Bobocei de sept-oct 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
veroboroda spune:
Buna, fetelor! Vad ca ati scris ceva...
Eu nu am mai reusit sa scriu, am avut probleme cu fetita mea. A facut o alergodermie,s-a umplut toata de bube, nu stiu de la ce si o saptamana ne-am chinuit cu antihistaminice si cu regim.Ieri au inceput sa dispara, sa speram ca am scapat.Am asa o stare de neliniste cand e pitica bolnavioara.....in sfarsit....
In alte ordine de idei, vad ca sunteti toate bine, scuzati-ma inca nu am reusit sa va stiu dupa nume.
Felicitari, fetelor care au fost la morfofetala, au vesti bune si au aflat ce au in burtik.
Peste 3 saptamani mergem si noi la mofofetala abia astept sa-l vad pe bebita.
Deocamdata ne multumim cu falfaieile lui bebe.
Cam atat despre noi.
Pupici
O zi buna
P.S Multumesc ca m-ati trecut si pe mine in listuta
Mami de printesa Bianca Elena (29.08.2007) si +18 saptamani
anne`mary spune:
Buna fetelor. Am si eu o intrebare. Cum ii simtiti voi pe bb? Saptamanile trecute simteam doar o impunsatura ocazional dar azi, cand am ajuns acasa, in timp ce mancam incep sa simt o avalansa de lovituri. Efectiv nu se mai oprea. A fost ca un boxer care loveste sacul; bum bum bum cu pumnii, jap jap jap cu picioarele si cate o lovitura de cap...una dupa alta, fara incetare timp de 2 minute. Mult mai timid am simtit lovituri in partea dreapta unde este Stefan. Asa simtiti si voi? Eu sincer m-am speriat si tare sper ca nu se misca in halul asta. Fiecare miscare de genul asta se lasa cu mancarimi in zona respectiva. Asa este si la voi? Nici nu vreau sa ma gandesc cum se misca de nu se oprea din lovituri. Ce face? Se da cu capul de placenta? Tare sper sa-mi spuneti ca loviturile ar trebui sa fie cu pauze intre ele si ce am simtit eu erau gaze sau altceva.
Mihaela, nu cred ca bblul o sa aibe vreo preferinta cum este amenajata camera lui in primii 2 ani. Cred ca o sa-l intereseze joaca si doar joaca iar mobilierul in plus i-ar miscora locul de joaca. Iar tu ai sterge de praf un birou pana o sa ajunga el sa-l foloseasca. Parerea mea
+ 16 Tudor si Stefan
Tzuki spune:
Anne, ce tare ai fost: "se da cu capul de placenta" .
poate doar se rasucea sau se intindea. acum e nimica toata, cel mai "dragut" se simte mai incolo, pe la 30 de saptamani, cand iti iei un upercut in ficat de simti ca ramai fara aer. sau simti ca efectiv ii iese cate un picior prin buric sau stomac .
nici pe mine nu ma incanta de nu mai pot senzatiile alea, dar de cele mai multe ori incerc sa le privesc cu duiosie...cred ca m-am batatorit de la cata "bataie" am mancat de la ceilalti 2...
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
anne`mary spune:
Tzuki sa inteleg ca ai fost batura de soarta . Nu-mi povesti de miscarile de la 30 de sapt caci fetele gravide cu gemeni sunt disperate la varsta aia caci orice miscare a lor se poate lasa cu contractii. De aceea vreau sa ma bucur de miscarile din trim 2 dar astea de zi m-au bagat in sperieti. Sper ca data viitoare sa se poarte frumos . Sotul cand o sa-l simta? In fiecare seara ma mangaie pe burta si le vorbeste n speranta ca o sa simta si el ceva
+ 16 Tudor si Stefan
norma36 spune:
@ anne`mary
Eu inca nu am simtit decat niste bule care ma gadila prin burta, dar sotul meu il simte in fiecare seara fiindca sta cu urechea culcata pe burtica mea; il aude si cum se balaceste in lichidul amniotic. Poate ar trebuie si sotul tau sa faca la fel.
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
anne`mary spune:
tzuki imi cer scuze pt gluma proasta cu batuta de soarta. Acum realizez ca am fost deplasata.
Norma vb serios? Ii poate auzi? Cat de tare! Incercam in seara asta si va spun daca isi aude "visul"
+ 16 Tudor si Stefan
lalu85 spune:
fetelor heelp mi-au aparut cateva bubute pe maini....daca am rubeola??!! mi-e frica de mor maine dimi ma duc la doctor. Trebuia sa merg in seara asta dar avea dr. cezariene si nu a avut timp.
lalu85 24+ cu
Tzuki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalu85 fetelor heelp mi-au aparut cateva bubute pe maini....daca am rubeola??!! mi-e frica de mor maine dimi ma duc la doctor. Trebuia sa merg in seara asta dar avea dr. cezariene si nu a avut timp. lalu85 24+ cu |
ai avut febra? daca nu, ma cam indoiesc...
la adulti rubeola e cam asimptomatica, deci mira-m-as sa faci rubeola cu manifestare cutanata. in plus, e periculoasa numai in trim 1, ceea ce nu mai e cazul la tine.
stai linistita, cine stie de la ce or fi, poate de la vreun sapun, detergent, ceva ce ai atins cu mainile.
hai nu te gandi la rele.
Tzuki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary tzuki imi cer scuze pt gluma proasta cu batuta de soarta. Acum realizez ca am fost deplasata. Norma vb serios? Ii poate auzi? Cat de tare! Incercam in seara asta si va spun daca isi aude "visul" + 16 Tudor si Stefan |
stai linistita, am luat-o ca pe o gluma...de-as fi batuta de soarta doar la modul asta....
la 21 de sapt ale mele, se simte destul de binisor la mana. doar ca atunci cand pune tati mana, se lasa linistea. parca stie , sta nemiscat. de auzit....hmmm, nu stiu ce sa zic, al meu nu mi-a zis niciodata ca l-ar auzi balacindu-se. nici nu cred ca e posibil, de unde sunet de balaceala fara aer? daca pui apa intr-un balon - unde nu e pic de aer si un obiect in apa, cred ca oricat l-ai agita n-ai auzi sunet de balaceala. cel putin asa imi pare mie, poate gresesc. a, da in rest se aude marea balaceala din burta mea...oho...la cate lichide beau, m-ar mira sa nu se auda bolboroseli.
eu am ascultat cu stetoscopul obisnuit - la o varsta mai avansata a sarcinii si nu am auzit nimic /
norma36 spune:
Sotul meu i-a spus ginecologului ce aude si ce simte cand sta cu urechea pe burtica si ginecologul i-a confirmat ca astea sunt sunetele; iar cu inca o pregnantzica am mai vorbit si sotul ei care face la fel ca si sotul meu, mi-a povestit, fara sa ii spun eu nimic, cum sotul ei aude ca si cum ar turna apa dintr-un pahar in altul. Exact asa s-a exprimat si sotul meu dar eu chiar nu am zis la nimeni asta.
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto