LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Monnvas, si la mine sunt in premiera ambele culori : galben o sa port doar la pantaloni, la bluze nu merge cu parul meu, iar albastru electric nu am avut nimic pana acum, dar eu ador albastrul asa ca am acceptat mai usor

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novusel, ma facusi geloasa: cum e posibil sa fim de-o virsta si tu sa arati ASA????? Esti...bunaciune rau!!!!!

PS. Ce culoare te-ai vopsit, pina la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA tu ai zis la un moment dat ca un pantof, ca sa poata fi purtat pe piciorul gol, trebe sa fie decupat undeva (la deshte sau la calcai). Bine, banuiesc ca te referai la alta natie de pantofi, da' io luasem recomandarea la modul absolut. Astia ai mei fiind un fel de balerini inaltati, am zis ca ii port ca pe balerini.

Am vazut platforme d-alea intr-un butic, ieri, cand mai trec p-acolo ii caut de site si-ti trimit

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Monn, din punctul meu de vedere, te descurci ff. bine!

Novus, asa credeam si eu de galbenul in partea de sus; dar am primit sacaoul-canar de la Zara pe care-l port cu esarfe multicolore; cred ca am o poza de cind am fost la tata; o sa o pun...cindva sa exemplific.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novusel, ma facusi geloasa: cum e posibil sa fim de-o virsta si tu sa arati ASA????? Esti...bunaciune rau!!!!!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Macar de departe sa arat bine si eu

M-am vopsit tot la fel aproape si m-am mai tuns ca m-am hotarat sa-l inchid la toamna doar

Mergi la inceput

Citat:

Novus, asa credeam si eu de galbenul in partea de sus; dar am primit sacaoul-canar de la Zara pe care-l port cu esarfe multicolore; cred ca am o poza de cind am fost la tata; o sa o pun...cindva sa exemplific.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Astept cu interes

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

INA tu ai zis la un moment dat ca un pantof, ca sa poata fi purtat pe piciorul gol, trebe sa fie decupat undeva (la deshte sau la calcai). Bine, banuiesc ca te referai la alta natie de pantofi, da' io luasem recomandarea la modul absolut. Astia ai mei fiind un fel de balerini inaltati, am zis ca ii port ca pe balerini.

Am vazut platforme d-alea intr-un butic, ieri, cand mai trec p-acolo ii caut de site si-ti trimit

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Hmm, nu-mi aduc aminte; oi fi facut afirmatia respectiva intr-un context specific, nu-mi aduc aminte
Ai tai chiar merg NUMAI fara ciorapi sau cu shosete din alea shui: sau tre-sferturi de scolarita sau din acelea pina la glezna cu...volanashe
Eu port mult blugi cu pantofi intotdeauna fara ciorapi . So...situatii si situatii; chiar nu-mi aduc aminte de context.

Merci de pontul cu mergatorii.

Mergi la inceput

Dyana, imi pare rau daca ti-am stricat ziua
Nu trebuie, insa, sa te iei dupa mine pentru ca...sint mai ciudata; uite, de ex, mie mi-e ciuda ca eu veci nu am de la cine sa imprumut haine pentru ca nu ma reprezinta numai ale mele Asa ca nu cred ca eu sint un etalon.
De ce nu-ti place tinuta de la ziua lui Sasha? Zau ca aratai foarte draguta atunci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Macar de departe sa arat bine si eu

M-am vopsit tot la fel aproape si m-am mai tuns ca m-am hotarat sa-l inchid la toamna doar

Matale meriti o bataita: cum adica "de departe"?
Ia fii tu cuminte sa nu superi pe Cineva care a fost generos si te-a inzestrat cu multe calitati. SI fizice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, foarte fain iti vin!!! Eu, sa arat ca tine, m-as imbraca cu toate nebuniile, ca toate arata fain pe asa silueta. Tu nu esti doar slaba, esti si foarte bine proportionata.

Mergi la inceput