ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nicio grija,
nu intru in niciun cerc vicios andacos,asa ca nu voi avea complicatii suplimentare.

iulia b, repet, daca vrei sa ajuti pe cienva spune-o civilizat.
eu nu de TVA m-am legat.ei si-au cerut scuze, au spus ca TVA e 9%, insa cei 15% pui in plus reprezinta taxa de depozit engross,restul adaosului sunt transportul(17 euro de pachet) si asigurarea nu stiu de care+ profitul farmaciei.

ori cand te bagi pe un domeniu de nisa, nu prea ai ce sa faci.

andacos, nu spun ca nu vreau eu sa inlocuiesc,dar pur si simplu aceasta substanta activa nu are echivalent.
asa cum daosinul,adica diaminoxidaza sintetizata artificial, nu se poate inlocui cu altceva.nu poti inlocui o enzima cu o alta.

daca cineva stie ca se poate inlocui cromoglicatul de sodiu, in mastocitoze, cu altceva, il rog sa scrie si celor de la Berlin,ca oamenii nu au aflat.
concluzionand:
- din tonul general al topicului, se pare ca e mai bine sa renunt, sa imi fie si mie mila de saracele farmacii care abia traiesc,care dau faliment si care trebuie sa puna adoas imens,ca toti trebuie sa traiasca,mai putin pacientul.
- ca e o lupta oraba,surda, care imi va agrava boala, ca mai bine stau la mana oricui vine sau pleaca din italia,cand vine sau cand pleaca,decat sa incerc sa lupt cu sistemul si cu bietele farmacii.
ca habar nu am de cum se calculeaza profitul, TVA-ul si toate cele.

- ca exista si oameni care cred ca are sens sa lupt, ca e firesc si normal sa ma duc sa platesc exact cat in Italia, pe o cutie de medicament pe care sa o iau de la orice farmacie,ca suntem in UE,ca platesc CAS etc etc
- ca mai exista oameni care cred ca demintatea oricui trebuie respectata si ca nu trebuie sa inghiti chiar orice, ca ai dreptul la viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Andacos diferentele de opinii sunt legate de un subiect si nu de o persoana. Cu unii oameni nu poti discuta unele subiecte, dar poti discuta cate ceva ... cu altii nimic.

Sunt impotriva avertismentului iuliei_b daca nu te-ai prins ....

Mergi la inceput