LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dyana, nu-ti strica buna dispozitie: pe tine zambetul te face frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda stiu ca e asa
Fiecare cu piticii lui

PS- iti plac pantalonii ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ma duc sa fac o baie; am in plan si un gomaj si o masca de fata, sa ma uleiez dupa aia cu arganul nostru si apoi sa-mi fac unghiile, ca doar n-oi picta nearanjata?!

Monn, sanatate lui Ingi! Bine macar ca nu-l mai dor urechile. Pentru muci ii dai ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Novus, foarte fain iti vin!!! Eu, sa arat ca tine, m-as imbraca cu toate nebuniile, ca toate arata fain pe asa silueta. Tu nu esti doar slaba, esti si foarte bine proportionata.

Si mie mi-au placut din prima,acum sa gasesc si cu ce sa-i port , sunt asa veseli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cand intreba Ilinca ce pantofi sa puna la rochia fuchsia. Deci era vorba de pantofi festivi.

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

INA tu ai zis la un moment dat ca un pantof, ca sa poata fi purtat pe piciorul gol, trebe sa fie decupat undeva (la deshte sau la calcai). Bine, banuiesc ca te referai la alta natie de pantofi, da' io luasem recomandarea la modul absolut. Astia ai mei fiind un fel de balerini inaltati, am zis ca ii port ca pe balerini.

Am vazut platforme d-alea intr-un butic, ieri, cand mai trec p-acolo ii caut de site si-ti trimit

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Hmm, nu-mi aduc aminte; oi fi facut afirmatia respectiva intr-un context specific, nu-mi aduc aminte
Ai tai chiar merg NUMAI fara ciorapi sau cu shosete din alea shui: sau tre-sferturi de scolarita sau din acelea pina la glezna cu...volanashe
Eu port mult blugi cu pantofi intotdeauna fara ciorapi . So...situatii si situatii; chiar nu-mi aduc aminte de context.

Merci de pontul cu mergatorii.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Sa vezi cum suna intrebarea mea:

cum e posibil sa fie cu 10 ani mai mare si sa arate ASA??

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novusel, ma facusi geloasa: cum e posibil sa fim de-o virsta si tu sa arati ASA????? Esti...bunaciune rau!!!!!

PS. Ce culoare te-ai vopsit, pina la urma?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Anaan, relaxare placuta

Monnvas, si eu vreau link-ul cu sandalele colorate si talpa ortopedica

Dyanna, ce ai ales pana la urma ? important e sa te simti tu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Inapreda stiu ca e asa
Fiecare cu piticii lui

PS- iti plac pantalonii ?

Normal ca-mi plac E fain si croiul, e titi culoarea si-ti vin demential.
S-a trezit Ian; acum face kk in "chiosi", apoi, ne spalam si mergem la Fiad sa vedem cabana Sper sa fie acceptabil ca tare-mi doresc sa vina si tata si sor' mea.
A-propos de virsta si de felul in care (nu) o arati: tata a implinit ieri 60 si, imbracat/incaltat cu...cadourile, nu arata mai mjult de 45

PS. Mai e vreun ghiocel care face kk-n chiloti? De cind ia siropelele, face apropae in fiecare zi; chilotii ii aruncam si, desi are o colectie impresionanta, in ritmul asta, raminem fara. I-am propus pampers. Nu vrea. Mai inainte mi-a spus ca vrea sa-i cumpar o olita neagra, una mov, una pink si una "belde" si, apoi, face in olita

Mergi la inceput

NOVUSELU, n-am link inca, nu i-am vazut decat fizic in magazin, dar ma duc si-i intreb de sanatate cat de curand. Saptamana viitoare ar trebui sa mai fac un drum prin zona.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Inapreda, mii de scuze, stiam eu ca trebuie sa mai zic ceva tatalui tau !! sa fie sanatos si cat mai mult langa voi ca tare-mi place de el din ce povestesti tu si cum l-am vazut in poze

Distractie placuta la munte !! sa fie totul ok si sa ramaneti

Referitor la kk, Ada nu mai face in pampers nimic dar vrea sa-i poarte in continuare sau vrea fara nimic

Mergi la inceput