Bobocei de sept-oct 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
anne`mary spune:
mirabela repede iti raspund ca mi se ard ficatei. Am intrebat daca in luna asta intre cele 2 analize, eu am contactat boala, daca imi iese IGM-ul modificat. Mi-a spus ca IGM-ul imi arata daca m-am infectat in perioada asta si deci este relevant. Daca e nevoie o mai sun
+ 16 Tudor si Stefan
lulutza_1980 spune:
apropo de viatmine ; mie medicul mi-a dat din prima secunda in care m-a vazut , nestiind rezultatele analizelor ...se numesc Omnibionta ...si mi-a spus ca sunt de luat pana la finalul alaptarii !!!
si credeti-ma ca mananc f sanatos si variat ...dar nu tine de asta ; asa ca eu as propune sa luati vitamine , pentru ca nu dauneaza si in plus , daca au efectul care il au la mine , cu atat mai mult ...adica , ca sa fiu mai explicita , cred eu , ca de cand iau vitaminele reusesc sa ma odihnesc perfect in 7 ore si nu in 10 ca inainte de sarcina ...am mult mai multa energie si cel mai important o super gandire pozitiva !!!
e drept ca de felul meu sunt vesela , dar acum ma simt intr-o perfecta armonie cu toti si cu totul ...si gasesc ca asta e si datorita vitaminelor ce-si fac efectul ...
poate nu e asa , nu am nici o explicatie medicala acum , dar eu sunt convinsa ca vitamine intregesc !!!
pup
Mirabelac spune:
Despre toxoplasmoza, din cate mai stiu eu, daca afli ca ai boala, trebuie sa incepi tratamentul cu antibiotice cat de repede pt ca infectia sa nu ajunga la fat. Daca totusi ajunge la fat, e foarte important sa se faca tratamentul imediat dupa nastere, sansele mai mari sa fie bine bb este ca trat sa fie facut in timpul sarcinii, stiu ca pot aparea malformatii cerebrale si oculare si ca tratamentul dupa nastere are sanse f mici de reusita. Sper sa nu ma insel ca spun din amintiri de la prima sarcina.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 21
lulutza_1980 spune:
am citit ce simtiti voi cand se misca copilul ...eu sincer nu am simtit asta , nu inca ....dar ce am simtit ne-a topit pe amandoi ...
intr-o dimineata de sambata ( amandoi acasa - ne trezim la aceeasi ora - ) sotul o saluta si pe pustoaica tinand mana intr-un singur loc pentru aproape un minut ...dupa acel minut amandoi in acelasi timp : AM SIMTIT -O !!! el a simtit un ghiomotoc tare in mana lui si exact in acelasi timp eu am simtit cum se aduna intr-un singur loc un botisor de carne si cum se impinge in mana lui taica-su ...ne-au dat lacrimile instant ...a doua zi am reincercat schema si a functionat ( si dura chiar si 5 minute ) ...din pacate in timpul saptamanii Flo pleca mult mai devreme la munca si eu inca dorm , dar ne lasam weekend-ul pentru a ne delecta !!!
ce e fain ca nu sunt pareri de ce am simtit - au fost trairi la unison - si a fost superb !!!
pup
22 +
norma36 spune:
Buna fetelor, nici eu nu sunt imuna la toxoplasmoza si am intrebat medicul; mi-a zis sa le refac pe ambele (IGM si IGC); am si o prietena in situatia mea in Franta si ei i-a zis medicul la fel; in ceea ce priveste vitaminele, eu am luat femibion 1 si am trecut la femibion 2; la prietena mea din Franta nu ii recomanda nici o vitamina decat in urma unor analize; daca ceva nu iese bine a zis medicul ca ii va recomanda in functie de rezultat. Eu imi voi monitoriza doar calciu si fier si daca imi ies bune nu iau decat femibion 2 in continuare.
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
Tzuki spune:
nu stiu ce sa zic, mie vitaminele/mineralele sintetice, luate asa, oricum, nu mi se par chiar inofensive. unele se elimina, altele nu...si din cate stiu eu, un organism functioneaza totusi mai bine cu rezervele pe minim decat cu surplus. cu excesul de fier, de ex., nu e de joaca.
eu sunt reticenta in general la orice care se ia pe termen lung, vitamine, fier, calciu, vigantol la copii...motiv pt care am zis mereu pas si am preferat sa reglez din alimentatie.
dar stiu ca sunt medici care recomanda suplimentele din start, fara sa individualizeze persoana.
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
Mirabelac spune:
Anne multumesc mult de tot! Fugi la ficatei ca ramai flamanda.
Mie la echo mi-a aratat exact unde este cu capul, unde ii este spatele si mainile si picioarele, acuma o mai fi facut cateva tumbe de atunci ca are loc.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 21 fff
lulutza_1980 spune:
http://www.omnibiontapronatal.be/omb/static/front/pdf/Pronatal_Metafolin_fr.pdf
asta mi-a dat mie ...eu sunt sigura ca ce-i mult strica !!! dar suntem siguri ca din mancarea zilnica si din vitaminele -pastile - se poate ajunge la surplus ??? eu nu as fi asa sigura ...totusi se fac analize non-stop si daca ar fi ceva eu cred ca medicul mi-ar spune ...
e clar ca fiecare are convingerile lui , dar eu prefer sa cred ca ajung sa-i dau tot ce e nevoie pustuoaicei mele ...
22 +
lalu85 spune:
Hello burticute
Am venit si noi de la doctor, sa uitat peste rezultatele de la 4D si a spus k bb este bine si legat de bubite a zis ca nu este rubeola. Dar pt ca eu nu am anticorpi la rubeola a zis sa repet analiza. Mira parca zicea ca are bubite pe sub sani, asa am si eu si ma mananca uneori. Acum am cateva pe maini dar vad ca nu sa-u inmultit. A zis dr. ca este probabil de la mancare ca nu mi-a priit ceva. Eu am luat la inceputul sarcinii Elevit si m-am ingrasat. acum de vreo luna jumate nu mai iau. Am zis ca o sa fac o hemoleucograma sa vad cum mai stau cu fierul si daca este lipsa o sa iau doar supliment de fier.
Eu saptamana viitoare l-am simtit pe bb in fiecare zi era asa zburdalnic ca se vedea burtica prin bluza cum se misca. Vad ca saptamana asta este ff calm abia il simt. Eu sunt asa fericita cand il simt si il rog sa nu se opreasca sa mai topaie putin
lalu85 24+ cu
Bob_Pixel spune:
Apropo de miscari, tocmai mi-a tras beib niste craci de mai mai ca scoteam triluri de incantare. Pana cand a facut o miscare foarte ampla, ori s-a intors ori s-a smucit, nu stiu. Cert e ca a zguduit burtica cu totul si NU mi-a placut amploarea luata. Noroc ca s-a potolit vreo 5 min si acum trage suturi iar. Eu sunt ramasa cu sechele grozave, pentru ca Bob al nostru si-a facut cordonul ghem si ma gandesc cu groaza uneori ca dragonelul de acum se misca atat de mult incat se poate asfixia si el/ea.
Ma rog, cu gandirea negativa clar nu rezolv nimic, dar ce pot sa zic?! Uneori ma sperii si eu, ca ia o pauzare sunt!
Ma duc sa plimb nitel dragonelul la aer, ca la birou ratam toata vitamina D gratis de la soare.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !