FIV in Ungaria 161

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amina hai cu beta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eni0301 spune:

buna ziua fetelor
va citesc in fiecare zi,dar nu prea am ce sa scriu...nu am noutati.
cred ca sunt in aceeasi situatie ca si pety...ne facem analize..cautam raspunsuri...de ce s-a intamplat???
eu astept sa-mi vina zana...sa fiu libera la incercat natural...intre timp vreau si eu sa-mi fac analizele de trombofilie...de-si medicul meu nu e de acord..zice ca-s bani aruncati pt ca costa f mult...dar eu o sa le fac totusi,cred ca ma duc saptamana viitoare
am citit ca e bine ca inainte de sarcina sa facem si toxoplasmoza(pt ca provoaca avort,daca ai contactat virusul recent),citomegalovirus,si rubeola.toate analizele astea costa mai mult de 1000ron dar asta e...
hamza...sa ai mult nororc la szeged,sa te intorci cu bebe
olimp..mai un pic,doua saptamani trec repede
imi..am patit ca tine..sabata am fost la nunta la oradea...si nu mai pot de picioare+luni am inceput la lucru,m-am simtit de parca m-ar fi batut cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Floryma - Acu e 4 si. O sa-i retrimit maine mail-ul. E si maine o zi, nu? Da tu ce mai faci? Cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

eu mona??? pai mai nimic.....astept sa pot pot sincroniza menstra cu o perioada mai libera la job....si poate reusesc sa imi inving sentimentele astea un pic amestecate si sa o "punem' de un nou FIV....a si am uitat....va citesc zilnic (asta este...am devenit dependenta de voi) si plang sau ma bucur pentru fiecare in parte chiar dc nu intervin (asta ptr ca nu ma prea pricep la scris)....si cand e nevoie sa ajut cu informatii uite mai intervin

va si va doresc ceea ce imi doresc si mie

FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Floryma - Da sa stii ca si eu sunt de multe ori cu sentimentele amestecate. Uneori sunt varza si plang, alteori ma gandesc ca trebuie sa fie bine. Deocamdata, nici eu nu fac nimic interesant. Doar ca mi-am mai vizitat medicul endo si sunt in continuare sub tratament hormo. Apoi fusei la dr. Militaru. Mi-am descoperit ca sunt proprietara a ditamai 3 mutatii. Am inceput si pentru astea tratament. De azi dimineata iau si bilute din alea homeopate. Pasul urmator ar fi sa ajung si la dr. Avram pentru rezultate de hemato si anticorpi. Desigur, urmeaza alte teste si analize. Si uite asa, treptat, treptat, vreau sa ma pregatesc de un nou FIV, cu temele facute corect si la timp.
Rabdare, ambitie si mult noroc sa ai in calea spre Fiv-ul ce il vei face. FIV care ti-l doresc finalizat cu o sarcina la termen cu bebe sanatos, destept si frumos.

Mergi la inceput

Ah cand vine vorba de sentimente si in cazul meu imi joaca feste , de cate ori nu plang aparent fara motiv ...dar noi stim ce este in sufletul nostru , imi aduc aminte cum eram dupa ce am pierdut bebeul nu puteam sa vad copii mici , garvidute , ma infunda plansul .

Vreau sa-mi fac toxolpasmoza pentru ca sunt tot timpul inconjurata de animale , parintii mei au 3 catei , noi avem o pisica ...si ma pot astepta la surprize.

Acum sunt in cautare de medic ginecolog , mi-e asa cumva sa merg la vechiul dr care mi-a spus ca nu stie daca imi poate salva uterul si ar fi mai bine sa nu ma operez ca poate se complica situatia si va trebiu sa-mi scoata totul , bine ca nu l-am asculat ; sa ma duc la el si sa-i arat "uite ca sunt bine operata si fara fibrom , te-ai inselat " sunt sigura ca nu m-ar mai primii tot asa ca inainte. Grea decizie.

Cat despre trombo si acelea , ....poate dupa ce-mi gasesc ginecolog. Pana in iulie mai am , putin dar mai am timp.

Mergi la inceput

eni asa este inca 2 saptamani e ca si nimic , m-am mai documentat si eu despre toxoplasonza si am citit ca de multe ori impedica nidarea si daca reuseste nidarea se pierde sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Imi:PUPICI DA!!! Cum sa te uit?! Doar ca te-am lasat un pic sa-ti revii, nu-mi place sa stau "calare pe cineva". Omul trebuie sa mai si respire, nu?
Olimp: Eu mi-am facut toxmoplasmoza inainte de a incepe Fiv-ul, e importanta caci intr-adevar poti pierde o sarcina daca ai virusul. Doar pisicile sunt periculoase!
Si DA si eu din pacate cred... ca in toamna vom mai incerca, nu ne ies "calculele financiare".... dar nu am renuntat asta e clar!!!
Norma:Iti doresc sa duci sarcina pana la termen si sa nasti un baietel sanatos! Doamne ajuta!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor, o zi frumoasa sa avem!!!

Hei...ma bucur ca au mai scris si fetele care stau pitite in rest...Haideti sa animam forumul...sa povestim ce facem si cum facem ptr a merge mai departe!!!
Presimt ca in toamna vom fi multe pe aici.Doamne ajuta!

In rest eu sunt tot cu febra musculara...parca cum trece timpul e tot mai mare...nu stiu ce am

Dorm pe mine si acum, ca in ultimele doua saptamani am lucrat cam de la 7 dimineata pana pe la 8-9 seara

Acum astept si eu deja weekendul sa evadam

Lara
...astept cu sufletul la gura rezultatul tau...vreau sa ma imbat si eu diseara

Loretta
...sunt mereu cu gandul la tine...Doamne ajuta!

Hamza...drum bun si sa vii numai cu vesti bune!!!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor !

greta, imi , mona la toamna ne ajuta DD si vom fi

imi te admir pentru tonus , si robustete cred ca eu as pica lata sa lucrez pana pe la 8-9 seara... Vreau sa te intreb caci ai facut interventie laparoscopica , dupa cat timp locul de insertie al laparoscopului incepe ( ma refer la tesut ) se inmoaie , adica revine la normal ca si consistenta. (sper ca m-am facut inteleasa).
La mine inca sunt mai dure zonele fata de restul abdomenului ?

amina ? ne tii in suspans , hai cu beta mare !
lara, loreta - beta mare ! tinem pumnii !

mona te joci cu bombonelele !

hamza drum bun si succes !

pentru restul fetelor

Mergi la inceput