LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Novusmi-am amintit ca discutai de tutu-ri...de ce comanzi tocmai in SUA?!Ale Isabellei- aici sunt facute in jud Ct de o prietena...dar super aratoase , ce combinatii doresti si f corect lucrate.Cat costa din state un tutu? te intreb caci cred ca ies mai scump decat cele de aici....sau asa cred eu ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Eu am gasit o tipa care aduce cu 50 ron, sunt cu 3 randuri de voal si elastic in talie
Cel al Isabellei l-am admirat cand ai pus poze de ziua ei
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
...si ale Isabellei ,ambele sunt 3 straturi de tulle si elastic in talie....cel mai mult imi place cel ce are si negru dar e frumos si celalalt tutu...si da cele de aici sunt ,asa imi amintesc eu,ceva ,putin ,mai ieftine
si am mai gasit pe FB o tipa cu tutu-ri ...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Ina ... am cautat dar nu mai gasesc ...palaria care o poarta si puiul tau...am nevoie pt al meu la rock and roll o tot caut si nu o gasesc
Sunt cu un ochi pe pc si unul pe huna...care a reusit performanta sa cada sa se loveasca la scafarlie,din joaca ,din pat...S-a speriat tare, a stat putin speriata apoi a incepu a dansa si l-a chemat pe Bogdi la joaca...dar tot o urmaresc...asa sa fiu eu linistita.
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
novus spune:
Cu intarziere de 1 zi urez dragii mele tauroaice Mababei multi ani sanatosi, frumosi si plini de veselie !!
Mi-e dor de tine !!!
E cineva in zona ?
Ma pun sa revad filmul propus de Olga
Olga, , David e ultra mega bestial in poza de pe FB !! de revista pe bune !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Ina ... am cautat dar nu mai gasesc ...palaria care o poarta si puiul tau...am nevoie pt al meu la rock and roll o tot caut si nu o gasesc Sunt cu un ochi pe pc si unul pe huna...care a reusit performanta sa cada sa se loveasca la scafarlie,din joaca ,din pat...S-a speriat tare, a stat putin speriata apoi a incepu a dansa si l-a chemat pe Bogdi la joaca...dar tot o urmaresc...asa sa fiu eu linistita. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Care palarie?
inapreda spune:
Anamariame, azi am o saptamina de Dieta Vietii. E foarte usor de tinut. Succes, indiferent ce varianata de slabire alegi.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui inapreda Care palarie? |
aceasta doar ca eu am nevoie de una alba
Monnvas spune:
U-uuu-uuu! E cineva?
Noi am stat cam toata ziua p-afara. Din pacate, marti am de predat neshte lucrari, daca se prelungeste termenul temei cinematografice dincolo de ziua de marti poate reusesc si eu s-o fac.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Floric spune:
Buna dimineata!
Celor care muncesc si celor ce lenevesc... in deplasari sau acasa.
Noi in we am fost la balta. Nu ne-am balacit insa ne-am simtit minunat. Copilul si-a pus praf in cap, ochi (ca sa dam o tura si la dr), gura toate partile componente. Noi astia mai mari am lenevit aruncati care cum a dat Dumnezeu. Pe bancute, pe jos, pe iarba.
Vremea a fost minunata. Desi a fost cald in oras, acolo p emalul garlei nu se simte atat de tare si mai ales ca padurea de plop face toti banii (plopul tine racoare).
Am si cateva poze dar pe calc de acasa.
Rares a experimentat pescuitul. Pescuitul adevarat, nu la undita, de amatori.
Il astept astazi pe la serv, caci vine cu mama in parcul din apropiere caci sunt niste manifestari de zilele astea libere.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
citat din mesajul lui inapreda Anamariame, azi am o saptamina de Dieta Vietii. E foarte usor de tinut. Succes, indiferent ce varianata de slabire alegi. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ina, te rog, lumineaza-ma si pe mine. ca tot am citit zilele astea despre dieta vietii. Si nu pricep ce este. Macar sa stiu daca nu o voi si incerca.
Of, mai fetelor, cred ca singura solutie pentru a face din noi sala e sa merg la aceeasi sala, cea a turcului.
In oras, nu ma multumeste nimic. Nu ma multumeste pentru ca eu vara mergeam si cu rares caci are loc de joaca frumos. Of...reclamatii verbala au fost la adresa turcului dar
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel