LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***
Raspunsuri - Pagina 19
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Dyana, imi pare rau ca nu v-a iesit mini-concediul asa cum va doreati, dar imi pare bine ca v-ati simtit bine la nunta (bravo si pt alegerea tinutei , eu de-aia nu ma prea bag la discutii despre moda si toale, ca nici in acest domeniu nu-mi dau seama care-i mai fermecatoare: dibacia sau stangacia , iar frumusetea vine intotdeauna din interior ). Ma bag acum in seama, pt ca demult tot vreau sa-ti zic cata placere imi face sa te citesc aici, cu efervescenta ta caracteristica: maaare-mare! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
multumeeeesc. Pana la urma m-am uitat pe niste poze de la mare... cred ca am mai avut si cateva minute de distractie. sa vedem partea buna, nu?
auzi, sa vezi ce efervescenta am avut azi cand m-am luat la tavaleala cu sefa; am lasat-o eu o perioada sa debiteze, da' si cand m-am starniiiiiiiiit. au iesit scanteeeeeeeei, la un moment dat m-a pufnit rasul ca sedinta noastra de laborator se transformase intr-o cearta generala si fiecare zbiera altceva.
novus spune:
Multumesc tufetelor pt urarile sosite din toata lumea !!
Poftiti la o sampanie !! Pizza s-a terminat deja
Ma simt tare tare bine, am avut o zi aproape perfecta, era ideal daca aveam concediu si azi
Am primit o multime de flori, dintre care 3 orhidee superbe
Noi am fost la balaceala la Aqualand si a fost taaaareee bineeee, nu a fost aglomerat, ne-am simtit tare bine in frunte cu Ada care mananca inghetata acum si cred ca adoarme imediat pt ca s-a zbenguit non stop !
Apoi ne-am comandt pizza si am desfacut o sampanie pe care o termin eu acum si ma bag la dus apoi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Symplianna, faian recenzia filmului
Si pe mine m-a miscat mult filmul si mi-ar placea sa reusim sa fim mai buni zi de zi
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Scuze pentru poze, acum sper sa se vada: https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/AprilieMai2012?authkey=Gv1sRgCOqEwNe1sPjumgE# |
Super familia ta Simona in frunte cu tine !! ce gradinita frumoasa ai
Si mi s-a facut iar dor de mareeeeee !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Novus, La Multi Ani!!!!!Sa ramai la fel de frumoasa si tonica mereu! Si sa ii transmiti din optimismul tau si Adei! Stiam eu de ce vin acum pe seara, ca e gata pizza si eu is la regim
inapreda spune:
Buna dimineata!
Las cafeaua ca-s chiauna: aseara, dupa canasta, m-am uitat la "Pay it forward", apoi, am citit pina la 5 Ian s-a trezit la 7.
Deja am facut baie si luat micul dejun (el lapte, eu mar) sau, ma rog, o parte din el.
Fac pestii si vreau sa iesim afara desi, azi, cica...ploua.
PS. Floric, cidn l-am cunoscut eu pe Jambo, postea miercurea si vinerea; dupa ce ne-am casatorit, la un moment dat, un popa mi-a dat si mie un post -vreo 3 luni- in ziua in care m-am nascut, adica joia. Eu nu le am deloc cu astea -nici macar nu stiu de ce musai tre' postit miercurea si vinerea, e drept ca mie nici nu mi-e frica sa fiu pedepsita pentru ca Dumnezeul meu e bun! - dar mi se parea greu sa postim in zile diferite, asa ca i-am propus eu sa renunte la miercuri in favoarea lui joi. Jambo a fost la alt popa sa intrebe si, cu acordul aluia, a facut rocada. Eu nu mai postesc de multa vreme dar tot mi-e mai usor cu gatitul daca zilele de post sint "adunate".
Floric spune:
Ina, tare de tot faza cu "dezlegarea" joia in loc de miercurea. In fine, eu nu am mai auzit asta sa postesti in ziua nasterii. O fi vreo practica sau ceva batut in cuie, din vreo carte? Parca o data pe cumnatul meu (despre care mie imi place sa spun ca il mustra pacatele si s-a dat in Oastea Domnului - stiu sunt rea dar reala) am auzit despre asta. Dar nu am cercetat si nu gasesc explicatie.
Daca asa se simte omu bine, sa ii fie de folos. Oricum, cinste lui. Eu nu ma invrednicesc ca tin toate zilele de meircuri si vineri. Spre exemplu, ieri cand am ajuns acasa facuse mama crema de zahar ars. Ei,a m zis ca porcul "primeste Doamne si p-asta".
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Ina, uite aici o explciatie
http://www.ziarullumina.ro/articole;1395;0;46218;0;Sfaturi-practice-in-Biserica-De-ce-postim-miercurea-si-vinerea.html
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Neata !!
Eu sunt deja satula de treaba ca am inceput cu noaptea-n cap , abia astept wkd-ul !!
Daca mai doreste cineva cafea va servesc cu drag !
Sa aveti o zi minunata !!