Piersicute de iulie august (32)
Raspunsuri - Pagina 13
ned spune:
Fetede obicei va citesc de pe tel si nu prea scriu de pe el. Vreau si eu masaj la picioare seara.al meu nu-mi facem inceput si noi sa luam cate ceva: lenjerie patut, prosop bebe, biberon. Of mai sunt multe de luat. Pompa de san e necesara? Am vazut va lumea recomanda avent sau medela manuale. Mi-e sa nu dau banii degeaba pe ea.
26+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Fleurdelise spune:
Fetele, cred ca va pregatiti de 1 mai.
Ned, nu stiu nici eu daca voi avea nevoie de pompa de san. Problema e ca, in cazul meu, daca voi avea nevoie de ceva pe moment si nu am, va fi greu sa-mi cumpere cineva exact atunci, din motive neinteresant de povestit pe forum. De aceea prefer sa imi iau eu tot ce imi trebuie sau mi-ar putea trebui. Ce e bine e ca produsele sunt returnabile, daca nu le-ai folosit bineinteles...bine mai putin chilotii sau chestii din astea .Pompa si consumabilele ei se pot si imprumuta contra cost la spitalul unde nasc, s-ar putea totusi sa nu cumpar dinainte.
In nici un caz nu ma vad lehuza bantuind prin magazine...ramane varianta cu dat lista lui, hm, nu am incredere ca-mi ia exact ce vreau si ce imi trebuie. Asa ca, intr-adevar trebuie sa ma organizez si sa iau de toate din timp.
fetelor, voi ati cumparat aparatoare de salteluta, a mea parca e in plastic, eu voiam sa rup plasticul ziceam ca-i ambalajul . Dar pentru patul in care dormiti voi cumparati protectie, pt. cand s-o rupe apa? Parca s-a mai discutat, scuze ca revin.
Ma ia cu ameteala cate mai sunt de cumparat.
In alta ordine de idei, se face cald si aici si nu prea am cu ce sa ma imbrac, mi-e cald deja in blugii mei elastici. Roxypuy, mi-a placut mult salopetica aia mov si rochita din ultimele poze. Tot ziceti de H&M, sa vad si eu ce au pe aici.
31 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Biribu spune:
Fleur pompa daca o poti inchiria de la spital e f ok, iti cumperi doar tuburile si atasamentele pt mamelon, asa ca intreaba din timp de gen de pompa au, in general e mai profi decit cele de cumparat la preturi rezonabile. aici aveau la spital din alea duble, ff bune. daca nu ai nevoie o returnezi dupa o luna.
ce scoica ai de nu poti gasi baza la ea? pe amazon se pot cumpara baze separat, noi am luat mereu una in plus ca sa avem in ambele masini, nu-ti trebuie si alt scaun.
aparatoare de saltea eu am luat una impermeabila, dar deasupra din bumbac, www.diapers.com/p/kid-ding-natural-quilted-crib-mattress-pad-86283" target="_blank">asta
pt salteaua pesonala nu am avut, insa se gasesc tot la fel si pt pat de adult.
apropo, la voi sunt site-urile astea - gen diapers. com? iti aduc si pampersii la usa si orice ai nevoie, daca nu poti iesi si nu are cine sa te ajute eu asa m-am lenevit si comand o gramada, preturile sunt uneori chiar mai mici decit prin magazine.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
michelle1981 spune:
Salutare burtici!
Zilele astea am avut musafiri, mama si cumnata, au stat cu Bianca fiindca noi am avut o cumatrie Apoi pe afara, la un gratar, la plimbari, a fost si sotul liber.
Nici eu nu am cumparat nimic dar am tot ce imi trebuie de la Bianca. O s a mai iau cate ceva dar mai incolo.
Fetelor, aseara la dus am observat o proeminenta cumva in interiorul vaginului si din cauza asta sunt ingrijorata, acum bantui pe net sa caut ceva informatii si nu am gasit nimic.
Cred ca maine de 1 mai nu gasesc pe dr mea sau pe vreun alt dr, eu stiu? In plus nu are cine sa stea cu Bianca, ca nu o duc la gradi. Of...
Maria - sa iti fie de bine iesirea la munte, te invidiez.
Nu am plecat in concediu, dar am platit avansul pt perioada 10-15 iunie, la Mamaia
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu
michelle1981 spune:
Pompa de san am avut de la Lansinoh, manuala, primita cadou de la cineva si m-am impacat f bine cu ea. O foloseam ca sa golesc sanii dupa alaptat sau pt a stoca lapte pt drum, sa nu alaptez in public, sa las in sticluta pt cand plecam de acasa etc
Asta pana a implinit Bianca 4 luni, ca apoi nu a mai acceptat biberonul, voia direct de la sursa
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu
Fleurdelise spune:
Biribu, mersi pt sugestii.
Diapers.com e chiar interesant, n-au numai pampersi ci toate pt bebe.
Scoica e Graco, sa ma uit mai bine la model si apoi voi cumpara baza.
Se gasesc de toate, bani sa ai si mai ales sa stii bine ce trebuie si ce nu...sunt inca deficitara la ambele, sau mai bine zis stau prost cu organizarea,cum ziceam.
Michelle mama, dar tu de ce nu dormi la doua jumate... sper ca nu ai insomnii, eu nu mai vreau dupa doar o noapte de foiala. Nu stiu ce sa-ti zic de problemuta descoperita, ai rabdare sa te consulte medicul ca nu prea ai ce face intre timp doar nu o sa te autotratezi, e sensibila zona...
Mai eu cand va aud de zile libere, gratare...imi vine sa ma urc pe pereti...vreau si eu! N-am energie nici sa fac ordine in camera lui bb cum mi-am propus, tot imi spun ca Scarlet: si maine e o zi! Cand vin de la servici sunt efectiv stoarsa nu imi arde de nimic...cred ca am pierdut zenul pe undeva si nu-l mai gasesc.
Hai va pup si scuze ca imi veti citi maine vaicarelile.
31 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Hai, la cafea.... Fetele ce program aveti azi? Fleur iti trimit un mare Zen. Mihain interior ai galma sau in afara vaginului?
Ada
michelle1981 spune:
Neata
Ada, in interior, in capat. Dar ma gandesc la alta teorie (bine dupa ce am avut mii de ganduri) ca s-ar putea sa fie ovulul netopit pus cu o noapte inainte
Oricum ar trebui sa ma mai menajez un pic cu efortul, mai ales cu piticania care vrea mereu in brate.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu
b_1403 spune:
Fetelor dar ce tacute sunteti.
Eu m-am trezit cu o intrebare care ma obsedeaza deacum. Stiu ca pentru concediu de sarcina si lauzie se acorda o indemnizatie de 85 % dar din ce? Din salariu net din cel brut oare cum o fi?
Raportez o noapte scurta, prea scurta pentru gusturile noastre (a mele si a fica-mii) am avut musafiri si am stat la barficele. Sunt tot cu ochii injectati de la sinuzita asta urata a mea. Mult de munca, proiect neterminat.
Popi
Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta