Piersicute de iulie august (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

va salut gagici!
sa purtati cu placere hainutzele pt cele ce s-au inoit!
si la noi ploua azi de dimineata intr-una, si am un somn in mine, pacat ca sunt la munca
muraturic deci te rasfeti pe la piscina... ma apuca si pe mine dorul, n-am mai fost de mult.

kilograme - am luat pina acum 11, la aproape 33 de sapt. nu e f mult dar nici putin ca le simt cind merg si cind urc scari

chiar, Dana tu pe unde umblii??

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eheee,Biribu,m-ai mirosit ca sunt in zona.

Am citit din urma ca scrisesem la pagina 5 si acum ati ajuns la 15.
Noi tot pe afara,gratare cu vecinii,plimbari cu bicicleta,mers la Legoland...am umblat de numa.

Astept pozele cu tine si Balerina ta!

O sa scriu din amintiri,ca la cit am citit,nu mai stiue care si ce era.

Am si eu arsuri dar dorm cu laptele rece linga mine noaptea si ma ajuta.
Mi-a aparut parca si linia cea neagra pe burta...
Pe cintar n-am curaj dar joi am programare la dr si e treaba lui sa faca asta.
Cumparaturi am cam tot in afara de pampers si o cutie de lapte praf sa fie acolo in caz de urgente.
La retentie de apa am mai scris ca aici se spune sa mananci cu sare destula,contrar la ce stiam ca trebuie s-o reduci.
In apa ai voie pina nasti si chiar sa nasti daca aveti unde.

Miha,tu ce ovule iti pui???

Merg sa vadpoze si revin.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

27+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

fleur - pup back si de la mami mea a pastrat cu mare grija rochitzele si cateva lucrushoare de-ale mele de BB plus diverse amintiri gen prima suvitza de par, primele unghiutze, buricul etc. si azi mi-a dat si jurnalul meu de BB - a facut o agenda inca din prima zi de cd m-am nascut si a notat in ea momentele importante, mici povestioare - prima zi de viata, primul gangurit, primele sarbatori, cuvinte etc...m-am emotionat f tare
michelle - sa stii k si eu am ceva pe akolo dar cred k e colul care e mai coborat decat inainte de sarcina. la control eu am mers inca de la inceput in fiecare luna, acum mai merg pe 24 mai la morfo de trim 3 si apoi la 2 sapt control, urmand ca spre sf sa merg in fiec sapt.
carmen - eu stau in militari residence vezi k la waikiki au mai multe chestii de gravi in afi (in militari shopping e doar un outlet). iar H&M de gravi e si in mall vitan.
apropos, k tot zicem k iesim sa ne cunoastem - hai sa ne mobilizam saptamana viitoare si sa facem o adunare. eu va invit cu drag la cafe antipa daca vreti deja i-am spus sotzului k vreau sa fac o adunare de burtici ce ziceti?

Roxy
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Uau ! Noi am fost Odiseea Piersicute de Iulie- August 2006.

Imi aduceti aminte de cum eram acum 6 ani pe vremea asta

Sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Roxy unde e cafeneau ta? Sambata e posibil sa lucreze unele fete, eu as prefera o intalnire in parc sa pot aduce si fetita.
Am avut o dupa amiaza obositoare, despachetat bagaje, bagat la splat si apoi am gatit, ajuata de sot, pt. urmatoarele zile - bors de fasole si supa cu taietei, fasole verde cu curcan si ardei umpluti.
Michelle eu merg la control o data pe luna si de fiecare data imi face eco, acum mi-a spus sa repet si listeria si sa o mai fac si in ultimul trim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna dimineata, fetelor,
pe mine m-au trezit de dimineata arsurile de la stomac, mi-am pus un lapte si sper sa treaca.

daca tot sunt prima si am de sarbatorit faptul ca de azi sunt in concediu, va dau eu , apa plata cu lamaine, lapticul cu cacao sau ce vreti voi .

roxy, si eu voiam sa va amintesc de intalnirea noastra. eu as prefera intr-o zi din timpul saptamanii, weekendurile o sa le am cam pline in perioada urmatoare.

va pup si sa aveti o zi usoara

24+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Oh. IIuli multumim de cafea. dar ati scris fetelor, nu gluma. noi am fost iar la gratar si am venit tarziu.V-am citit dar am adormit cand sa va scriu. In rest vad ca toata lumea e bine. Si eu vreau niste pantaloni mai scurti sau ceva de in. Aruba , ai vazut pe la Unirii sau erau doar trei sferturi. Eu ma feresc de cei trei sferturi ca scurteaza picioarele. Tamy, tu stai in Mamaia? Fleur voiam sa-ti scriu ceva, dar aam uitat. cat despre cumparaturi , eu v-am povestit , nimic.Vad ca nectarelu e miscacios rau. Laura , mai ai mult pana termini?Ce frumos, Roxy, i-auzi mama ta mai are si rochite de cand era gravida cu tine.Iiuli sa te bucuri de concediu. Ma pregatesc sa plec , la birou. Va pup pe toate.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Iuli, multumesc de cafea. Frumos trebuie sa fie in concediu. Eu sunt din nou la birou.
Fetita vad ca se tot misca si agita prin burtica.
Oricum, sunt fericita ca a veni vara.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neata fetele.
Fleur cand tu tineai baiatu la soare la noi ningea asa ca acum ne luam revansa .
Iar nu am dormit decat vreo cateva ore si sunt si cam trista.
Aseara am mers la eco, ma duc in fiecare luna, si s-a uitat la masuratorile de la morfo de trim 2 si mi-a zis ca nu s-a vazut vena cava cum trebuie si banuieste cum ca nu ar fi totul in ordine.
Zizou parca si la tine era ceva de genul acesta. Ma poti ajuta cu mai multe informatii? La mine pe buletinul de rezultate scrie vena cava neconcludenta datorita pozitiei fatului (ceva de genu ca scrisu de doctor mai greu il inteleg). Si e si mai micuta cu 1 saptamana fata de varsta gestationala. Off am inceput sa imi fac asa de multe ganduri negre. Presimt ca o sa am o zi tare proasta.
Iuli te invidiez cu statul acasa chiar daca am zis ca am sa merg la munca cat de mult pot in zile ca asta as sta cu patura in cap sa nu vad pe nimeni.
Ada spor la munca, la fel si la restul fetelor care au servici astazi.
Ma apuc de treaba.

Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

I-am avut pe parintii mei in vizita la noi zilele astea, am avut si dureri de burta si contractii ( pentru prima data in sarcina asta ), m-am agitat mai mult decat trebuia cu mancarea, curatenia si m-am dat si eu viteaza ca ma simt extraordinar ... urmarea, am stat vreo 2 zile in pat ca sa imi revin, noroc ca a fost mama aici si s-a ocupat ea de Sofia. Daca vreau sa ajung la termen trebuie sa ma mai potolesc .

Ali : eu zic ca pana la nastere mai sunt saptamani bune iar decizia o vei lua atunci, cand vei fi mai aproape, important e sa iti asculti instinctul .

Miruna : eu nu am infasat-o pe Sofia decat de cateva ori si pentru o ora maxim, cand a inceput perioada colicilor. In plus, vara e canicula, la noi in casa erau 26 de grade minim, mai putin de atat nu reuseam sa scadem temperatura si atunci un bebe infasat se topeste pur si simplu.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 31+ ( AMR 8 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput