LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***
Raspunsuri - Pagina 17
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
Vino cu carafa, ca de cand are ghiata, Mimi numai in pritoceli o tine! Dar ofer si un tip: baloneazaaaaaa!!! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Gatesc la fel pentru toti; azi vom avea gratar cu o salata cu de toate (leurda , ridichi, rosii, castraveti, ceapa verde si patrunjel). Lui Jambo i-am facut ieri, inainte sa merg la Cluj o supa de pastai (fara smintina) si mai are si azi. Miine fac peste (multam Floric ca m-ai luminat cu "dezlegarile" ) cu salata de varza. Vineri fac cartofi noi cu patrunjel si salata. Pe vremurile lui Montignac, in deplasari, luam cu mine fistic sau migdale sau caise uscate si cioco amaruie. PS. Eu azi am schimbat din nou sufixul la kile. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ina, ca sa ma fac mai bine inteleasa repet ca DOAR miercurea si vinerea se mananca peste. Da? Ai inteles si tu la fe, caci din mesajul de mai sus eu am inteles ca faci maine peste. Sau in fine...poti mananca si maine si vienri nu e nicio problema.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Dodo-pui spune:
Sympli
Am fost la comisie...cum ma asteptam l-au luat la sucit ,invartit ,intrebari pe Bogdi...Logic ca el a raspuns...a si spus cand, la un moment dat, s-a si plictisit sa fie "studiat"
Au cautat si gasit un nod in papura,nesemnificativ,era legat de o hartie ce nu am luat-o eu,(tb sa dau la o dr 100 lei pt ea,nu-i aveam si nici nu am vrut sa ma imprumut ca sa ma enervez pe banii mei)le-am spus de lipsa financiara au tacut apoi nu mai conteneau cu felicitariile si cu uimirea...caci in toata activitatea lor n-au vazut asa progres intelectual.Mi-au confirmat ca ne apropiem de normalitate...dar ca mai am mult de luptat.
Stiu asta ,si as fi fericita sa ma lupt doar cu diagnosticele dar tb sa ma lupt si financiar si cu persoane,nu le pot spune oameni.
Acum Bogdi face teme pentru maine,Isabella demoleza=aseaza casa deci,copii, sunt ...bine
Eu mi-s cu sufletul la Br...atat pot...am calculat iar si iar...nu-mi iese nik macar de drum pt D...asta e...n-am ce face.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
simplyana_m spune:
Dodo, felicitari, tie si puiului tau!!!
Imi pare tare rau ca nu-ti poti lua ramas bun de la cineva asa drag, condoleante!
http://www.lucamic.blogspot.com/
inapreda spune:
Floric, bine am inteles dar Jambo posteste joia si vinerea; cred ca pot trece joia in contul lui miercuri, nu?
Dodo, imi pare rau de toate obstacolele inutile pe care trebuie sa le treci dar ma bucur enorm pentru progresele voastre. Felicitari si...condoleante.
Gianina, tare imi place cum maninca Micshunica! Apreciez si ziua minunata in care v-ati bucurat impreuna!
Simpli, eu nu ma bag la sangria dar dau "cioc" cu un pahar de vin alb ca sa udam "aparaturile". Sa le stapiniti, bucurindu-va impreuna de timpul liber ramas.
inapreda spune:
Simona:
-ai 3 baieti...magnifici
-esti talentata
-arati de 16 ani
-se pare ca stii ce sa faci cu timpul liber
Felicitari!
PS. Sper sa reusesti si o schimbare in cariera ca sa fii pe deplin fericita.
Gaza22 spune:
La Multi Ani Novus !!!!
sa fi sanatoasa, mereu vesela si iubita !!
Fetelor eu ma aflu intr-o dilema. Abia astept sa ajung acasa, la noi ploua de aproape doua saptamani sunt terminata fizic si psihic. M-am trezit cu o durere de cap cum n-am avut niciodata. Presiunea atmosferica e ingrozitoare ne termina pe toti trei, nu suntem buni de nimic. Pe de alta parte mi-e groaza de caldurile de acasa. Noi aici inca mergem in cizme, ba si cu geci groase uneori. Ne-am invatat cu temperatura de conservare cum ii spun eu 14-16 grade, asa ca cele 30 de acasa ma infioara de-a dreptul. Sa nu mai spun ca nu avem deloc garderoba necesara pentru temperaturile de vara. Ce sandalute, pantaloni scurti sau alte chestii deastea ? nu stim ce sunt si la ce folosesc
Trebuie sa fug a venit Mamaruta de la gradi. Pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Gianina34 spune:
gazulino draga lasa temperaturile, garderoba si alte alea ca sa vezi ce repede te adaptezi din mers (iar cum e acum, e nunmai-numai bine)
eu una nu am reusit sa-mi imbrac toata colectia de costume/rochite/... de primavara ca deja am trecut la sandale si bretele
am o singura nemultumire - ca nu am apucat sa-mi fac unghiile de la picioare buburuze rosii
si pe mine ma mai strange in spate uneori cand vad la micshu' firicelele de manute si piciorute golase pusca dar... imi tin pumnii stransi sa nu raceasca si sa fie totul bine
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Gianina34 spune:
dodo - multi-multi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori