Piersicute de iulie august (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici! cafeneaua noastra e chiar in muzeul Antipa, in spate. momentan inca se lucreaza la terasa si nu am deschis inca, dar ne putem bucura de racoare inauntru avem un etaj intreg pt nefumatori asa k e ok pt noi si pt copii pt cine vrea sa-i aduca.
maria - te inteleg ca nu te poti desparti de pitica, insa tu stii mai bine cum se comporta si dk o sa ai timp si de noi dk vii cu ea vrem sa ne bucuram si noi de tine, nu sa te acapareze pitik
carmen - la cine esti la medlife? eu o sa nasc cu dr albu acum pe 24 cand merg la morfo vreau sa semnez si contractul pt nastere. am vb deja la ei la spital si mi-a spus tipa de akolo ca ar fi bine daca semnez contractul acum ca sa-mi asigur pachetul de nastere la tariful redus
aruba - chiar am constatat dimi k mi-a crescut si mie un coltishor la unghia mare de la picior si ma gandeam la tine...trebuie sa o execut si eu in week end poate reusesc fara sa ma infectez.
bea - sustin ce au zis fetele - fara griji inutile pana nu obtii un second opinion. mergi la un echografist bun fara sa-i spui ce s-a constatat anterior si vezi ce zice. sunt convinsa ca e totul ok
vad ca si voua va face morfo de trim 3 la 31 sapt...eu eram ingrijorata k m-a programat tipa de la receptie la 31 sapt si eu stiam k se face intre 32-34 sapt asa k i-am dat sms d-lui dr si mi-a zis k e oki la 31 m-am linistit! abia astept sa merg s-o vad pe bebelina
testul de glucoza cred k il fac luni si o sa-mi anunt minunea de sefa k nu vin la serviciu k oricum tre sa stau pe la medlife 3 ore pana imi recolteaza toate cele si n-am chef sa ma intorc la birou si sa ma tina pana noaptea. asa k imi voi lua din orele cuvenite pt consultatii k oricum e ultima luna de serv. abia astept sa treaca pt k nu mai suport!!!

Roxy
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Bravo,Aruba.Biribu vreau sa te intreb ceva. Azi am auzit ca o tipa a nascut prin cezariana si a facut tensiune in timpul operatiei. Oricum ea a murit la 3 luni dupa, dar dupa 2 zile a intrat in coma. Se spune ca in timpul operatiei a avut un aneurism despre care nu stia. Parintii spun ca ar fi trebuit sa I se faca cezariana cu anestezie totala si nu rahi. Tu ce parere ai? Toata sarcina am intense ca a avut dureri foarte mari de cap care ni cedau decat la ketonal forte. Fetelor, sunt paranoia acum. Sper sa-mi treaca.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Ada maica de unde tot auzi tu povesti de astea de groaza? in fine, chill... ceva nu se prea leaga prin povestea respectiva, oricum daca a avut un anevrism care s-a rupt, se rupea oricum, nu e anestezia de vina si nici tipul de anestezie. daca a facut eclampsie si accident vascular cerebral, tot asa, nu anestezia e de vina ci faptul ca nu i-au urmarit tensiunea si nu au tratat-o la timp. ai terminat divortul? adik cum se face acum la notar, tu decizi??

Mergi la inceput

Biribu, mercy mult iubita mea, m-ai linistit. La mine la birou a venit o ruda a fetii si plangea . Da, iubita vreau sa spun ca au venit 4 cupluri ptr. Divort. La notar este mai repede. In instan#539;a dureaz#259; mai mult si se intra si in vacan#539;a judec#259;toreasc#259;. La noi termenul este de 30 zile. E mai nasol la cel cu minori ca trebuie ascultati dac#259; au peste 10 ani. Pup.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada,ce poveste de groaza... Eu stiu una cu un bb care s-a pierdut la primul vaccin, tot din ruperea unui anevrism, la cap. Era finul nostru (al parintilor si al meu) nici nu vreau sa imi amintesc... Din pacate asa ceva nu prea se poate trata si controla. Este soarta, daca vrei...

Biribu, imi place atitudinea ta relaxata, asa gandesc si eu. BB-ii aici stau in primele zile in spital in bataia AC-ului, daca protesteaza cineva i se replica trebuie sa i se adapteze organismul.Tare nu as vrea ca al meu sa fie/devina vreun sensibil, sa aiba vreo alergie. Fetita vecinei (4 luni) a facut cica alergie la laptele matern!!! (proteina bovina) si la nuci oua si altele...ce aiurea si inexplicabil mi s-a parut, acum bea LP special si nu ii poate introduce in alimentatie decat f putine chestii. Cu rosu in gat, curentul etc...total de acord. Copii trebuie sa se adapteze de mici mediului in care traiesc.
De dormit al meu va dormi in patutul lui in camera lui dar eu nu voi fi departe, am pat acolo langa el si acolo dorm la inceput pana isi face ritmul de somn.

Roxy, tare inititiva ta, sa va intalniti si sa puneti poze! Sa stii ca,atunci cand mai vin in tara si trec prin Bucuresti, o sa dau si eu o fuga pe la cafeneaua voastra!....a, si trec si pe la Ada, dar nu pt. divort...sper!
Apropo Ada, eu zic ca e bine ca "v-a dat" divorturile...aveti de munca pana la adanci batraneti!

