FIV in Ungaria 161
Raspunsuri - Pagina 16
olimp spune:
eu deja savurez ceaiul de musetel ...inca mai am usoare probleme cu constipatia dupa operatie dar le remediem naturell nu vreau medicamnte .
mona ce cumnite esti
si asa trebuie sa o ti pana in toamna ?
hai imi soarbe din cafea ca nu te auzim ![]()
![]()
![]()
mona19 spune:
Olimp - Da, vreo 3 luni de acu inainte. Fara bauturile si alimentele interzise de pe lista. Apoi, daca m-am apucat de homeopate,musai sa fiu cuminte. Ca altfel tratamentul ar fi cam degeaba.
olimp spune:
mona in esenta nu este rau , un regim ordonat de viata aduce doar benificii ! Sa dea DD sa fie asa cum iti doresti in toamna !
Ma cam deprima vremea de afara , e innorat si plafonul asa de cobarat , eu iubesc soarele , cred ca urmeaza sa ploua . Astept weekendul , cant suntem liberi si evadam.....
apropo toxoplasmoza te poate impiedica sa ramai insarcinata ?
hamza spune:
Buna fetelor
Olimp ai dreptate am cam lipsit dar de citit ....am citit nu prea am avut timp sa scriu. Ma pregatesc intens, maine dimineata e plecarea spre Szeged, cu speranta in Dumnezeu, cu emotii, obiective, dorinte.....toate la un loc.
Imi ma bucur ca esti ok, nu rata orice ocazie...ca poate cine stie se intampla natural. Zumba e foarte buna daca iti place sa dansezi. Eu am facut un an de kangoo jumps si ma simteam foarte bine, acum am intrerupt dar ...voi continua.
Amina te astept cu vesti bune, chiar e super
Fetelor va
pe toate si am sa va tin la curent, sper sa am net de fapt wi-fi ca nu am calculator.
O zi superba chiar daca afara ....
ImiMS spune:
Hamza iubita...iti doresc drum bun si bafta multa in ceea ce urmeaza sa faci.Sa te ajute bunul Dumnezeu sa-ti indeplinesti visul cel mai arzator, de a deveni MAMI!
Wi-fi sigur vei avea...peste tot este!
Daca treci pe la Mosoly...sa NU-i transmiti salutari "doamnei" din partea mea!
Sa vizitezi orasul...ca merita...e foarte frumos!!!
Pupici si tinem pumnii stransi stransi!!!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
pety1981 spune:
drum bun Hamza si DD sa te te ajute sa iti implinesti visul..o sa ma gandesc la tine si iti voi tine pumnii.

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna cu Dr Zadori
mona19 spune:
Amina - Eu zic ca sigur e sarcina! Hai cu Beta Mare!!!!

Hamza - Fie ca drumul de maine sa fie calea spre un nou inceput al vietii tale: implinirea visului tau de a deveni mamica. Mult succes!!! 
Olimp - Eu asa stiu ca si toxoplasmoza te poate impiedica sa ramai insarcinata. Da nici eu nu am facut analiza pentru toxoplasmoza. Inca.
Am si eu o intrebare. M-am grozavit si i-am trimis un mail si la dr. Avram, dar inca nu mi-a raspuns. Bine. mail-ul l-am trimis luni seara. E prima data cand am contactat-o. Oare imi va raspunde daca nu am mai abordat-o deloc pana acum? Sa retrimit mail-ul? Sa o sun sau pur si simplu sa-mi fac programare la ea?
floryma spune:
Mona - poti retrimite email-ul catre Dr. Avram....eu de exemplu am observat ca raspunde la email undeva intre orele 12-14 si in jurul acestei ore trimiteam email...cu siguranta o sa iti raspunda.
Mult succes in ceea ce ti-ai propus.
la fiecare.
FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012
olimp spune:
hamza sa ai drum bun si sa veniti doi sau trei in unul la promotie
mona si urmeaza sa-mi fac toxoplasmoza