Piersicute de iulie august (32)
Raspunsuri - Pagina 14
muraturica spune:
Buna dimineata.
Vad ca toata lumea a fost pe afara la soare. Fleur, imi pare rau ca iti facem pofta. Am ajuns si eu la piscina chiar ieri si a fost minunat. Am fost ca o rata in apa si am concluzionat ca mai vreau.
Michelle, poate e ovulul daca zici ca ti-ai pus. Nu te impacienta prea tare.
Bea, bafta cu examenele.
Si eu imi tin picioarele in apa rece si apoi le ridic cand se umfla. Functioneaza dar nu am avut inca probleme mari.
De cumparat eu nu am cumparat absolut nimic. A adus sotul un body si nieste cosmetice din ultima delegatie.
Azi sunt pe acasa cu program administrativ ca prea am fost plecata zilele trecute. Ma pregatesc de facut bagaje din nou ca pe weekend sotul pleaca in Mexic.
Va pup. Distractie placuta.
21+
balanta_tm spune:
beatrice, cele 126 zile de concediu de sarcina si lauzie (pre/postnatal) se calculeaza din media veniturilor brute pe ultimele 6 luni; se iau in considerare si primele, bonusurile, etc.
muraturica, dar mult si departe calatoreste sotul tau! nici mie nu mi-ar placea sa plece al meu asa des si departe.
ada, o sa iti scriu un MP.
Carmen_80 spune:
Neatza fetelor, v-am tot citit zilele astea dar n-am apucat sa scriu. Mi-am cam facut de cap cu plimbari si gratare si seara il cam simteam pe bebe cum apasa jos... :( azi ar trebui sa stau mai mult in pat, desi mi-am propus sa ies un pic la ceva cumparaturi. Poate gasesc ceva pantalonasi subtiri si ma mai uit pt bebe. Inca nu am luat nimic, doar prospectez piata.
Nu mai stiu cine ce a zis, ca neuronu e cam nedormit. De peg perego pe ibebe vad ca sunt disponibile si alte culori la 2000 ron, nu numai caramel. Eu as astepta totusi targul , desi e cam tarziu. Sper sa nu-mi faca bebe vreo surpriza.
Bea, 85% din media salariilor pe ultimele 6 luni (total venituri brute/nr zile lucratoare). Avantajul este ca nu se platesc taxele ci doar un CAS de vreo 78 ron parca.
Laura, ai grija cu renovarea, nu te agita prea tare...
Roxy tu nu ai tratament pentru contractii? Doar nospa cand le ai? Eu am utrogestan de 200 seara, si uscosin supozitoare dim si seara. La care adaug nospa forte de 3 ori pe zi. Si chiar si asa tot am... :(
Mai vroiam sa mai zic ceva, dar am uitat :))) dc imi amintesc, revin.
30 sapt + Patrick Andrei
michelle1981 spune:
Pt picioare umflate eu foloseam la servici un scaunel sub birou pe care imi ridicam picioarele
Eu nu sunt lamurita cum se calculeaza CIC2 daca intru direct din CIC1, adica daca e acelasi sau e % din CIC1. Era un topic separat dar m-am pierdut prin el.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu
IIuli spune:
buna, fetelor, ce faceti? eu ma plictisesc de zor la serviciu. ce pot sa spun, abia astept ziua de maine cand intru in concediuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! nu stiu exact ce o sa fac trei luni acasa, dar o sa vad eu la fata locului. oricum, decat sa imi mai vad colegii prefer de o mie de ori sa ma plimb prin parc.
Porumbita: si mie mi se spune ca arat mai mult spre luna a opta decat in sase luni, dar asta e. nici eu nu ma asteptam sa mi se umfle asa repede picioarele. Uleiul de menta l-am luat de la plafarul din auchan titan – este unul ok de la herbagen si unul mai bun de la greenland.
Fleur: si eu visez oribil, absolut oribil. Am visat pe toate persoanele dragi care au plecat dintre noi – unele plangeau in vis si tot felul de alte chestii - , dar am visat si crime derulate cu incetinitorul, niste vise absolut groaznice, m-am trezit plangand de nu stiu cate ori. Si hai inapoi cu zenul, ca erai una din putinele surse de asa ceva
Maria, in cate saptamani esti? Si la mine se termina trim 2 si simt cum creeeesc si nu ma mai opresc. Apopo, fetelor, voi cam cate kg ati luat? Eu 9 .
altfel, noi suntem bine si azi, bb nu e la fel de miscacios ca ieri -o fi obosit :).
24+ Mihai
Fleurdelise spune:
Iuli, da, nu stiu ce-i cu visele astea, dar sunt oribile, si mereu cu cei disparuti dintre noi, poate e felul vietilor care au plecat de a anunta viata care vine. O colega mi-a spus ca visele in care se intampla lucruri groaznice au conotatii pozitive.
Zen lasa ca aduc fetele care se zbantuie azi pe la iarba verde, gratare, plimbari....(invidie maxima ).
Muraturica, sa-ti fie de bine piscina, ai vazut ce fain e?
Ada, sper ca ti-ai acordat zi libera de 1 mai.
Bea, spor la terminarea proiectului.
Vad ca unele din voi lucrati azi, credeam ca e liber pt toata lumea.
Eu am avut o noapte mai linistita si cu somn bun si acum beau o cafea aromatizata (vanilie si alune).
Mai scriu de la birou daca se mai animeaza discutia. Pana atunci, va pup si va doresc odihna sau distractie faina, cum preferati.
