Piersicute de iulie august (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Eu m-am trezit si ma pregatesc sa merg la clinica.
Merg saptamanal...apropo de intrebarea cuiva cand si la ce controale mai mergem...dar eu din cauza diabetului. Incepand de sapt. trecuta imi fac test de non-stress la bebe (sau cardiotocograma, parca asa se cheama). Asa ca...fiecare miercuri dimineata sunt acolo. Doctorita mea ma vede o data la 2 saptamani, de ex. sapt.viitoare, cand voi face si eco.

Ce fain ca vreti sa va intalniti, sper sa gasiti o solutie convenabila pt toate fetele, cu copii sau fara, sa nu ratati ocazia.

Poze ...nu am facut inca...da' nici Muraturica nu a facut si a promis...na ca am parat-o ....fac fac acusi.

Beatrice iti inteleg ingrijorarea, te-as sfatui sa ceri cat mai repede inca o parere, pt linistea ta si binele bb-linei. Eu sunt convinsa ca nu e nimic grav si doar faptul ca nu s-a vazut bine nu inseamna ca nu e totul unde trebuie. Iar ca e mai micuta cu o saptamana, e o variabilitate normala, si al meu era mai mic la 24 saptamani (36% fata de medie 50%), m-am ingrijorat un pic dar mi-a trecut mi s-a spus ca e normal.

Cu sarea, daca nu raspunde Biribu, o sa incerc eu mai tarziu, ar trebui sa stiu, ca am predat stiinte naturale. E vorba pe scurt de echilibrul intre apa si minerale in organism. Prea putina sare poate duce la deshidratare, in fine o sa revin cu o explicatie mai clara (sper).

Va pup, mai revin seara.

31 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

r_ocsy, dar oare un ventilator pus la distanta de bb ar fi mai ok?

Eu zic ca da, mai ales daca il orientezi in asa fel incat sa nu vina curentul de aer pe el.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 31+ ( AMR 8 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, ce faceti?eu sunt la birou. M-a trasnit o foame de nu va vad.In rest ma pregatesc ca am de facut un divort. Nu-mi convine ca este si cu copii, dar asta e. Cunm s-au dat divorturile la notar mai bine ne dadeau sa incheiem casatoriile. In rest, eu abia astept sa ne intalnim.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Salutare burtici, ce faceti? Eu ma "bucur" de ultimele 3 zile de munca. M-am emotionat azi ca fetele mi-au organizat o masa cu tot departamentul, vineri :).

Roxy, pai am fost la tine in curte ieri :))) la waikiki n-am gasit nimic interesant, aveai dreptate, este outlet si nu era mai nimic. La kiabi am gasit niste pantaloni de trening de gravi la 35 ron. M-am uitat si pe la hainute de bebe, dar mi s-au parut scumpute, la 25 ron un body. Am gasit la mothercare niste seturi de body-uri, 7 buc la 101 ron, cica reduse.

Maria, daca bebe sta cuminte pana la termen, intentionez sa nasc la medlife. Oricum o sa discut si cu dr-ul meu dupa morfofetala de sapt viitoare, sa vedem cum stam si ce variante avem in caz ca.. Doamne fereste.

Avand in vedere ca de luni intru in maternitate, eu voi fi oricand disponibila pentru o intalneala/ieseala/teraseala/shoppingareala... orice, numai spuneti.

In alta ordine de idei, tocmai m-am lipit de un sterilizator de la philips avent, din ala mai destept, digital, la numai 150 ron, de la o colega... yeeey.

Eu nu am inca nici dunga neagra, si nici buric proeminent, nu ca mi-as dori vreuna din astea :))).

Aruba si eu cred ca astept targul, desi atunci aveau si ei doar caramel. Eu am fost 2 zile la rand, numai ca sa ma plimb cu carutul, sa-l studiez, am facut research pe net, l-am asamblat, dezasamblat, pliat, schimbat accesorii si mi s-a parut ff ok si usor. Pliat ocupa f putin spatiu. Nu stiu dc ai observat, pe ibebe e si un tutorial cu el.

Ada, suna asa intr-un fel asta cu "am de facut un divort" brrr.

