Piersicute de iulie august (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Balanta, intr-adevar de data asta merge departe sotul meu. Din fericire nu e o regula. Incep acum un proiect nou si a fost nevoie de doua deplasari, cea din Germania si cea din Mexic. Apoi nu va mai fi nevoie sa plece. La cate ai tu pe cap, atat ar lipsi sa mai aiba si sotul delegatii. Eu mereu ma gandesc la tine cand simt ca imi e greu. Imi dai si mie putere.
Fleur, e super la piscina. As sta acolo pana nasc in continuu. Nu ma mai durea nimic...minunat. Apropo, sti pana cand avem voie in apa sau e voie pana nastem?
Laura, usor cu treaba.
Astept si eu concediu, dar eu mai am pana prin iunie.
Ma gandesc sa plecam si noi pe undeva vreo sapt dar nu stiu pe unde. La mare nu tin neaparat sa merg...ne mai gandim.
Deocamdata astept sa se mai racoreasca afara si iesim la o plimbare.
Va pup.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Carmen, e misto ca pe ibebe sunt mai multe culori la Peg, ma tenteaza si pe mine dar tot astept targul sa le mai vad o data live.

Am fost eu ieri la HM si abia am mai gasit masuri la pantaloni, eu port 40 si era fix cea care lipsea la multe modele. Dar tot mi-am luat 2 perechi 3 sferturi si una de shorturi, ft misto. In schimb la sutiene nu am gasit absolut nimic masura mea, erau numai bustiere ( dar nu vreau pt ca se vad sfarcurile prin ele) si sutiene imense, cupa E. Trebuie sa merg la Mothercare sa vad ce au adus.

Am umblat ceva azi, am fost in parc de la ora 10, apoi la pranz cu nasii si la cumparaturi. Abia am ajuns acasa, e asa bine la racoare in casa, abia asteptam sa vina vara sa ma pot bucura si eu ca avem o casa ft racoroasa. Ma simt ft bine de vreo 2 zile, fara dureri sau alte probleme.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Ned eu am pompa de la Avent, nu m-as fi descurcat fara ea la Ana, cel putin primele luni cand era prea mica (2 kg.) si nu avea forta sa suga, dupa ac.nu am folosit-o asa des. Fleur daca ai de unde sa inchiriezi pompa, te-as sfatui sa nu o cumperi inainte, vezi daca ai nevoi si te decizi sg. Pt.pat eu nu am luat protectiile de plastic, am folosit scutecele de schimbat, de bumbac, de la happy, sunt super ok, acopera cam trei sferturi de saltea. In plus, le foloseam si pt.masa de infasat si pt.schimbat afara sau in masina. Iuli am 25 de sapt., kg.am luat aprox. 6,5, la fetita luasem ceva mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Salut gagicile,

Am luat micul dejun la birou. Are si serviciul asta un lucru bun, mananc mai sanatos aici ca imi iau cu atentie de acasa legume, fructe, etc, portioare, nu mananc tot ce-mi cade la mana din frigider.

Aruba, sa-ti fie de bine plimbarea. Voi cautati racoarea, la noi ploua incontinuu de dimineata, mi-am luat geaca (cu gluga...).

Carmen si Laura, eu am o matusa care a nascut la 7 luni, la 39 de ani, fara nici o problema in sarcina si nici un semn prevestitor (atat, a facut o baie calda cu o seara inainte). De cand am implinit 7 luni, de fapt dinainte, ma tot gandesc la ea, si de aici preocuparea cu bagajul. Uneori planurile bebelusilor nu coincid cu ale noastre, orice am face si cat de rational am gandi-o. Ca sa nu mai zic ca barbata-miu ma intreaba asa tot la vreo 2 zile: "unde-i bagajul? de ce nu-i la usa? pai ce ne facem daca....?".
Oricum ar fi sa fie, sa de D-zeu ca bb-ii sa stea cat mai mult, adica mai aproape de termen, in burtici!

