Bobocei de sept-oct 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Tzuki, unul e in dreapta si unul e in stanga. I-am botezat la ultima eco iar la intrebarea lui Lucian "o sa stim la nastere care cine este" dr a zis ca da: dupa greutate dar si dupa pozitie. Cei drept Tudor la eco nu a stat deloc linistit pe cand stefan abia se misca. Acum, ceea ce cred eu ca sunt loviturile lor, le simt pe dreapta si pe stanga si banuiesc eu ca au ramas in aceeasi pozitie. Sa faca rocada mi-e greu sa cred caci placentele sunt fixate de endometru. Dar astea sunt supozitiile mele

+ 16 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si eu aveam probleme cu aproximatul zonei cu care bebe ma lovea, de fapt niciodata nu am stiut. Si cand auzeam alte mame ca uite fundul, mi-a dat un cot etc... ma gandeam cum or depista. Dar m-am gandit ca poate a mea era mai mica si de asta nu simteam, ca daca bebe o fi mai mare, se simte mai clar. Dar la varsta asta a sarcinii nu se poate depista, cu siguranta.

Tzuki, le-ai spus fratiorilor ca mai vine unul? Cum au reactionat? Sau daca nu le-ai spus, cand le vei spune?

Mirabelac: Intreaba-ti medicul, sa nu dai banii degeaba... ti-a spus sa repeti, dar intreaba daca si Igg si IGM, sa nu ajungi sa nu il multumesti si sa mai vrea sa te intepi si a doua oara. Si ma mai intrebam eu cand ti-am citit povestea: incerci sa nasti natural de data asta sau nu se pune problema? Cum te gandesti la anestezie, ca stii prin ce ai trecut... Ar fi bine sa vorbesti din timp cu medicul, sa vorbeasca tot din timp cu un anestezist, sa il puna in tema, sa studieze omul problema, eventual sa vada ce ti s-a administrat la nasterea anterioara, sa incerce altceva, poate poate nu mai treci prin clipe de calvar. Pune-ti povestea la semnatura, sa o poata citi si fetele

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Anne torch-ul: toxoplasma, rubeola, citomegalovirusul si hepresul simplex. Te rog daca poti sa intrebi, merci! E normal ce simti, sarcina perfecta nu exista, fara griji si emotii, eu la prima nu m-am bucurat f mult la cate am tras, mai ales tu cu gemeni.

Tzuki la unele infectii din timpul sarcinii se poate face tratament sau macar sa poti preveni infectia fatului la nastere, cel putin asa stiu eu. Eu as zice ca unele boli pot fi asimtomatice in timpul sarcinii si nu numai, fiind vorba de adulti cu sistem imunitar matur.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Pe majoritatea dintre voi v-am auzit ca luati vitamine (Elevit, Centrum Materna etc). Eu am luat la prima sarcina, dar acum medicul la care sunt (e altul decat la sarcina precedenta) mi-a spus sa nu iau. Stau insa cu grija daca fac bine ca nu iau, tinand cont ca mai si alaptez, adica putin imi mai "fura" si Iulia, mai ia si bebe, imi ramane suficient cat sa nu ma anemiez sau sa il privez pe bebe din burtica de tot ce are nevoie? Sa iau de capul meu sau sa astept setul de analize din trimestrul doi si apoi il mai intreb pe medic o data daca sa iau, in functie de rezultatul analizelor. Stiu ca si la prima odisee erau cateva mamici care nu luau vitamine, dar nu stiu cum au iesit copiii, daca s-au dezvoltat normal. La 13 saptamani bebe era chiar putin mai mare decat varsta sarcinii, acum nu stiu, ca nu am mai fost. Voi cum procedati, de cand luati vitamine, din ce saptamana? Mai e cineva care nu ia?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Mirabela intreb daca se poate face doar IGM pentru toxo, rebeola, CTG si herpes?

+ 16 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Elfica ehehe, am vb deja cu medicul, voi face rahianestezie ca sa vad ce se intampla, sa ma poata controla mai bine. Doar daca as fi pusa in situatia sa se dilate colul repede as incerca o nastere naturala dar nu am intrebat medicul daca m-ar lasa dupa o cezariana, o sa vad. Sincer cam am emotii desi prima data am fost foarte curajoasa... povestea am postat-o la un moment dat apoi am uitat pe unde e, o caut si o s-o pun.

