LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Ina daca nu gasesc altfel....e si aceasta o varianta...
Novus
La multi ani sanatosi si fericiti,
alaturi de cei dragi tie!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda [ Gianina, tare imi place cum maninca Micshunica! |
daaa, ieri a avut o zi mancacioasa
suntem ceva mai bine cu mancatul decand cu sucurile mele, cu combaterea constipatiei in fel si chip (nu am mai vazut-o cu burtica umflata decat strict dupa masa; in rest e trasa ca prin inel, toata ziua
stiu ca la un moment dat ati vorbit de mancat salate: a mea mananca salata portocalie, salata verde si salata rosie
ieri de exemplu mi-a cerut salata rosie (e salata din sfecla rosie) si desigur ca nu am avut facuta
mie una nici prin cap nu mi-a trecut sa-i arat/sugerez salata de vre-un fel
insa la gradi au in fiecare zi la pranz asa ca vad ca incet-incet s-a obisnuit si cu mancatul salatelor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
simonapro spune:
Ina: multumesc mult pentru complimente
Trebuie sa fac ceva si cu munca, nu era de ajuns de ce aveam parte,am si niste colege, care nu suporta AC, nici geamuri deschise ca le trage curentul si uite asa sunt terminata, sunt si rea de caldura, azi a fost cumplit de cald. Si mai am trei saptamani pana la concediu
Gaza: sigur o sa va acomodati si o sa vezi ce bine e
Dodo:ma bucur ca ati scapat, felicitari pentru progrese
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Pisik06 spune:
SIMONA, cum ne potrivim noi si aici (din pacate). La noi e curent toata ziua, ma doare capul de imi pocneste si sunt super ametita. Nu se poate face nimic din pacate (decat sa plec eu de aici). Am niste dureri crunte de cap
Mami de minune mica
simplyana_m spune:
Ina, .
Tufete, hai sa revenim la bunele obiceiuri!
Tema:
Pay it forward
Ideea de baza: Utopia se poate realiza, putem face lumea mai buna, prin a rasplati binele, nu persoanelor care ni l-au facut, ci altora straine.
Vreau sa incep prin a spune ca mie imi place filmul american, asa, ca in cantecul celor de la Blazzaj :D, iar acesta este unul tipic. Este plin de clisee, maxim de siropos, departe de a fi unul din cele mai bune filme, insa spun cu mana pe inima ca e unul din cele mai emotionante. Am plans cu rauri de lacrimi la fiecare vizionare (si au fost cateva). Are ceva deosebit de intens, brut, foarte puternic, ce ma face sa intuiesc ca imi pune in fata un mare adevar...dar niciodata n-am fost in stare sa spun care e ala. Gasesc foarte reusit jocul celor 3 "principali" (Helen Hunt are un rol fain si in "As good as it gets", unde la fel, nu straluceste, dar da un ton grozav partenerilor, e ca ecranul verde la filmare :))), iar piciul, "I see dead people", cum il poreclim noi, e extraordinar! Dar tot nu stiu sa spun ce anume ma misca asa de tare la filmul asta, ce-mi da acest sentiment grav si pozitiv totodata. Cert e ca il consider un film ce merita vazut! Te pune pe niste ganduri...bune .
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Dyana, imi pare rau ca nu v-a iesit mini-concediul asa cum va doreati, dar imi pare bine ca v-ati simtit bine la nunta (bravo si pt alegerea tinutei , eu de-aia nu ma prea bag la discutii despre moda si toale, ca nici in acest domeniu nu-mi dau seama care-i mai fermecatoare: dibacia sau stangacia , iar frumusetea vine intotdeauna din interior ). Ma bag acum in seama, pt ca demult tot vreau sa-ti zic cata placere imi face sa te citesc aici, cu efervescenta ta caracteristica: maaare-mare!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Floric, bine am inteles dar Jambo posteste joia si vinerea; cred ca pot trece joia in contul lui miercuri, nu? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ei, no, ca p-asta n-o mai pricep. Asta e voia lui?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
dyana27 spune:
La multi ani Monicaaaaaaaaaa!!!!!
Iti doresc din toata inima sa fii cum nu-ti imaginezi de fericita, sa fii iubita si sa iubesti cu toata fiinta, sa lasi viata sa te surprinda si sa te bucuri de fiecare clipa cu inocenta unui copil.