LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Inapreda stiu ca e asa
Fiecare cu piticii lui
PS- iti plac pantalonii ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Ma duc sa fac o baie; am in plan si un gomaj si o masca de fata, sa ma uleiez dupa aia cu arganul nostru si apoi sa-mi fac unghiile, ca doar n-oi picta nearanjata?!
Monn, sanatate lui Ingi! Bine macar ca nu-l mai dor urechile. Pentru muci ii dai ceva?
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Novus, foarte fain iti vin!!! Eu, sa arat ca tine, m-as imbraca cu toate nebuniile, ca toate arata fain pe asa silueta. Tu nu esti doar slaba, esti si foarte bine proportionata. |
Si mie mi-au placut din prima,acum sa gasesc si cu ce sa-i port , sunt asa veseli
Monnvas spune:
Cand intreba Ilinca ce pantofi sa puna la rochia fuchsia. Deci era vorba de pantofi festivi.
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Hmm, nu-mi aduc aminte; oi fi facut afirmatia respectiva intr-un context specific, nu-mi aduc aminte Ai tai chiar merg NUMAI fara ciorapi sau cu shosete din alea shui: sau tre-sferturi de scolarita sau din acelea pina la glezna cu...volanashe Eu port mult blugi cu pantofi intotdeauna fara ciorapi . So...situatii si situatii; chiar nu-mi aduc aminte de context. Merci de pontul cu mergatorii. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Sa vezi cum suna intrebarea mea:
cum e posibil sa fie cu 10 ani mai mare si sa arate ASA??
citat din mesajul lui inapreda Novusel, ma facusi geloasa: cum e posibil sa fim de-o virsta si tu sa arati ASA????? Esti...bunaciune rau!!!!! PS. Ce culoare te-ai vopsit, pina la urma? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
CRISTIAN (7.03.2009)
novus spune:
Anaan, relaxare placuta
Monnvas, si eu vreau link-ul cu sandalele colorate si talpa ortopedica
Dyanna, ce ai ales pana la urma ? important e sa te simti tu bine
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Inapreda stiu ca e asa Fiecare cu piticii lui PS- iti plac pantalonii ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Normal ca-mi plac E fain si croiul, e titi culoarea si-ti vin demential.
S-a trezit Ian; acum face kk in "chiosi", apoi, ne spalam si mergem la Fiad sa vedem cabana Sper sa fie acceptabil ca tare-mi doresc sa vina si tata si sor' mea.
A-propos de virsta si de felul in care (nu) o arati: tata a implinit ieri 60 si, imbracat/incaltat cu...cadourile, nu arata mai mjult de 45
PS. Mai e vreun ghiocel care face kk-n chiloti? De cind ia siropelele, face apropae in fiecare zi; chilotii ii aruncam si, desi are o colectie impresionanta, in ritmul asta, raminem fara. I-am propus pampers. Nu vrea. Mai inainte mi-a spus ca vrea sa-i cumpar o olita neagra, una mov, una pink si una "belde" si, apoi, face in olita
Monnvas spune:
NOVUSELU, n-am link inca, nu i-am vazut decat fizic in magazin, dar ma duc si-i intreb de sanatate cat de curand. Saptamana viitoare ar trebui sa mai fac un drum prin zona.
CRISTIAN (7.03.2009)
novus spune:
Inapreda, mii de scuze, stiam eu ca trebuie sa mai zic ceva tatalui tau !! sa fie sanatos si cat mai mult langa voi ca tare-mi place de el din ce povestesti tu si cum l-am vazut in poze
Distractie placuta la munte !! sa fie totul ok si sa ramaneti
Referitor la kk, Ada nu mai face in pampers nimic dar vrea sa-i poarte in continuare sau vrea fara nimic