31 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Am avut o zi aglomerata , am umblat sa-mi rezolv cu medicalul , Ada treaba nu s-a terminat mai astept mobila sa vina ca sa-mi pun totul la punct .
Bea , eu zic sa stai linistita , nu-ti face ganduri negre.
Aruba ma bucur ca nu ai mai patit nimic cu degetul .
Am o problema cu umflatul mainilor si a picioarelor ... ma consolez cu ideea ca nu mai am mult ... voi rezista eroic ... BB de vre-o 2 zile are o activitate mai intensa
Referitor la intalnire , eu sunt disponibila oricand , doar sa ma anuntati ziua si se rezolva
Va pup pe toate si ne "auzim" dimineata la cafea.

29+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

biribu, eu am rinita alergica de un an jumate. aerul conditionat este unul din dusmanii mei. daca stau sub aer condtionat, imediat ma resimt: incep sa stranut, imi curge nasul, mi se infunda cate o nara, etc. nu stiu daca din cauza acarienilor recirculati de catre ac sau din cauza aerului rece. vara trecuta in iulie am patit-o urat. veneam de departe, eram intr-un zbor transatlantic, deci zbor lung, altitudine mare, etc. aerul conditionat din avion a fost extrem de rece si, din pacate, se putea regla in tot avionul doar, nu la fiecare scaun. cand zborul s-a terminat, sotul meu avea spatele intepenit iar eu, pt prima oara de cand sufeream de rinita, imi pierdusem mirosul. sotul si-a revenit in trei zile, dar eu a trebuit sa fac niste sedinte de radiofrecventa la orl-ist, ca sa pot mirosi din nou.
din partea mea, sa foloseasca toata lumea ac. eu sunt insa reticenta .
si nu, nu o sa imi las bebelusii sa se coaca de cald. o sa gasesc o solutie ok. poate il pun in hol cum fac si fetele, poate pun un ventilator. si or mai fi si alte solutii.
fleur, mi se pare mi-nu-nat ca acolo la neonatlogie bate ac pe niste nou nascuti si, mai ales, replica personalului este...fara cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna vorbaretelor.
am avut ceva de recuperat la cat ati scris.sa vad ce imi mai amintesc sa va raspund

fleur nu am mai fost la aqua gim.in primul rand mi a fost rusine sa imi mai arat silueta.si in al doilea rand de lene

laura mi a venit in sfarsit salopeta.mie mi se pare ok la banii astia.eu am purtato azi de cand mi a ajuns si a fost lejera.m am simtit bine in ea.

balanta si eu mi am luat aerul conditionat cand avea baiatul vreo 2 3 luni ca au fost niste calduri insuportabile si l am montat in camera de langa dormitor si venea racoare si la bebe dar nu l am tinut niciodata in camera sa bata aerul pe el ptr ca pe mine de ex daca stau 10 min sa bata pe mine ma doare capul.probabil depinde de cum ne obisnuim organismul dar eu nu as risca sa il tin pe bebe de cateva zile in bataia lui.dar fiecare face cum crede

dana,biribu m ati salvat cu informatiile despre sare ca eu ma chinuiam de cand am picioarele umflate sa mananc cat mai nesarat dar parca mancam degeaba ca nu avea nici un gust mancarea

nu stiu ce mai vroiam sa scriu dar daca imi amintesc revin

eu am avut azi o zi naspa.m am trezit de dimineata cu stari de ameteala,greata (am si vomitat) si ma simteam tare slabita,contractii slabute(am luat no spa).acum spre seara mi am mai revenit putin.sper sa nu imi fie si maine asa rau.nu stiu de la ce a fost.sa fi fost de la ieseala la padure de ieri?sa ma fi prea obosit caldura(ca in rest nu am facut mare lucru doar m am plimbat putin) sau de la mancarea de acolo?dar aseara nu am avut nimic.
va pup noapte buna

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Fetele, numai ce am ajuns Acasa. Am fost Putin pleca#539;i si mi-am luat si o inghetata. Fleur, v-astept pe toate pe la mine in vizita. Laura tie î#539;i doresc spor la treaba si ai grija. Si de tine. Bea apa ptr. Umflaturi. Balanta sper ca ai rezolvat. Nici eu nu suport ac. Azi m-am lovit Putin la burta de clanta. Vad ca nu Mai am loc sa intru.ma cam ustura pielea acolo. Vreau si eu la intalnire. Iar nu-mi este somn.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Roxy eu sunt la dl dr Mitroi Gabriel. Nu stiu cum e cu contractul, eu i-am scris Iulianei Surlea si am intrebat-o daca se face contract, se da avans, etc si a zis ca nu. O sa mai intreb, sa n-am vreo surpriza. Am facut si eu testul de toleranta, m-a intepat de 2 ori. Dureaza doar o ora si un pic distractia. Ca te duci, iti iau sange, apoi in 10 min trebuie sa bei glucoza, dupa care la fix o ora trebuie sa-ti ia din nou sange. Gravidele nu stau la coada :))). Eu incepand din febr mi-am luat lunar cele 16 ore libere de consultatii. Morfofetala cu cine o faci? Eu o fac la dr Chitescu Rodica. Am prog pe 10, la fix 32 de sapt.

30 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput