Bobocei de sept-oct 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
norma36 spune:
Si eu am vrut sa cumpar stetoscop dar am inteles ca nu e prea util, insa este ceva mai nou (nu l-am incercat doar am citit): fetoscop si se pare ca ala e special pt a auzi bataile inimii.
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
lalu85 spune:
Multumesc Tzuki pt incurajari nu am facut febra....sper sa fie de la vreo mancare sau ceva ce nu mi-a priit....
lalu85 24+ cu
madaiulia spune:
Lalu cum zicea Tzuki la adulti rubeola este de obicei inaparenta. Eu am facut intre cele 2 sarcini, la Andrei nu aveam anticorpi, acum am. Si nu am avut nici un fel de manifestare.
In plus caracteristic pentru rubeola este aparatia adenopatiei. Ai ceva ganglioni inflamati?
Si la varsta asta de sarcina nu mai e periculos pentru bebe.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 19+ cu
g_rainbow spune:
Citat: |
citat din mesajul lui norma36 Si eu am vrut sa cumpar stetoscop dar am inteles ca nu e prea util, insa este ceva mai nou (nu l-am incercat doar am citit): fetoscop si se pare ca ala e special pt a auzi bataile inimii. 18+ _ 3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare ! MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto |
eu am fetoscop si se aud doar intestinele mele , mai insist, dar sunt sceptica
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 22+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
PaulaFrida spune:
Neata burtici
Noi suntem bine,puiutzul se misca si loveste toata ziua ceea ce ne bucura nespus de mult
Si la noi tati il asculta pe bebe si chiar auzea cum se misca,"the bubbles",cum le zice el
Si la sora-mea asculta sotiorul ei pe bebelusa lor
Si la noi e tot asa ca la Tzuki,cand pune tati mana pe burtica se linisteste puiutzul.acum incercam sa-l pacalim si nu-i mai spun cand sa puna mana ci ii fac semn si mai prinde vreo 2 lovituri pana se prinde Roli ca e de fapt mana lui tati,smecherasul
pe toate si va doresc o zii faina
Paulafericita 19+ cu Roland
anne`mary spune:
tzuki, interesanta teoria ta. Nu am cunostinte de fizica dar cand am simtit lovitura dupa lovitura fara pauza intre ele, automat m-am gandit cum e posibil intr-un mediu lichid sa te misti asa rapid cu atat mai mult cu cat l.amniotic am inteles ca este vascos iar eu stiu (traiasca Nat. Geographic) ca lichidul vascos opune rezistenta mai mare ca apa... dar asta era teoria mea de necunoscator
Aseara ii spun sotului ca am o surpriza... incep sa-i sclipeasca ochii in cap; hai in dormitor- lucian incepe sa dea textila jos; inchide usa si geamul- huray; vino in pat langa mine - I hit the jack pot; Asculta aici bbii- ; A spus ca se aude balaceala si nu par a fi miscarile intestinelor mele. Medicul de familie a folosit ca o palnie pe burta mea si a spus ca totul se aude bine. Ceva ceva tot o fi pe acolo. Norma sotul iti multumeste. Chiar daca aude miscarile bblului sau nu, el este multumit si asta e important.
Lalu, cum te simti?
Vreti sa ascultati ceva frumos? http://www.youtube.com/watch?v=wszT6pVPD64 garantez par sculat in cap
+ 16 Tudor si Stefan
Mirabelac spune:
Lalu bubite am si eu de cand sunt gravi, tot imi apar si dispar, asa am avut si la prima sarcina, mai ales sub sani, cred ca de la transpiratie. Oricum acum in timpul sarcinii suntem mai sensibile la alergii.
Eu in schimb vreo 2 zile am avut ganglionii de sub brate inflamati si ma si dureau, azi vad ca nu ma mai dor, chiar ma speriasem si voiam sa merg la dr, sper sa fie ok. Voi ati avut asa ceva?
Si vreau sa mai intreb ceva, mi-a dat sa repet torch-ul la care nu am anticorpi, intrebarea mea este daca pot face doar fractiile igM ca sa nu mai dau iar 460 lei pe toate, as ajunge la jumatate din bani. Ideea pe care ma bazez eu este ca am facut analizele astea acum 1 luna jumate si din cate stiu eu, daca ai facut boala de curand, igM-ul iese modificat ceva vreme dupa aia, voi ce ziceti, are cineva o parere avizata?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 21
anne`mary spune:
mirabela as suna o asistenta de laborator ca sa o intreb dar nu stiu ce analiza ai de repetat. Banuiesc toxo dar nu bag mana in foc :d
fetelor l-am simtit pe tudor cum a lovit in exterior. Dar sa o iau cu inceputul.
+ 16 Tudor si Stefan
Tzuki spune:
neata
Anne, dar cum stii ca in stanga e unul si in dreapta altul? adica nu-si schimba locul? eu il simteam pe al meu (deocamdata pe asta micu' nu) cand se rasucea si la eco nu era niciodata in acelasi loc in care il lasasem, ba era in stanga, ba in dreapta, ba cu capul in jos, ba in sus...abia spre final puteam sa simt caputul pe unde e si sa-mi fac o idee cum sta, dar niciodata nu puteam sa bag mana in foc ca nu pipai fundul si nu capul .
daca ar fi fost 2...cred ca eram si mai in ceata.
si eu ar trebui sa repet analiza la toxo...dar sunt hotarata sa nu mai fac nimic. cica la toxo faci febra moderata, asta nu prea trece neobservata. daca cumva ma loveste vreo febra, atunci fug la laborator (sper ca nu), iar daca deja am facut boala, ce ar mai conta? oare ce as putea sa mai fac? tratament pt boala (habar n-am in ce consta) nu mai pot face...
Mirabelac, eu as face doar IGM-ul. dar ia-o ca pe o parere
neavizata .
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
anne`mary spune:
scuze.... continuam.
Eu verific periodic "elasticitatea" burti. O ciupesc in permanenta ca sa verific daca intre 2 degete se strange burta (exprimare de copil de clasa a 2-a :(. Acu` 5 minute dau sa ciupesc burta si imi pica cerul: burta tare ca un bolovan. Continui sa o ciupesc si dupa 5 secunde se inmoaie. Primul gand? Contractie nedureroasa. Stiu ca s-a tot discutat despre asta dar acum in fata lor, am uitat tot ce ati discutat vis a vis de subiectul asta. Deschid disperata site-ul ca sa va intreb pentru a mia oara cum se manifesta aceste contractii si in timpul asta, tot stand cu mana pe burta, tudor imi da o lovitura puternica pe care am "simtit-o la mana". Un amalgam de sentimente ma trec: incertitudine (oare mi s-a parut), entuzism dar si spaima. Ne dorim copii de 4 ani si nu inteleg de ce nu sar in sus de bucurie, de ce nu am atitudinea Lulutzei care e toata un zambet, de ce mai degrama ma baga in sperieti miscarile astea in loc sa ma emotioneze. Cu siguranta nu sunt o mama denaturata si e adevarat ca nu sunt o fire sentimentala, dar totusi misca un copil pe care-l astept de 4 ani. In fine, o sa-mi treaca.
+ 16 Tudor si Stefan