FIV in Ungaria 161

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mai am o intrebare - mi-a venit primul ciclu dupa operatie si de doua zile abia imi vine , un tampon zilnic abia il manjesc si e maroiniu , oare sa fie ceva problema sau din cauza operatiei sa-si dea drumul mai greu ? sau nu prea este endometru format ? nu stiu , poate ma ajutati voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

buna dimineata fetelor !

greta, imi , mona la toamna ne ajuta DD si vom fi

imi te admir pentru tonus , si robustete cred ca eu as pica lata sa lucrez pana pe la 8-9 seara... Vreau sa te intreb caci ai facut interventie laparoscopica , dupa cat timp locul de insertie al laparoscopului incepe ( ma refer la tesut ) se inmoaie , adica revine la normal ca si consistenta. (sper ca m-am facut inteleasa).
La mine inca sunt mai dure zonele fata de restul abdomenului ?

amina ? ne tii in suspans , hai cu beta mare !
lara, loreta - beta mare ! tinem pumnii !

mona te joci cu bombonelele !

hamza drum bun si succes !

pentru restul fetelor

Nu ma admira...ca nu ai de ce...doar ca stii cum e cand faci ptr tine faci cu drag...Deci eu lucrez la o firma de confectii metalice, care nu prea mai merge, e in insolventa...dar cu toate astea la mine la contabilitate e din ce in ce mai multa munca, trebuie sa fac x-spe raportari si din astea! Plus ca trebuie sa recuperez perioada in care am lipsit...ca nimeni nu mi-a facut nici macar un act in acel interval...Deci aici am program pana la ora 4 dupamasa...apoi merg acasa, vine sotul, mancam si mergem la birou la noi la firma, firma de care se ocupa sotul meu...si inregistrez si acolo actele...de pe la 5 pana pe la 8-9 chiar 10 seara. Dar asta acum...ca am ramas in urma din cauza FIV...ca in rest acolo merg max 1 data pe saptamana.

Am inteles ce ai vrut sa intrebi cu operatia...dar sa stii ca la mine nu s-a intarit nimic la locul gauricilor...adica era putin asa mai tare parca cand aveam ata...dar dupa ce au scos ata, nu m-a mai deranjat acolo nimic.Acum eu nu stiu cum e constitutia ta...dar eu am acolo niste kg in plus...deci zona e moale si pufoasa...poate depinde si de asta!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

imi am inteles acum cum e cu orele tarzii

In cazul meu atat locul taieturii cat si cele de la laparoscopice sunt inca tari , sotul meu rade acum la cum arat (apropo de zona pufoasa) , operatia si insertiile laparo sunt la linia chilotilor si arata caraghios, pana acum aveam zona respactiva umflata ( de fibrom caci juma de kg umple - ocupa ceva spatiu ) iar acum dupa operatie zona este plata si de acolo in sus spre buric mi-a ramas si mie "pufoasa" din profil arata asa de figura . sunt plata jos si cu rotunjimi mai sus . Voi vedea eu la control daca totul e ok.

Saptamana viitoare avem nunta de noapte , e prima nunta de noapte la care mergem , sincer imi este tare groaza mai ales ca eu sunt o somnoroasa incurabila , greu ma tine cineva treaza dupa ora 11 seara , de pe acuma mi-e groaza sa nu adorm cu capul pe masa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

imi am inteles acum cum e cu orele tarzii

In cazul meu atat locul taieturii cat si cele de la laparoscopice sunt inca tari , sotul meu rade acum la cum arat (apropo de zona pufoasa) , operatia si insertiile laparo sunt la linia chilotilor si arata caraghios, pana acum aveam zona respactiva umflata ( de fibrom caci juma de kg umple - ocupa ceva spatiu ) iar acum dupa operatie zona este plata si de acolo in sus spre buric mi-a ramas si mie "pufoasa" din profil arata asa de figura . sunt plata jos si cu rotunjimi mai sus . Voi vedea eu la control daca totul e ok.

Saptamana viitoare avem nunta de noapte , e prima nunta de noapte la care mergem , sincer imi este tare groaza mai ales ca eu sunt o somnoroasa incurabila , greu ma tine cineva treaza dupa ora 11 seara , de pe acuma mi-e groaza sa nu adorm cu capul pe masa

Si noi tot nunta de noapte am avut sambata trecuta..adica ma rog...pe la 6 a inceput...si a tinut pana dimineata.
Si ptr mine a fost prima nunta de noapte...si mie imi era groaza ca si eu sunt rea de somn...dar a fost asa buna nunta, muzica, atmosfera si tot...ca nici nu am observat cand s-a facut ora 3...Si mai stateam, numai ca sotul nu prea se simtea bine cu fierea si am hotarat ca e mai bine ptr el sa mergem acasa, in pat.
Sper sa fie si nunta la care mergeti voi la fel de reusita si sa rupeti podeaua la dans

