni -pe care le aveam in vedere de multa vreme si care "promiteau" cind le-am gasit pe net. Nu ma astept la ceva iesit din comun dar urasc paragina, mizeria si putoarea. Restaurantele toate putzeau a zama de spalatoare. Nu mai intru in detalii.
Acum caut pe net ceva atractiv dar nu cred ca voi gasi ceva si mi-a pierit si cheful de deplasari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, imi pare rau ca nu a fost ok pensiunea :((
Poate totusi gasesti ceva pe net, ar fi pacat sa nu megeti daca tot v-ati planuit asta

Compliment de la Ada : mami cum iti sta parul, arati ca o doamna desenata

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
distractie maxima celor ce au minivacanta...noi in casa si acasa...Ma bucur ca se termina parcul de langa noi si pot iesi cu ei fara nici o problema...chiar si dupa scoala pot sa raman in parc...pana acum ii tineam in fata blocului caci nu aveau unde sa se miste decat la distanta de casa.
Sunt fericita pentru ce am reusit pana acum cu Bogdi si anume ca problemele lui au ramas pe partea motorie si limbaj ...din punct de vedere intelectual ,dupa aplicarea unui/unor teste ,unul sigur fiind non -verbal are QI 100 ceea ce inseamna normal inteligent.

In rest ma lupt cu invatatoarea caci inca are zile cand nu-l vrea in clasa ;chiar daca-i mai bun decat unii dintre colegii lui(vreo 3).Din punctul ei de vedere care de maxim 5 ori a vorbit;habar nu are ce poate ...si probabil iar o sa-i puna note/calificative dupa sufletul ei ...
De fapt nu ma mir am mai intalnit astfel de persoane care din gura fac/ dreg iar in realitate fug ca necuratul de tamaie.
Sunt bucuroasa ca d-ra de sprijin si psihoterapeuta ,cu ele a vorbit d-na inv sa scrie caracterizarile la fel...deci ma bucur ca ele au fost corecte si au scris exact deficientele ce \le are Bogdi dar si realizarile si progresele.
Am ramasa iar socata si cu gura cascata De ce un parinte sa-si doreasca ca puiul sa ramana un anume grad de dizabilitati...De unde vine intrebarea mea?E cand am fost la dr neuropsihiatru era f necajit caci nu ma intelege de ce insist pe progresele lui Bogdan,caci o sa pierd gradulI-am spus ca telul meu a fost sa nu aibe nici un grad ...reactia lui a fost ca nu ma intelege si ca toti parinti doresc mentinerea aceleui grad....
Pe 2 intru in comisie ,am hartiile gata ...abia astept sa scap si de aceasta data.
Apoi trebuie sa ma pregatesc de orientarea scolara
In alta ordine de idei joi voi avea costumul popular dobrogeansi deja s-a apucat si de costumul pentru rockand roll,am vorbit cu d-na sa le achit dupa comisii.

Isabella e pe zi ce trece mai frumoasa si mai inteligenta.Acum are o mare problema ... si anume nu vrea la gradinita de copii mici vrea la scoala...pana in toamna sper sa o conving ca-i mai frumos la gradi
...si amandoi asteapta plaja...anul trecut am fost de 4 ori cred...;anul acesta habar n-am de cate ori vor ajunge la balaceala

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Las cafa

Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor ,mici sau mari..

RAMONAFELICITARI pentru fetitza sanatoasa si la multi ani flacaului;iti doresc tot binele din lume

Patronilor Oli si Cristi felicitari pentru felul lor de a fi.