Roxypuy, pupici pt mamica ta, cum s-a gandit ea sa pastreze haine de cand era gravi cu tine, m-am emotionat cand am citit. Ai grija cu problemele digestive, ca nu e bine nici sa slabesti, micsorezi rezervele pt. bb, ii iei painea de la gura cum s-ar zice . Eu am dat jos din alte motive, cand am inceput regimul pt diabet si doctorii au sarit imediat, hei, nu trebuie sa slabesti, mananca mai consistent (trecusem pe 90% legume). Acum iau 500-750g pe saptamana, valeleu..., dar e si trimestrul cand burta si bb-ul cresc exponential. Burta mea practic a "explodat" in trim. 3 (da, stiu, tot ma laud ca am sa pun poze noi, o comit eu odata, ca tot am haine noi de graviduta ).

Stop, am, vorba lui Beatrice "limbarnita".

Va pup.

31 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

[Arubab]sa stapanesti sanatoasa hainutle. Pe mine m-a apucat disperarea nu am decat vreo 2 rochite pt.vremea asta si cateva tricouri, nu m-am asteptat sa se incalzeasca asa repede. In plus am nevoie si de cateva tinute office, aveti vreo ideie unde gasesc? [Carmen /b] mai ai timp pt.bagaj, mai sta bebe la caldurica, unde o sa nasti? Ati gasit hainute la Kiabi? HM nu are decat in Unirea.

Mergi la inceput

Fleur si eu mananc mai sanatos si mai putin cand merg la serviciu. Eu oricum o sa merg pana in iulie asa ca noroc ca la sf.lunii am cateva zile de concediu sa duc pitica la mare.
Michelle esti bine? A disparut umflatura? Ce ovule pui? Ref.la pitica si pe mine m-a certat dr.ca o mai ridic, dar greu poti refuza manutele intinse, chiar daca in general e intelegatoare.
Ali, Daconst v-au rapit baietii, nu mai dati prin casa?
Muraturica profita de calatoriile sotului si pune-l sa aduca lucruri pt.bebe, calitatea produselor e cu totul alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Maria, nu am mai testat "zona" Diseara la dus o sa vad si poate ma programez maine la dr.
Voi ce controale mai faceti? Eu am fost la 21 sapt si nu mi-a zis cand sa revin. Eu ma gandeam la 29 sapt. sa ma duc iar la eco.

Referitor la luatul in brate asa e, cand vad minutele intinse avion nu prea poti sa o refuzi. Si asta a invatat de la gradi, ca ea nu cerea in brate inainte.
Acum daca am unde, ma asez jos si o iau in brate, sau stau pe vine. In rest o car in brate la/ de la baie sau la masina, in carut.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Michelle, simt si eu uneori o galma cand introduc utrogestanul, am zis ca o fi colul.. La control la inceput mergeam la 3-4 saptamini, acum cam la 5, urmeaza sa merg pe 8 mai. Sper sa nu-mi fie colul mai scurt, ca ar trebui sa anulez vacanta la mare.

Fleur, cu mare drag ti-as trimite niste grade celsius de la noi, eu asteptam primavara, dar a venit vara

De cumparat nu m-am apucat, m-am uitat dupa carucioare, nu mi-e clar daca am nevoie de landou, eu ar trebui sa nasc la sfarsitul lui august, deci in prima jumatate de an prind iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor nu mai pot, am zis sa ies si eu azi din casa sa ma duc prin Sat vacanta sa mananc niste mici ca imi era pofta, cand colo afara 30 de grade am zis ca ma topesc, plaja la Mamaia e populata ca in toiul verii, lumea e bronzata imbracata de vara, e ingrozitor de cald afara. Acum stau cumintica in pat ca sa-mi revin cred ca i-am obosit cam mult e bebelusi.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamys

Fetelor nu mai pot, am zis sa ies si eu azi din casa sa ma duc prin Sat vacanta sa mananc niste mici ca imi era pofta, cand colo afara 30 de grade am zis ca ma topesc, plaja la Mamaia e populata ca in toiul verii, lumea e bronzata imbracata de vara, e ingrozitor de cald afara.
25+ cu

Si te plangi de asta?....Vreau si eeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

31 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput