LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Monnvas, si la mine sunt in premiera ambele culori : galben o sa port doar la pantaloni, la bluze nu merge cu parul meu, iar albastru electric nu am avut nimic pana acum, dar eu ador albastrul asa ca am acceptat mai usor
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Novusel, ma facusi geloasa: cum e posibil sa fim de-o virsta si tu sa arati ASA????? Esti...bunaciune rau!!!!!
PS. Ce culoare te-ai vopsit, pina la urma?
Monnvas spune:
INA tu ai zis la un moment dat ca un pantof, ca sa poata fi purtat pe piciorul gol, trebe sa fie decupat undeva (la deshte sau la calcai). Bine, banuiesc ca te referai la alta natie de pantofi, da' io luasem recomandarea la modul absolut. Astia ai mei fiind un fel de balerini inaltati, am zis ca ii port ca pe balerini.
Am vazut platforme d-alea intr-un butic, ieri, cand mai trec p-acolo ii caut de site si-ti trimit
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Monn, din punctul meu de vedere, te descurci ff. bine!
Novus, asa credeam si eu de galbenul in partea de sus; dar am primit sacaoul-canar de la Zara pe care-l port cu esarfe multicolore; cred ca am o poza de cind am fost la tata; o sa o pun...cindva sa exemplific.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novusel, ma facusi geloasa: cum e posibil sa fim de-o virsta si tu sa arati ASA????? Esti...bunaciune rau!!!!! PS. Ce culoare te-ai vopsit, pina la urma? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Macar de departe sa arat bine si eu
M-am vopsit tot la fel aproape si m-am mai tuns ca m-am hotarat sa-l inchid la toamna doar
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Novus, asa credeam si eu de galbenul in partea de sus; dar am primit sacaoul-canar de la Zara pe care-l port cu esarfe multicolore; cred ca am o poza de cind am fost la tata; o sa o pun...cindva sa exemplific. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Astept cu interes
inapreda spune:
citat din mesajul lui Monnvas INA tu ai zis la un moment dat ca un pantof, ca sa poata fi purtat pe piciorul gol, trebe sa fie decupat undeva (la deshte sau la calcai). Bine, banuiesc ca te referai la alta natie de pantofi, da' io luasem recomandarea la modul absolut. Astia ai mei fiind un fel de balerini inaltati, am zis ca ii port ca pe balerini. Am vazut platforme d-alea intr-un butic, ieri, cand mai trec p-acolo ii caut de site si-ti trimit CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Hmm, nu-mi aduc aminte; oi fi facut afirmatia respectiva intr-un context specific, nu-mi aduc aminte
Ai tai chiar merg NUMAI fara ciorapi sau cu shosete din alea shui: sau tre-sferturi de scolarita sau din acelea pina la glezna cu...volanashe
Eu port mult blugi cu pantofi intotdeauna fara ciorapi . So...situatii si situatii; chiar nu-mi aduc aminte de context.
Merci de pontul cu mergatorii.
inapreda spune:
Dyana, imi pare rau daca ti-am stricat ziua
Nu trebuie, insa, sa te iei dupa mine pentru ca...sint mai ciudata; uite, de ex, mie mi-e ciuda ca eu veci nu am de la cine sa imprumut haine pentru ca nu ma reprezinta numai ale mele Asa ca nu cred ca eu sint un etalon.
De ce nu-ti place tinuta de la ziua lui Sasha? Zau ca aratai foarte draguta atunci!
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Macar de departe sa arat bine si eu M-am vopsit tot la fel aproape si m-am mai tuns ca m-am hotarat sa-l inchid la toamna doar www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Matale meriti o bataita: cum adica "de departe"?
Ia fii tu cuminte sa nu superi pe Cineva care a fost generos si te-a inzestrat cu multe calitati. SI fizice.
Anaan spune:
Novus, foarte fain iti vin!!! Eu, sa arat ca tine, m-as imbraca cu toate nebuniile, ca toate arata fain pe asa silueta. Tu nu esti doar slaba, esti si foarte bine proportionata.