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

imi sper ca nunta va fi buna si atmosfera la fel , doar ca din pacate nu este in Cluj ci in Blaj avem ceva de mers pana acolo , si in cazul acesta mergem cu masina ...deci sotul nu va putea bea , eu nu prea conduc noaptea ( cum port si ochelari imi obosesc repede ochii ) si ....atunci daca sotul meu nu bea putin nu prea danseaza ( e genul ala care fara putin alcool la bord nu-si da drumul ).
Ne-am mai gandit sa vedem de ceva hotel acolo si sa mergem mai din timp sa ne cazam si sa dorminim acolo peste noapte , vom vedea cred ca a doua varianta este mai buna asa poate sa bea si el ceva.

Mergi la inceput

Da...cunosc genul asta de barbati...mai timizi asa
Din fericire al meu sot nu are treaba cu bautura...daca bea bine, daca nu iar bine...daca avem dispozitie ne distram, daca nu...nu!
Cand l-am cunoscut si am mers la prima nunta...el nu si nu ca nu stie sa danseze...La un moment dat au inceput sa vina altii sa ma ia la dans...gen tata, prieteni, neamuri...si nu m-a lasat sa dansez cu ei...mai bine s-a ridicat el la dans
De atunci s-a obisnuit...mie-mi place mult sa dansez...decat sa stau pe scaun mai bine nu merg la nunti,petreceri...Desi nu stiu sa dansez sa zic asa profesional, imi place si ma simt bine cand o fac...asa cum stiu eu...iar sotul s-a mulat dupa mine!!!

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Si eu ador sa dansez , ca si tine nu stiu dansa profesionist dar ma batai tot timpul ( asa mai dau jos ceva calorii ) , da sotul meu face parte din categoria barbati mai timizi ( doar la unele lucruri , cum ar fi dansul ) si asta pentru ca saracutul chear nu prea le are cu bataitul , mai mult cele lento care nu te pun prea mult in valoare , cu miscarile suntm ca niste robotei dar il ador e tare scump mai ales ca dupa ce bea un pic vine langa mine sa nu ma lase singura . Eu ca si time cam de la toare nuntile am plecat cu basici , pana am gasit protezele din silicon pentru sandale cu ele este mai bine si nu imi mai aluneca talpa piciorului pe sanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Olimp - Da ma joc cu bombonelele, daca nu am cu cine. Vreau si eu un bebe, sa am cu cine sa ma joc!!!
Sa te distrezi bine la nunta si sa dansezi cat poti tu.
La mine e pe invers, eu sunt cea mai nedantausa, pe cand sotu abia asteapta sa inceapa dansul. Se vede ca se trage din familie de muzicanti si dantausi. Socru - fost dansator profesionist in ansamblu, soacra - fosta cantareata in cor, nepoatele - una mare pianista si cealalta cu vioara (ambele cu un card de diplome de pe la diferite concursuri), iar sotu - fost saxofonist. Asa ca, la chefuri eu fac cam in felul urmator: dansez cat pot cu el, da cand simt ca ma lasa picioarele, iau o pauza si-i zic: Esti liber sa iei pe cine vrei tu la dans, ca eu vreau o pauza. Apoi imi zice pe care vrea s-o ia la dans (bineanteles - persoane din gasca de neamuri sau prieteni), iar daca nu, ia o pauza si el.
Imi - Spor la munca si sa termini repede cu recuperatul din urma.
Amina - Ce faci? Ne tii in suspans? Sincer eu nu cred ca nu esti gravi.
Lara - Fie ca ziua de azi sa-ti certifice calea spre un nou inceput al vietii tale: sarcina sanatoasa cu un bebica la termen, sanatos, frumos si istet.

Mergi la inceput

Vai...pai si al meu e haios rau cand danseaza...cum e si slabut rau, nu se misca nici pe muzica...e scump, dar mie imi place...stim sa ne distram si asta conteaza!!!

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

mona va veni si bebe , sunt sigura si atunci vei cauta momente in care sa nu te mai joci ! Hai animo !Sunt sigura ca DD nu ne lasa singure la greu

Dar ce familie muzicala ai ! Nu este rau insemna ca va distrati cu totii la nunti si chefuri !

imi si al meu cum este slabut arata ca si un bondar ce sa invarte in jurul statuii libertatii ( statuia fiind eu ) , cum sunt si inalta ( nu mai mare ca el ) dar el slabut si eu nu prea sunt haiosi dar nu ma intereseaza il ador !

Mergi la inceput