30 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

daconst pare logic ce zici desi "daraman" ce stiam eu

maria0408 de acord cu tine, si baiatul meu e luat de noi peste tot; insa sunt situatii cand nu se face gaura in cer dc 2 ore sta doar cu tatal si mama are altta activitate.
eu am vb din experienta odiseii trecute; ne-am intalnit cand bebeii avea 2-3 luni si a fost ok, puteam vb ca ei erau in carucioare
ne-am vazut si cand aveaun un an si ceva si practic fiecare mamica alerga dupa copilul din dotare, nici poveste sa putem sta de vorba

michelle exact asta ma astept si eu, la vergeturi pe burta (tot pt ca e mult mai mare ca tura trecuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor am intrat sa va zic ca sunt ft fericita, am trecut de hopul meu cel mare, cu pedichiura si sunt ok, am gasit o doamna care a lucrat cu multa rabdare si n-am mai suferit.

In rest... mi-am facut programari la consultatii si la ecografia de morfo trim 3, abia pe 5 iunie. Mi se pare o eternitate pana atunci dar asta e, tre sa am si rabdare.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna frumoaselor!
am pus si eu citeva poze pe picassa - ce am gasit prin telefon.

Bea si eu cred ca iti faci griji de pomana, desi inteleg de ce. dr care ti-a zis pare-se ca nu prea se pricepe oricum la ecografie, deci datul cu parerea e aiurea rau. daca avea probleme cu vena cava, erau muuulte alte anomalii vizibile, serioase.

Porumbita noi i-am pus impreuna la un an al lui Tony, l-am trecut in pat de baiat mare si a fost asa de fericit ca s-a adaptat usor. asa ceva voi face si acum, am in plan sa pun baietii impreuna la anul si fie-mii ii fac camera separat.

Dana asa e cu sarea, daca nivelul sodiului e scazut in singe apa trece din vase in tesuturi sa se echilibreze nivelul deci edemele cresc. in fine, mecanismele sunt mai complicate si nu are rost sa dezvolt, insa de retinut ar fi ca trebuie sa mincam normal, nici in exces dar nici sa o limitam. mai ales vara, ca se pierde multa si prin transpiratie. singura exceptie e la cele cu tensiune mare, atunci e alta mincare de peste.

Balanta sincer eu nu prea inteleg chestia cu spaima de aerul conditionat la romani, nici pe cea cu curentul sau obsesia cu caciulitza la bebei. fara polemici e mai bine sa fiarba in suc propriu si sa faca tot felul de dermatite de caldura? la noi aerul a mers intotdeauna vara si ambii copii sunt oki.

asta imi aduce aminte de durerea in git si bautul de ceai fierbinte cind am venit aici, am facut o amigdalita nasoala si ma chinuiam eu cu un ceai si ma intreaba un coleg ca ce am, si se mira tare ca eu la gitul meu deja inflamat ii mai dau si un lichid fierbinte sa il termin mai tare. s-a dus si mi-a cumparat o inghetata mare si m-a pus s-o maninc pe toata, si mi-a trecut si gitul mi-am invatat lectia de atunci, si la copii le dau inghetata cind au faringite si zau ca-s vii

gata pauza de cafea, mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

biribu si pana la un an unde si cum i-ai tinut? pe cel mic cu voi? sau separat?

a, si faza cu gatul inflamat si baut/mancat rece am descoperit o si eu din pura intamplare. si ce bine a fost dupa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

pai pe el cu noi in camera si mai mult pe la noi prin pat decit in patutzul lui - pina la un an. fii-mea a dormit la ea in camera de la 3 luni, pt ea asa a fost cel mai bine, nu putea adormi decit in patul propriu. apoi impreuna, cum sunt si acum. desi ne viziteaza si acum destul de des .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Biribu am auzit-o si eu pe asta cu inghetata la amigdalite etc dar nu am incercat-o. Eu am reusit sa nu mai iau antibiotice de vreo 4 ani cu ajutorul acupuncturii.

Mi-a aparut si mie o linie maronie pe abdomen si buricul a inceput sa fie proeminent.

Si in leg cu cumparaturile o sa astept pana la targ sa mai cumpar una alta, sper sa nu fiu dezamagita, sa fie totusi ceva reduceri.

Maine ma duc la control sa vedem cum suntem, de abia astept sa va dau vesti bune.

26+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput