Piersicute de iulie august (32)
Raspunsuri - Pagina 12
maria0408 spune:
Bea imi pare rau ca muncesti zile ac. In ce an esti? Mai ai multe examene pana vine bebe? Ada tot la munca si azi? Alina si Roxy cum mai stati cu contractiile? Michelle pe unde umbli, ai plecat deja in vacanta? Nici noi nu stam prea roz cu cumparaturile..pardon bleu, in afara de hainute, pe care le-am comandat, nu am luat nimic. Este drept ca sterilizator, pompa, cantar si termometru avem de la fetita, restul luam de nou.
maria0408 spune:
Stiam ca neuronul gravid a uitat cate ceva... Diana esti bine? bebe e la caldurica? ultima oara cand ai scris aveai probl.cu colul. Porumbita pt.picioare eu mi-am luat o crema de la plafar si imi face sotul masj in fiecare dimi. In sarcina trecuta a fost un cosmar, spre final aveam sandale cu doua nr.mai mari, asa de umflata eram, acum sunt ceva mai bine
b_1403 spune:
Mai am un proiect, acesta de duminica, si 2 examene dupa care trebuie sa imi dau licenta (mama masii de licenta) care pica exact cu 3 sapt inainte de DPN si ma streseaza gandul ca va trebui sa aman licenta daca placinta mea iese din cuptor mai devreme. Oricum am ff mult de lucru si la servici si la licenta, ce bine ar fi sa o gasesc de luat de-a gata. E in domeniul contabilitatii si a informaticii de gestiune daca e sa fie cineva tot prin domeniul acesta (m-ar ajuta macar ceva materiale adica carti ca nu am reusit sa gasesc mare lucru in oraselul meu rupt de lume).
Sunt terminata cu ochii si nasul. Gata ma bag la baza aia de date. Creca fica-mea o sa fie desteapta rau la cat am invatat de cand sunt gravida (ca asa fac eu le las pe ultima suta de metri pe toate).
Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta
IIuli spune:
nici eu nu am cumparat ABSOLUT nimic, chiar ar trebui sa ne apucam cred.
bebe al meu e foarte activ si cand se misca asa mai tare chiar ma intreb cum de ma lasa sufletul sa nu ii iau mai repede tot ce ii trebuie cred ca ma bazez pe faptul ca de miercurea viitoare o sa stau acasa si o sa am timp sa ma plimb prin magazine.
24+ Mihai
b_1403 spune:
Am uitat Maria...nici eu nu am cumparat nimic pentru mandruta mea... astept sa primesc intai sa vad ce mai e necesar sa cumpar ca oricum am inteles ca hainele oricum nu prea le vin mult timp cand sunt mici pentru ca cresc repede. O sa pun sa caut una alta macar sa ma habar de preturi. Oricum la mine e greu cu cumparaturile trebuie sa fiu insotita si pierd ff mult timp si cum sunt intr-o perioada aglomerata cred ca astept sa fac cumparaturi cand intru in concediu care cred ca mi-l iau cu o luna inate de nastere ma mai gandesc.
Camdeodata mai am exact 3 luni pana la DPN si ma simt bine, cu serviciul mie bine deoarece sunt singura intr-o incapere dotata cu de toate, luminata, aerisita si nestresata deoarece seful meu nu locuieste in acelas oras si vine cam 3 zile la 2 saptamani, in rest sunt eu si inca un director (care mai mult sta pe teren), atat ca nu am pat sau canapea ceva mai mare.
Am limbarnita pentru ca tre sa termin proiectul .
Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria0408 Porumbita pt.picioare eu mi-am luat o crema de la plafar si imi face sotul masj in fiecare dimi. In sarcina trecuta a fost un cosmar, spre final aveam sandale cu doua nr.mai mari, asa de umflata eram, acum sunt ceva mai bine |
cum se cheama si ce firma e?
azi am facut 27 de sapt si sincer nu ma asteptam sa inceapa deja umflaturile :(
la baiat abia pe la 32-33 de sap am inceput sa simt "distractia" asta
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IIuli porumbita, eu cand ajung seara acasa si sunt umflate, fac dus, apoi bag picioarele in apa rece (5 min) si apoi stau cu picioarele in sus - ma intind pe canapea, urc picioarele pe spatarul canapelei si citesc. apoi, inainte de culcare, ma da sotul cu ulei de menta de pe laba piciorului pana peste genunchi, masand numai in sus (remediu indicat de doctorul de spate). e ok, pana a doua zi spre dupa-masa nu se mai umfla. ma enerveaza cumplit treaba asta cu umflatul picioarelor, mi se pare fff inestetic ioana, daca mainile si picioarele ti s-au umflat brusc, trebuie sa anunti medicul ginecolog. daca ti se intampla treptat si in fiecare zi, e de la sarcina si eu nu stiu sa existe vreun remediu. mie mi s-au umflat si articulatiile degetelor, nu imi mai intra niciun inel, sunt ca un balon cu heliu, mai am un pic si incep sa zbor 24+ Mihai |
of cat te inteleg la faza cu balonul...