31 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
roxypuy spune:
hello burticoase! eu sunt pe la mami, stam ca fetele, am facut ordine prin hainele mele, am selectat ce mai e purtabil in situatia data mi-a dat mami 3 rochitze de cand era ea gravi cu mine si pe care mi le-a pastrat am papat choux a la creme cu fructe de padure facute de mami...delicioase aaa si a facut si bezele k alea ii plac sotzului delicioase si alea va pastrez cate una din fiecare tuturor
n-am mai iesit in parc k e suuuppeerrr cald afara, deja nu mai suport caldura si simt k ma ia cu sfarseala...asa k mai bine in casa la racorik
carmen - eu oricum imi pun 2 utrogestan de 200/zi, mi-a zis dr sa maresc doza la 3 dk am contractii, numai k e cam complicat sa mi-l pun la serviciu merge doar cu lubrifiant si tre sa stau intinsa k sa-l pun bine...asa k am ramas la cel de dimi si cel de seara si mai iau no-spa la nevoie (eventual si uscosin seara cand ma pun in pat). de sambata n-am mai avut nici dureri nici contractii, dar ce-i drept k am stat mai cuminte. sper sa nu ma apuce iar de maine cand ma intorc la birou... abia astept sa treaca luna asta si sa intru in concediu!!!! vezi ca a bagat haibe de gravi de vara la H&M (a postat aruba un link ieri). arata super si sunt ok la pret. vreau sa merg si eu sa le vad live si sa achizitionez cate ceva am mai vazut niste rochitze la waikiki si as vrea sa ajung si la kiabi si candy kid langa mine in militari shopping k au si akolo hainutze pt noi. parca tu stateai in militari?
fleur - sarafanul mov l-am luat de la rococo (o firma de gravi de pe aici) oricum ma face mai gravi decat sunt dar l-am luat mai mare k sa fie bun si mai incolo rochitza cealalta nu e de gravi, am luat-o de la un magazin normal dar merge f bine la burtici
maria - n-am mai avut contractii deocamdata, stau cumintzik
michelle - posibil sa fie ovulul, dar oricum mergi la dr si vezi. si sfatul meu e sa nu mai umbli pe akolo in afara de bagatul ovulului
apropos de deranjamentele mele de la stomac din w/e - am vb cu o colega care s-a confruntat cu aceleasi simptome cd era gravi si i-a spus medicul k e de la hormoni - unele fete se constipa, iar altele o dau in extrema cealalta. oricum mai bine asa decat consti si am mai si slabit 1 kg...
nu mai stiu ce vroiam sa va zic...aaa, ieri am fost prin ikea si am vazut o gramada de chestii utile pt BB. patuturile mi s-au parut fff simple asa ca o sa raman la cel de la oradea pe care o sa-l comand la targ, dar la capitolul lenjerii, protectie saltele, prosopele, paturici, bavetici etc sunt super! o sa mai dau o tura mai aproape atunci sa iau cate ceva. deocamdata mi-am luat un taburet pe care sa tin picioarele sub birou (si pe care mai incolo o sa-l foloseasca antonik k sa ajunga la lavoar sa se spele pe dinti ), o protectie pt saltea anti spill (rezist la lichide) si in rest prostioare pt casa - o oglinda mare, ustensile pt bucatarie, pungi, o orhidee...si am papat 2 hot dog deliciosi la iesire
hai k v-am innebunit cu atata scris va poop si vbim mai pe seara
Roxy
27+
Laura32 spune:
Buna burtici ,
Eu ma apropii de final cu renovarea , Carmen multumesc pt grija ... n u am depus prea mult efort , daca incepea sa ma doara ceva am mai "tras pe dreapta"
Fleur si eu simt ca am cam intrat in panica , am vb cu o prietena care are 30 sapt si imi spunea ca ea deja pregateste la bagaj si euuuuuu , n-am nici o treaba si ma cam apuca panica cand stau si ma gandesc ca nu am luat mai nimic si tot o las pe luna viitoare la salariu
Miha ma bucur ca vei pleca la mare , am zis ca poate mergem si noi la inceputul lui iunie un weekend cu toate ca voi avea vre-o 35 sapt atunci , dar am curaj
In rest vad ca sunteti toate ok , va doresc o zi frumoasa in continuare si va pe toate .
29+ Andrei
Carmen_80 spune:
Michelle, eu stiu ca se va lua in considerare indemnizatia de la primul Cic, dar lasa-ma sa verific si revin.
Roxy, da, stau pe la lujerului si chiar vreau sa ma duc mai tarziu pana la militari shopping center si la waikiki si kiabi. Cu h&m nu prea ma impac bine de cand am vrut sa-mi iau un sacou care avea o maneca mai subtire si una mai groasa, made in china. Dar numai la cel de la unirii au haine de gravi?
IIuli eu te inteleg, si eu abia astept sa raman acasa. Daca mai pot, mai merg de maine pana vineri. Insa mie deja mi-e greu, observ ca si drumurile scurte cu masina incep sa ma deranjeze, nu mai vorbesc de mers pe jos... :( Si eu am luat cam 9.5 kg pana acum. Mie imi zic colegele care nu stiu ca sunt in luna 5-a. Am burtica destul de mica :(( ma enerveaza.
Laura . Mi se pare cam devreme pt bagaj. Eu sper sa nu se intample ceva cu bebe sa vrea sa vina acum, ca are cam 1,5 kg, e muult prea mic. Nici nu vreau sa iau in considerare varianta asta. Deci nu ma grabesc cu bagajul. Abia de sapt viit cand raman acasa, incep sa cumpar.
30 sapt + Patrick Andrei