Bianca "scalda" placuta si distractie maxima...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou la everybody!
Mi-am clatit si eu ochii cu silueta lui Novus si pantalonii mishtocani tare!
Nu stiu de ce m-am trezit ca un robot, la 8.00, dupa soarele de afara credeam ca-i macar 9 Iar Sophia s-a trezit la 8.05
Dodo, pacat ca aveti o invatatoare asa de obtuza, sa-i fie rusine ca nu-si poate depasi prejudecatile! Ar trebui sa ia exemplu de la Bogdan, el si-a depasit multe limite iar ea nu e in stare sa si le depasasca pe ale ei Cat despre acei parinti, multi ar vrea sa fie si cu "slanina-n pod si cu varza unsa", si sa le faca progrese copilul dar sa primeasca in continuare bani pentru handicap, nu toti sunt onesti ca time

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La petrecere la Sophiphi a fost foarte fain Atata ca Sophiphi nu a vrut sa intampine niciun copil si nici sa primeasca vreun cadou (avea o mutra gen "ma tem de greci si cand aduc daruri":))), mama ce suspicioasa poate fi:)). Cum vedea ca e in centrul atentiei se enerva, de parca ar fi zis "eu am venit aici, la locul de joaca, sa ma distrez ca de obicei, ce bai aveti, ce program ciudat vreti sa-mi faceti?":))
De asemenea cand s-a adus tortul s-a panicat, ca iar stateau toti roata in jurul ei, a plans la mine-n brate:)) In rest s-au distrat grozav copiii, ea a fost singura pe care n-a interesat-o pictura pe fatza:)) O sa-l pun pe huzband sa descarce pozele cand se trezeste, ale mele cu telefonul au iesit nashpa:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata, las si eu o cafea (una mai slaba cu naut )

Ina- fruntea sus si priveste partea plina a paharului...
Ilinka- ai fata cu personalitate...asteptam poze
Dodo - suntem o lume nebuna si nu ne mai mira nimic, tu esti o mamica exceptionala, calma si o mare realizare in ceea ce priveste evolutia lui B.
Dyana - nu-ti pot da sfaturi despre moda, stau prost la acest capitol, nici nu iau parte la asemenea discutii
Novus - esti super sexy mama... ma bucur ca nici eu nu am luat doar 2,5 kg. in 17 sapt. desi mananc bine, e drept, nu mananc prejeli, gras, dulciuri

Eu in cateva ore plec la Onesti, e Festivalul Berii si mai revin in Bacau miercuri, pana atunci va doresc zile pline de sanatate (pup lui Andrei ) si veselie maxima

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Noi ne-am trezit la 08 si acum ne pregatim sa iesim afara, din pacate Pisi e ocupat si azi cu partenerii sai care pleaca abia diseara

Dodo, felicitari pt copiii minunati pe care ii ai si de care te ocupi cu devotare si implicare maxima in ciuda tuturor obstacolelor

Ilinca, asteptam pozele de la petrecere !

O intrebare tufetelor : de cate ori fac pipi ghioceii vostri ?

De cand face la olita, wc, etc vad la ce intervale face si mi se pare ca trece mult timp intre ele probabil asa era si cand facea in pampers doar ca nu stiam
De ex aseara a facut in jur de 21.30 si pana azi dimineata la 08.30 nu a mai facut, noaptea nu mai face demult pipi dar si ziua trec 4-5-6 ore lejer intre susuri

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novus, exact temerea asta am avut-o si eu legat de pipi: nu intelegeam de ce face asa rar; cred ca e normal; si Ian face inainte de nani si pina dimineata nu mai face; pina la somnul de prinz cind iar face (14, 14.30), mai face o singura data; apoi, cind se trezeste. So, eu cred ca asa e normal.

Si noi iesim la o terasa cu spatiul de joaca, cu 2 Mark: nepotelul si un finutz.

Am gasit eu o cabana faina cu o curte minunata dar nu avem cu cine merge; majoritatea prietenilor lui Jambo lucreaza si miine si marti.

Mergi la inceput

Cuscra, bine ca v-ati distrat! Nici Ian nu a vrut sa se picteze pe fata, nici macar cu Dora (si tipa de la Bistrita stie sa faca desene elaborate). Astept poze.

Tre' sa fug ca am fost anuntata ce-i "gata baia", o mai felicit pe Dodo pt. realizari si va pup.

Mergi la inceput