FIV in Ungaria 161

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Olimp: Ce haioasa esti!
Amina:Felicitari!!!
Loretta:Iti tin pumnii!
Cris:Imi pare sincer rau. Si eu am incercat sa gasesc mesajul tau. Daca poti sa scrii din nou ce s-a intamplat...
Va pe toate!
PS: Stiu doua "aspirante" care sunt acum gravide "marca Zadori" Asta ca sa mai inveselim atmosfera!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Eni: Ce mai faci? Cum te simti?
Norma: Mamico cum te simti? Ce face fetita? In cate luni esti acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gretta

Eni: Ce mai faci? Cum te simti?
Norma: Mamico cum te simti? Ce face fetita? In cate luni esti acum?

Si eu?????????????? Nimic????????

Uffffaaaa...te pup si eu

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor...va astept la cafea!!!

Sa avem o zi minunata!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

@ Gretta - multumesc de intrebare: suntem f bine pana acum; avem 19 saptamani incheiate, incep sa il simt pe baietel tot mai des miscandu-se prin burtica. Ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa duc sarcina pana la capat cu bine, sa fie sanatos.
Va doresc tuturor de pe acest forum sa vi se implineasca visul de a deveni mamici de bebelusi sanatosi, frumosi si destepti cat mai curand.

18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina84 spune:

Buna dimineata!!!

Va invit la o cafea!!!Eu nu beau,nu am baut,si nici nu-mi place.
Fetele va multumesc la toateee voii.
Nu stiu ce sa fac sa ma bucur sau nu.
Ieri am fost la doctorita mea de familie,dupa ce a studiat testul vreo 5 minute cu ochelarii ei cu fundurile de borcan,imi zice testul e Negativ!!!
Astept sa vad beta.
Situatia mea e aceiasi,sfarcurile la fel,in schimb TB de 5 zile era 37,azi e 37,1.

O zi frumoasa sa aveti.

Va pupik pe toateeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata fetelor

imi te acompaniem la cefea dar cu siguranta eu si mona vom bea ceai

greta tu ce mai faci ? astepti si tu toamna ?
eni , pety , cum mai sunte-ti ?

hamza ? nu te-am vazut de mult pe aici , ai tulit-o deja ...? sau pe 11 nu mai stiu exact?

jaguar

amina cum esti , cum te simti ? hai impartasestele emotiile de inceput , mai savuram si noi ....

Mergi la inceput

amina eu intrebam ce mai faci si tu intre timp ai raspuns inaintea mea

Mergi la inceput

norma sarcina usoara in continuare si sa ai un flacau - mama -mama !

amina testul se citeste doar la 10-15 minute de la utilizare dupa care nu mai este valabil ...zi-i sa-si schimbe ochelarii !
eu zic sa nu te stresezi , a doua liniuta nicodata nu se pozitiveaza daca nu este ceva acolo ! Nu imi vine sa cred ca poate fi pozitiv si sa nu fie sarcina , dar mai bine pentru a scapa de incertitudini asteapta beta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Nuna de Dimineata!
Imi - Venim, venim!!! Da, eu vin ca si Olimp la un ceai.
Gata. Am zis ca de astazi sunt cuminte si voi fi un exemplu de vointa. Dimineata am luat pastilutele alea homeopate. Dupa 1- 2 ore am papat 2 kiwi si peste aproape o ora pap cereale cu miere, scortisoara si iaurt.

Mergi la inceput