sambata am fost la un botez si sincer m-am saturat de cat mi s-a spus ca arat ca in 9 luni
da macar m-am simtit bine si am dansant vreo 6-7 melodii (nici nu imi vine sa cred ca ma simt mai omeneste - horor au fost primele 23 de saptamani)
de unde ai luat uleiul ala de menta?
adarev spune:
Fetele, am venit de la birou, I-am dat de mancare lui TUdor si am plecat la o zi de nastere la curte. Pe Tudor nu l-am luat.are pregatire la franceza. Fetele cu picioarele umflate , la mine merge sa beau multa apa. Va Mai scriu dupa gratar. Pupi. Fleur foarte Tare ce ai scris.
Ada
Fleurdelise spune:
Salut gagici, mai intru ca e liniste la birou, seful idiot a plecat in China...
Am avut o noapte ciudata, fara dureri de articulatii de data asta (cred ca depind si de vreme, acum s-a facut frumos si senin), in schimb m-a pocnit insomnia. Mai intai bb a miscat f mult, il simt doar pe axa orizontala - oare asa o sta, de-a curmezisul? - si nu puteam sa adorm, apoi s-a linistit el dar eu am ramas cu mii de ganduri si m-am foit. Am adormit in final dupa 2 si am avut un cosmar grozanic...cu morti din familia mea... Niciodata nu am visat atat de urat ca in timpul sarcinii. Macar nici unul din vise nu a fost legat de bb, dar sunt urate tare si ma urmaresc...
Dar de dimineata am fost ok chiar fresh, sa vedem cat ma tine. Am lasat masina la garaj si am venit pe jos la servici 15 minute, a fost super. Deseara am piscina de-abia astept...si tot asa imi gasesc mici motive de bucurie.
Apropo, Muraturica, ai mai fost la piscina pana la urma? Dar tu, Ali?
Fetelor, e super si e si reduce si umflarea picioarelor, ca s-a vorbit de asta.
Maria, ce te invidiez ca esti la munte...
Ioana, ai grija cu colul. Un compromis la cum si unde te gandeai sa nasti ar fi sa vina mama ta sa asiste la nastere, poate? Fiind si in domeniu si MAMA...wow!
Beatrice, spor la proiect si la invatat si sa te lase Maya sa-ti dai si licenta. Te inteleg cu "ingrasatul porcului in ajun", si eu invatam si invat exact la fel.
Porumbita sa iti fie de bine dantuiala la botez, vad ca sezonul nuntilor si botezurilor bate plinul dupa Paste.
Eu nu ies mai nicaieri, in timpul saptamanii sunt stoarsa de oboseala seara iar in weekend se aduna tot ce n-am facut in rest.
Ne propunem de saptamani sa iesim intr-o seara la restaurantul unde vrem botezul lui Eric, sa testam meniul. Este timp berechet stiu, dar poate ne reorientam cine stie. Este un resto cu specific grecesc, la care ador langustinele. Ce griji am si eu...
De cumparaturi nu mai ziceti, ca am impresia ca am luat numai fleacuri si nimic cu adevarat important. Daca ma apuca Doamne fereste ceva mai devreme nu am cu ce sa ma imbrac la spital: camasi de alaptat, lenjerie intima, pompa de san...nu am nimic din astea. Nici pampersi etc (doar hainute pt el). Am scoica pt masina de scos bb din spital dar imi lipseste baza care se fixeaza pe bancheta asa ca...trebuie alta cu tot cu baza. Daca incep sa le insir nu ma mai opresc.
Trebuie sa fiu mai organizata.
Va pupicesc, mai stau prin zona pana cand ma suna astia sa-mi iau masina de la garaj.
31 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
maria0408 spune:
Ce liniste pe aici! Pe unde umblati fetelor? Porumbita cand ajung acasa, verific si iti scriu. Fleur lasa ca te organizezi tu, eu aador mancarea greceasca, cred ca nu ai de ce sa iti faci griji. Noi astazi am terminat saptamana 24, incet incet se duce semestru II, iar eu devin tot mai mare.