Vitamine eu iau Elevit dar una la 2 zile, am lipsa de fier si de asta mi-a dat. Iau la 2 zile pt ca practic mai incolo o sa ia bb in greutate mai mult si apoi voi lua zilnic, nu reusesc sa mananc chiar diversificat si sanatos si organismul meu mi-l cunosc si nu am chiar de toate. Eu as lua daca mai si alaptezi, o sa-ti ia din resursele tale. Acum tu te stii mai bine cum stai cu alimentatia si cu vitaminele din corp.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 21

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

Mirabela intreb daca se poate face doar IGM pentru toxo, rebeola, CTG si herpes?

+ 16 Tudor si Stefan

Se poate face sigur doar igM dar intreaba daca e relevant sa fac doar igM dupa 1 luna jumate de cand le-am facut ambele si au iesit negative, si igG si igM. Adica daca as fi facut boala in ultima luna jumate si eu fac acum doar igM, sa fie relevant si sa iasa igM modificat. Sper ca m-am facut inteleasa.

sapt. 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Elfica, eu nu iau (inca) vitamine. si parca nici nu sunt nerabdatoare sa iau, nu stiu de ce. nici la sarcinile anterioare n-am luat decat sporadic si bebeii au fost f bine amandoi, dolofani.
dar tu, ca si alaptezi , cred ca esti prioritara la a lua ceva suplimente. probabil medicul tau o sa-ti recomande un set nou de analize sa vada cum stai cu mineralele si apoi o sa-ti spuna sa iei sau nu ceva.

da, le-am spus copiilor ca vor avea un fratior, cel mare a zis: "ok" , fara sa moara de entuziasm, iar cel mic nu pare sa priceapa mare lucru din ce i-am zis. mai degraba as zice ca cel mic va fi cel gelos, ca cica "nuuu bebe" si mai mult ca sigur va avea unele mici probleme de acceptare. dar le iau si eu asa cum vin, incerc sa nu ma gandesc prea mult la ce va fi.

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salut burticutze !!!
v-am citit zilnic , dar , cum nu aveam noutati , nu am vazut sensul sa scriu ceva doar de dragul de a scrie ...

anne`mary daca eu sunt spre exagerat de fericita este pentru ca mi-am dorit ( si nu numai eu ci si Florin ) sa avem un copil ...dupa cum spuneam , inca nu ne vine sa credem ...dar tu nu trebuie sa intri in panica pentru ca simti alceva decat ti s-ar parea corect sa simti ...trairile vin inconstient , si tocmai asta e frumusetea lor !!! e normal sa te panichezi , nu stii ce se intampla , poti doar banui , dar intrebarea e vesnica : si daca e ceva ce nu e ok ?...deci concluzia este ca esti un om normal ...

va pup pe toate !!!

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici !
1. eu n-am anticorpi la toxo si doc mi-a cerut sa repet doar IGM.
2. vitamine eu am luat din start Femibion 1, acum am trecut la Femibion 2.
3. anne, e normal sa ti se mai intareasca burtica din cand in cand. Nu e ok sa ai contractii dese si dureroase. Eu am bulina "ghem" o data pe zi sau o data la 2 zile, depinde si de mine. Am citit ca o vezica prea plina, poate provoca o rigidizare a burticii, dar care nu doare si nici nu dureaza decat poate cateva zeci de secunde. Pe masura ce avansam cu sarcina, corpul va incepe sa se pregateasca si vom resimti contractii pregatitoare, dar deocamdata nu e cazul. Cine deja le are si sunt dese si serioase (stiu ca sunt burtici aici), au primit medicatie, au stat in pat sau chiar in spital.
4. nu te speria de miscari, sunt asa draguteeeeeee. Mie mi se intampla sa stau de vorba cu cineva si ma sa trezesc cu un ghiont si sa zambesc larg. Alteori mangai burta involuntar cand simt miscari de la bb, deja mi se par o obisnuinta, dar totusi, de cele mai multe ori opresc ceea ce fac si ne "iubim" nitel eu cu beib Asta cu identificatul partii cu care loveste mi se pare nitel exagerata, dar nah, la fel am zis si cand o graviduta a zis aici ca simte ca sughite bb. Mi-am zis atunci in sinea mea : "daaa, sigur, cum sa nu", dar in dimineata imediat urmatoare mai leneveam in pat si am simtit 4 miscari ritmice la distante egale de la bb, fix ca un sughitat. L-am intrebat pe doc daca am simtit corect si mi-a zis ca da, pot simti cand bb sughite

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !

Mergi la inceput